Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Csirke4
Remektökjó 😄
Kata
Na de látom megint kezdõdik, úgyhogy én balra el...

[/cserf][/fülünyúl]

<#nyes><#nyes><#nyes>

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
Elvitte a téket. Én akartam. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

ööö, nem emléxem ilyesmire 😄
volt már olyan, hogy nem? <#ravasz1>

morning Bélus! bal lábbal keltél? 😛
az ékezet nélküli írás meg... hááááát, számomra elég ambivalens.
egyrészt valóban belefér, fõleg fórumon, email-ben stb stb.
de ugyanakkor mégis ott van az, hogy a net nyelve az angol... és a különféle kódlapok átültetése is problémás az oprendszerekre. windows-windows párosítás még csak-csak... de amikor már solaris kódlap-linux-windows... és ezeket kéne összehangolni... háááát.
600 szabvány. semmi nem kompatibilis semmivel.

arról nem is beszélve, hogy egy norvég magyar, aki norvég bill. elõtt ül, sose fog hosszú û-t találni.

meg amúgy gyorsabb is az írás, ha csak az alap angol billentyûket használod.

Crazygirl
lassan en is mar csak azzal fogok. de azert meg megy a kezzel valo iras bar sokat kell benne javitani... athuzni satobbi...
en is meg akarok tanulni normalisan 10 ujjal gepelni...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

detto.
és utálom látni, hogy eltorzul a kézírásom... pedig régen elég szépnek mondhattam, férfi létemre.

hykao
Mondjuk én tanultam gépírást (4 évig...), így könnyebb a dolgom...bár persze "vakon" gépelni sosem tanultam meg, holott a gépírásnak az lenne a lényege, a tíz ujjas "vakon" gépelés...

Azonban azt vettem észre, hogy egyre nehezebben és egyre rosszabbul írok kézzel, mert szinte mindig csak billentyûzettel írkálok egy ideje...
Crazygirl
hehhhe akkor engem is utalsz illetve az irasomat:😄
en csak azert irok ekezet nelkul mert nem tudok😄DDD
egyszeruen nem tudok hozzaszokni es soha nem is irok ekezettel csak suliban. de ott kezzel es nem geppel.

Kata
rohatt! <#mf3><#duhos2>

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hmm német nyelv, jó is az! 😊
Amúgy kapásból ismerek vagy három olyan MAGYAR embert, akinek a nevében van két pontos "a" betû, tehát akkor a magyar nyelvben is jelen van! Akkor viszont miért nincs benne az ABC-ben?

No és mi a helyzet pl. a dupla "sz"-szel? Az miért nincs külön az ABC-ben, holott van pár olyan ragozatlan szavunk, amiben dupla "sz" van.
hykao
Hmm, de ez olyan rossz dolog, hogy a neten lépten-nyomon szörnyû helyesírásba és mondatszerkesztésbe botlik az ember...néha már-már olyan szintû szövegek olvashatók, hogy az ember nem tudja eldönteni, az illetõ magyar anyanyelvû-e egyáltalán vagy amolyan "nagyon finom volt a kókuszgolyó" madár...

A másik halálom az ékezet nélküli írás...MIÉRT??? Alt+Tab, és máris vált a windows a kiosztások között....
Crazygirl
szerencsere ket pontos "a" nincs mert az a halalom. szerencsere csak a nemet nyelvben lattam eddig amit pont utalok:😄

hykao
Na én is ezekre emlékeztem, de a "dz"-vel és a "dzs"-vel vitába szálltak velem...illetve abban voltam még bizonytalan, hogy anno, amikor tanították nekem, mintha némely dupla mássalhangzót is külön betûnek vették volna vagy mi volt...amolyan kibõvített ABC vagy mi...már olyan rég volt, hogy nem emlékszem pontosan...

Node miért nincs pl. a két pontos "a" betû benne? Magyar nevekben kb. annyiszor szerepel, mint a "w"...
Crazygirl
nekem nem rossz a helyesirasom, sooot!
en tudok szepen es helyesen irni csak szamitogepen kicsit hanyagolom... 😊

most majd a 66666-ra gyúrok rá 😊

a á b c cs d dz dzs e é f g gy h i í j k l ly m n ny o ó ö õ p q r s sz t ty u ú ü û v w x y z zs

hykao
...meg a helyesírás is!!! 😊

(hmm a mai fiataloknak mintha rosszabb lenne a helyesírása...miért? ...az iskolákban már nem fektetnek erre akkora hangsúlyt?)
Crazygirl
nem baj. szeretem az ilyet. humorerzek az fontos.😄

hykao
Ehh má! 😊
hykao
Na de melyek azok?
nem téjk.
mert megérdemlem!

valakit kilöktem?

44?

csak egy kis csipkelõdés volt 😊 <#szeret>

hykao
Na errõl jut eszembe, a múltkor a magyar ABC betûit kerestem a neten...de nem találtam!!! (persze lehet én voltam a béna)
Most akkor hány betû is van a magyar ABC-ben pontosan?
nyami
kösz ;c

Crazygirl
kossz a parodiat:😄 jol esett!

nyami
😄DDDddd

mesztelenkedõs <#vigyor1>

Crazygirl
mar meg volt😊 szerencsere anyam semminek sem az elrontoja. Mondtam neki hogy kiprobalnak hogy milyen. Azt mondta hogy ram bizza mert tudja hogy erdekel es nem akar az utamba allni...
Azert nem kell am felreerteni, mert nem lesz ilyen mesztelenkedos kep, mivel 18 ev alatti vagyok. meg nekem az nem is hianyzik. En csak szexi fehernemus fotosat szeretnek es az is lesz.csak azeretnem megorokiteni azt amit most latok ha tukorbenezek😄

+erényöv.... azt' majd ki lesz retusálva 😄

hykao
Szülõi hozzájárulás? 😊
Crazygirl
😊

csak ha feljelent 😊

sajnos miatta engem már büntetnének...😊

szeretted volna megfûzni, mi? 😄

hja, nem is amatõrrel kell kezdeni...😛

Crazygirl
😄
Kossz a tanacsot.😄 Mar van fotosom aki megcsinalja majd a kepeket rolam. Felkertem a CKM fotosat hogy csinaljon majd rolam fenykepeket ha mar nem lesz ennyire elfoglalva. Az idopontot meg nem tudom de lesznek kepek😊 Tok orulok neki😄

hykao
Fel kell keresni Yeltzin kollégát, aki elõszeretettel hobbifotózgat csinos SG-s lányokat, és a probléma máris megszûnik! 😊

(képek fenn)
Crazygirl
HEHEHEH::😄

ha én a'la nature jelennék meg, akkor attól nemhogy a III.VH nem törne ki, de inkább azonnal megsemmisitené a Jóízlés Istene ezt a bolygót...<#nyes>

teszteli, hogy nem romlottak-e meg. barack az fincsi, vigyázni kell rá nagyon <#zavart1><#finom><#ravasz1>
Crazygirl
EHHHE:😄😄😄
Engem nem is zavarna mert soha nem voltam az ilyenek ellen. Tamogatom az otletet... Foleg sracoknal, hadd nezegessem oket.:😄 <#hehe><#smile>

engem nem, sõt kötelezõvé kellene ilyen képeket, akár fehérnemûben, akár...<#idiota><#vigyor2><#finom><#szeret><#crazya>

Crazygirl
Miert? csak ugy... gondoltam felrakom a kepet mert abbol a sorozatbol rolam az egy jo kep (szerintem). Amugy semmi jelentosege sincs csak nem volt akkor jobb kepem... remelem nem zavar