Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#64334: ez khm, meglehetõsen khm, éjszakai pillangós ruha...
bocsi..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ui.: nem voltál szerda délután tök véletlenül Veszprémben?
.: mobilize.hu :.
Ha már ruhauzletben dolgozom igy a nyaron, gondoltam dukal egy kis "hazahozom a ruhat es fenykepezkedem benne" tipusu akcio 😊 az egyik termes, remelem nem tul szornyu 😛
jah es kerem berakni az utolso (12dik) kepem helyeztt 😊
Koszi
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Én kérek elnézést.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
u dont have to listen anybody else but me
Én majdnem 2 éve ismerem a barátnõmet.
Inkább vmi olyan melót keresek, amit sz.gépen lehet végezni. Adminisztratív, minõségellenõrzéssel kapcsolatos, v. számlakezelés. Eddig ilyenekben dolgoztam.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Áldom azt a hülye fejem, hogy elmentem erre a túrára. Ajánlom mindenkinek Szlovéniát, meg a vadvízi evezést. <#eljen>#eljen>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hogy miért ilyen rettenetes fejet vágok, az hosszú sztori...röviden: már meglehetõsen fáradt voltam. <#vigyor3>#vigyor3>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Meg amúgy is elmennék innen ahol vagyok most...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Csak mert oda szeretnék költözni, és kellene vmi meló, meg albi, és senkit nem ismerek azon a környéken. 😄
REAL MADRID
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
REAL MADRID
jaés: király aláirás!<#eljen>#eljen>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn