Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Nekem is volt pár költséges hobby-m most az olcsóbbaknak élek. Kerékpározok és futok. :) Olcsó és egészséges. :P

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Emerald, és wlan router felemészti(né) jelenlegi vagyonom :P

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
Egy fosch kinai 5k, mér nem ruházol be egyre, azzal már elkezdhetnél játszani. Én sem milliárdokakl kezdtem.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

ne beszéljetek róla lécci mert csak csorog a nyálam @__@ :D

light00
Hidd el, az airsoft nyoma, ha nem vigyázol, sokkal hosszabb ideig megmarad. Megfelelöen vastag ruha hiányában össze-vissza csipkednek a kis golyok.
És tényleg sokkal jobb, mert egyrészt olcsobb, másrészt sokkal realisztikusabb, mint a paintball. Föleg mikor szájlent hántert játszol terepmintára festve bokorral a fejeden egyetlen darab pisztollyal...hmmm...nyamiiiii.

Punker
bármikor jöhettek mondtam már párszor, 50 hektár alatt nem is gyalogol az ember, én szivesen mennék néha épületbe most már van hozzá pici fegyver, de a többiek a 120 centis tuningolt M14-ekkel tuti nem fognak :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VRSDM
megint kezdjük az erdei - helységharc örök vitánkat?
egyszer ejtsünk már meg egy olyat hogy, énis elmegyek a csapattal veletek erdõzni, de utána tiis áljatok ki épüketezni ;] hidd el nem abban izzadok le hogy rohanok, hanem abban hogyha tudom hogy már csak 1 szoba van, és csukott ajtó és csak ott lehet, és ki kell nyitnom az ajtót...
nem játékként fogjuk fel, és épp ezért teljesen reálisan játszuk, mintha csak éles bevetés lenne, épp ezért elég stresszes és csorog a víz rólam ha én vagyok beosztva elsõ embernek :D

u dont have to listen anybody else but me

Punker
jó tudom ti mást játszotok, 6 hektár??? ott még le se lehet izzadni :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

VRSDM
de az megint más hogy itt nem a töltény 3ft, hanem hogy a saját 6hektáros földjén játszol valakinek, ahova Õ épített pályát, szóval van bele fektetve pénz, nem az hogy kimész illegálisan egy közterületre, és elkérnek még tõled pénzt hogy ott lehess :D

szóval vannak érdekességek ám ;)
ilyen alapon a paintballokat is max,5ft-ért kéne adni mert ugye 3-4 ftért veszik nagykerben, mégis mint láthatjátok a legolcsóbb helyeken is max 9-10 forint, jóval nagyobb a haszonkulcs mint as-ben

Z
Hm, a paintball engem sem fogott meg, kb pont azon okok miatt, amiket felsoroltál. De ez az airsoft téma jól hangzik.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Punker
hunyadi fórumra raktam 1-2 videt, amiben a srácok játszanak, nézzd meg.

Punker
3 ft, basszus azt hittem kapzsi állat vagyok mert 1-et kérek a lõszerért ha bérbe adom a csúzlit :)

Random_
Írtam PM-et.
Igazán kellene egy alkalom, hogy kipróbáljam.
Azt tudom, hogy kevésbé fájdalmas, de nem tudom ez jó-e? :)) Lehet perverz vagyok, de pont az pörget fel, hogy félek a találattól mert azt rendesen megérzem és hát nyoma is van neki a festék képében. :D Felejthetetlen élményeim vannak ezzel kapcsolatban. Pl mikor szemközt lõttek és minden elságult mert beterítette a szemüveget a festék. :D

Amúgy arra korán rájöttem, hogy legalább maszkból kell sajátot szerezni mert amit adnak az retkes párásodik és gyatra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

VRSDM
ja amúgy airsoftról meg annyit, hogy 1napig ottvagy
6000ft/fõ . német vagy angol bdu . 1000lõszer . védõszemüveg, m4a1-es karabélyok, aeg természetesen...

és utána még 3000ft 1000lõszer, vagyis 3ft egy darab, mig paintballnál mint látod a 10ft-os lõszertis hogy hype-olják
továbbá, paintballnál zavaró hogy nemlehet norm. célozni, zavar a palack a kezed alatt, stb, azok nem ergonómikus fegyverek, mígy az airsoftok ugye valós replikák az igazi fegyverek meg elég jók meg vannak ám tervezve...
nem reklámozom hogy a haveromhoz, menj :D csak jobbat akarok nektek :D

Z
Én anno náluk voltam. Ikladon vannak, Gödöllõtõl nem messze. A terep egész jó. Az én fegyverem félrehordott egy kicsit, és a maszkot sem sikerült mindig tökéletesre megpucolniuk. Ennyi kellemetlenséget leszámítva jó volt. Normálisan magyaráztak. És nem fájt annyira, mint ahogy egyesek rinyálnak, mikor eltaláltak.
Eldorádó

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Random_
Csak tudom, hogy itt páran kipróbálták és azért dobtam be. :))
Google még nem a barátom mert annyira nem érdekel a téma. :) De találtam egy linket ahol foglalkoznak szervezéssel: www.sovietpaintball.hu

Ígéretes banda talán ki kéne próbálni õket. :) Az árak másodlagosak mert a cégtõl szerintem szerzünk pénzt csapatépítés címen. :) A jelenlegi vezérnek ez a mániája szóval tuti támogat pénzzel.

light00
a legjobb topikot találtad erre<#idiota>

Inkáb airsoftozzatok, sokkal jobb. amugy egy helyet ismerek, ami jo, az a 17kerben van a kereszturi uton, a vasuti átkelönél. Házszámot sry, nemtudok.

Random_
A cégnél szerzveznénk egy Paintball party-t valaki tudna mondani pár helyet ahol ilyet lehetne játszani? Én csak Szeged környéki helyeket ismerek, de itt Budapesten még nem játszottam. Kb. 12-18 fõ között lennénk és nem én szervezem csak szeretném felpörgetni a dolgokat mert különben elsikkad.

ha csíkot húzol magad után, ne csodálkozz, hogy drogot tarhálnak <#idiota>
végülis az adriai tengerben is vannak tengeri uborkák... <#hehe>
ne legyünk ilyen szenyák...

I.C.ram
stilusosan bele kell kakálni a balatonba, oszt ennyi.
meg kell adni mindennek a módját! :D

I.C.ram
ja siófokról BPre :P
járjál otthon vécére... :P

magus
ha épp nem drogot próbálnak tarhálni tõlem a wc-n akkor vmi buzi mosolyog rám...

múltkor Siófokon egy srác a wc-ben feltûnõen mosolygott, csíkot húztam magamután akkora lendülettel mentem ki...

Mit kerestél Te a Napligetben? :)
Ha legközelebb ismét erre jársz, feltétlenül kóstold meg a "nagycserkeszi tehéntáncot". Én mindig azt szoktam ott enni, a pincérek már tudják maguktól :D
Persze csak féladagot, mert akkor nem birnék enni elõtte Jókai bablevest :P
nem nagyon érdekelnek, tõlem azt csinálnak amit akarnak, csak azt ne bántsák aki nem az, ennyi.

PíszLávJuniti
ugyan úgy sok helyen a buzikat sem lehet megkerülni :(

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ja :\
ez a baj, a legtöbb helyen 1db beszélgetést nem lehet megúszni politikamentesen :(

PíszLávJuniti
a rendõrök által megbaszós sztori.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

gameplusz
Töltsd fel valami ingyenes képtárra, aztán megcsinálom neked...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

ki az a Zsanett? :D
mondom, ahol én vagyok, egy darab zsanett nem hangzott el...

magus
Zsanett ügy?

Random work
és a Zsanett ügy? mindenki errõl beszél már nagyon idegesít, de így jól elterelik a birka nép figyelmét

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hálistennek engem nem ért el ez a fuvallat. :)
pontosabban azokat a topikokat nem, ahol én aktívabban ott vagyok :)

magus
politika off, sry, csak a forumon átmenõ fuvallatot csempésztem be ide

Random work
Készítettem tegnap pár száz képet és a kollegák is fotóztak rendesen.
Ha jól alakulnak a dolgok akkor megyek szombaton is partnerrel.

Van egy nagyon jó étterem Tiszalök közelében, tegnap ott kajáltunk mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tiszavasvári és Nyíregyháza között van fél úton Nagycserkesz. Ott van egy étterem a fõút mentén. Nagyon korrekt áron és rendes mennyiségeket adnak. A fél adag annyi mint átlagban egy egész. Egész adagot ettem és én még ekkora darab húst nem láttam tányéron. :D A vendégek jelentõs része Lexus, BMW és Mercedes tulajok körébõl kerül ki, de ártalmatlanok. :D

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Levágtam méretre és rontom a minõséget, de valahogy gagyi lesz ha 130 alá megyek. De biztos én vagyok a hülye. :D Majd még este mókolok rajta egy sort. Ilyen fos idõben úgyse lehet mást csinálni.

hykao
Feltölteni feltölthetsz, csak a képtárba nem tudjuk berakni, mert 130kb a max. Miért nem konvertálod át 130kb-osra vagy vágod meg, ha szükséges?
csiláj fotókat is ha lehet :D

Random work
Most akkor feltölthetek 151 kbyte-os képet vagy nem? :D

Csak, hogy kizökkenjünk ebbõl a téves témábul.

Képzeljétek vagyok olyan szerencsés, hogy tegnap végigjárhattam az országunk legújabb és legmodernebb büntetésvégrehajtási intézményét. Szeptemberben fogja fogadni az elsõ vendégeket. Lehet még szombaton is megnézem mert azután már csak bentlakóként vagy dolgozóként látható ennyire alaposan. :D

vegyem is meg? azt nem várhatod el.... :D

politika ON
az olyan valóban gass, hogy pl. most ott sípoltak a melegfelvonulásnál a keményvonalas jobbosok, hogy "gyurcsány takarodj", mikor a kormámynak tényleg semmi köze a felvonuláshoz, ráadásul ezzel a normálisakat égetik, és adják a municíót a másik oldalnak :/

/me is jobbos, de zokon veszem a saját oldalam hülyeségeit is :)
politika OFF
csuszi
nem a srácra mondtam hogy fideszes. félreérthetõ volt, maga a cselekedet, bedobni egy ártalmas.... ez maga a fideszes.nade én nem politizálok, csak mán itt is ezt kell olvasnom? akkoinkább meek az indexre meg az origora és nézem a híradót ;)

MJ rulz Pink Team The Only One

csak ironizált a srác
csuszi
na a politika nagyon kellett...
bedobni egy ártatlan semleges pisis témába is a baloldal fikázását, csak nem fideszes????

MJ rulz Pink Team The Only One

magus
ülve hugyozó -> meleg -> dobáljuk meg tojással -> kurva gyurcsány...

-.-

Kata
<#duhos2>

*most duzzog*

[/cserf][/fülünyúl]

csak mondanék egy rúzsmárkanevet, ti nyernétek....

Kata
hihetetlen, hogy mit bírtok témázni ilyen dolgokon :)

[/cserf][/fülünyúl]