Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
Tablókép... mire tippelsz? 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kata
Hány éves vagy? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

máris drágám 😄
amennyiben a postacímed megírod... ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gnar killer
kérek egyet dedikálva <#szeret> <#szeret>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ezt a képet légyszíves tegyétek be a gallériámba, a jelenlegi HELYETT - vagyis azt töröljétek légyszives 😊
http://www.sg.hu/galeria/987106310/9871063101179077509.jpg

képaláírásnak csak ennyit hogy "Tablókép" (ez így helyesírásilag megfelel?😛 )
köszi szépen ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

[Walaki]D`Lair
Anyámnak is ez a kedvenc bora, mer' jó édes...

*nem szereti a bort*

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Deer
Én szeretem még SZeremley Huba száraz fehérborait. (pl.: Szemelt rizling.) Villányból: Mayer féle Remete Cuvée...stb.

Deer
Feljegyezve. <#nevetes1>

Kata
nem

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
hát persze, és a lényeg hogy benne legyél, igaz? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
Pont ezért szeretem ezt a topikot, mert itt valóban beszélgetünk, hülyéskedünk, bármirõl lehet szó. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

5w0rdf15h
igen görög borok is nagyon jók 😊 mi Korfuról hoztunk finom házi bort, a 70 éves nénitõl vettük vidéken, na az isteni finom volt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zillo
annyi szabadidöm nincs

Alah Alik Ya Sidi!

norbre
nem akarok senkivel összekülönbözni, sztem egy csúnya szóért akkor is túlzás.. de mind1 ez az én privát véleményem..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ez a legfinomabb bor (Nagyrédei), amit valaha ittam<#finom>:

Punker
azért 1 pöttyöt kapott ami semmi megvonással nem jár......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Huh, de szép nagy hordó!<#eljen> Jöhet. 😄

norbre
ja.. meg a csûr ahogy valaki lentebb fogalmazott.. csak hogy énis belekeveredjek a vitába és nem 'D`Lair' pártját fogva, pusztán személyes vélemény még akkor is ha már 3x használt ezidáig csúnya szót valaki, egy sima lóf*sz-ért ekkora bant adni.. sztem ez inkább valami személyes ellentétrõl szól..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A legfinomabbak a magyar borok, ez bizonyított tény. Én már csak tudom.<#vigyor3>

Punker
az és mint ilyen az SG egyik legnagyobb OFF topic-ja olvass vissza 1-2 évet 😊

Zillo
aztt hittem ez a forumozok fenykepei topik

Alah Alik Ya Sidi!

norbre
fogadjunk Villányban sem jártál még..

Ja, és ezek a hordók nem kicsik 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Találunk a pincében gyönyörû hordókat is:

Ilyen helyen van a pincészete :

Egyik desszert kedvencem onnan:

Brutálisan édes, szinte lever a lábadról mikor belekóstolsz. Borzasztóan finom 😊

Nagyon jó téma a bor, tavaly Görögbõl hoztunk pár igazi csemegét 😊

Punker
azért hogy feléledt a topic 😊

Csányi pincészet(Villány) 2002-es Teleki Cabernet Sauvignon-át ajánlom, remek évjárat, kellemes, nem túl fûszeres íz.

Huhhh de nem értesz a borokhoz apám, szerintem szégyelld el magad erõsen a kijelentésed után.

sharpshooter
annyira voltam értelmes, mint Te a magyar borokat leszóló kommentedben...

felkellene fogni, hogy a magyar borászat a világ élvonalában van, azon kevés dolog, amire büszkék lehetünk...
majd ha a Te két kis finom fõvárosi kezecskéiddel megkapálsz egy félhold szõlõt augusztusi napsütésben, akkor minõsítheted más munkájának gyümölcsét...

addig meg mennyél fakardozni, meg gumit pörkölni...

<#mf2><#mf2><#mf2>

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

[Walaki]D`Lair
Igen

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sharpshooter
szerintem már az agyad szívja fel a festéket😛

a drift-et azoknak találták ki, akik nem tudnak normálisan vezetni, így legalább valamire foghatják a bénaságukat...😊)))

Punker

sharpshooter
hát én egész éjjel fater kerítésszaggatóját ittam, most sem tudom felemelni a fejem, úgy írogatok - de a bányászok szeretik, õk a legjobb vásárlóerõ...
ebbe áztatják a robbanóanyagot, mert így feleannyi rúd is elég...😊

Kit--Kat
Ez okos volt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

I.C.ram
Hát sajnos be kell ma érned a Blue Hustlerrel.
GregSB
Vissza a SuperWarezt!!!!4444

Z
ELJÖTT A DIKTATÚRA IDEJE! A SÖTÉT DÁRSZ LYEDIK MEGTÁMADTÁK SZEGÉNY KÖZTÁRSASÁGI FÓRUMOZÓKAT! <#hehe><#idiota>

52 új üzi...és ilyesmirõl?!?!? <#szomoru1>

Én meg jöttem nagy nyáladzva, hogy a csajok megint felraktak képeket magukról, erre a nagy flémelést olvashatom csak...<#nemtudom><#wilting>

De emlékszem én, sok sok éve, messzi-messzi a múltba' vót egykoron egy-két ifjú titán, akik a 0-day appz topikokban ontották a friss infókat! <#nyes> Eeeeej, azok voltak ám a régi szép idõk, az ezredforduló idején!

De most komolyan...régebben, úgy rémlik, nem volt ilyen drákói a szigor. Mondjuk bizonyos szinten jót tesz a fórumnak, hogy amolyan általános nevelõ hatást vált ki a félelemkeltés által. De nem biztos, hogy mindig jó a sok feketepont.

Mennyit offoltam...inkább megyek is aludni.

Jó éjszaka all!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
És azt melyik bolt polcán látod viszont? 😛

Punker
érdekes módon azért mindig akad pár aranyérem a nemzetközi mustrákon is.

Punker
mit hasonlítasz mihez? ittam itthon 1000+ pénzes fehéret, meg 10k+ os amcsit, mind a 2 nagyon jó volt de más, ittam washingtoni vöröset ami szerintem sz@r volt pedig az se volt olcsó, teljesen más ízvilág készítési mód, jó dolog kóstolgatni, de annyi pénzem azért nincs hogy minden héten több 10k-t költsek borra, így marad az mikor nyílt kóstolás van vagy mikor az ismerõsök hozzák az új cuccaikat 😊

[Walaki]D`Lair
A magyar borok szarok...najó a tokaji aszú kivétel...de a többi felejtõs fröccsnekvaló...

Kit--Kat
És azt hiszed, hogy az amcsi borok jobbak, mint a magyarok?!?!?!?!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
télen lesz a jóvilág haver haza jön a kaliforniai borász kiképzésbõl, hoz 1-2 finomságot 😊

Punker
igazából az ilyet én se, majdnem meg is lincseltek a többiek hogy nem ízlik amiért melóztak 😊

ez jobban ízlett :

"Noir - 2003

Feketének hívjuk a kéket, vöröset és pirosat. Kékfrankos és Pinot Noir pilléreken nyugszik ez a pirosbogyós gyümölcsöket, cseresznyét, szedret, szilvát és egy csipetnyi borsot idézõ, kedves vörösbor házasítás. Bársonyos teste, finom tanninjai, hosszú, könnyed, gyümölcsös lecsengése, melengetõ nyelete szép élményt nyújt önmagában iszogatva, de enyhén fûszerezett húsokhoz fogyasztva is tökéletes párosítás."

Punker
öreg vagyok már a részegedéshez, grillezett husit ettem hozzá 😊

Kata
"Ajánljuk marha- és báránysültekhez, pörköltekhez és húsos tésztákhoz"

Ti meg csak úgy vedeltétek üresben a részegedés kedvéért mi? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Námrossz...

*nemszeretiabort*