Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
És tényleg sokkal jobb, mert egyrészt olcsobb, másrészt sokkal realisztikusabb, mint a paintball. Föleg mikor szájlent hántert játszol terepmintára festve bokorral a fejeden egyetlen darab pisztollyal...hmmm...nyamiiiii.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
egyszer ejtsünk már meg egy olyat hogy, énis elmegyek a csapattal veletek erdõzni, de utána tiis áljatok ki épüketezni ;] hidd el nem abban izzadok le hogy rohanok, hanem abban hogyha tudom hogy már csak 1 szoba van, és csukott ajtó és csak ott lehet, és ki kell nyitnom az ajtót...
nem játékként fogjuk fel, és épp ezért teljesen reálisan játszuk, mintha csak éles bevetés lenne, épp ezért elég stresszes és csorog a víz rólam ha én vagyok beosztva elsõ embernek :D
u dont have to listen anybody else but me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
szóval vannak érdekességek ám ;)
ilyen alapon a paintballokat is max,5ft-ért kéne adni mert ugye 3-4 ftért veszik nagykerben, mégis mint láthatjátok a legolcsóbb helyeken is max 9-10 forint, jóval nagyobb a haszonkulcs mint as-ben
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Igazán kellene egy alkalom, hogy kipróbáljam.
Azt tudom, hogy kevésbé fájdalmas, de nem tudom ez jó-e? :)) Lehet perverz vagyok, de pont az pörget fel, hogy félek a találattól mert azt rendesen megérzem és hát nyoma is van neki a festék képében. :D Felejthetetlen élményeim vannak ezzel kapcsolatban. Pl mikor szemközt lõttek és minden elságult mert beterítette a szemüveget a festék. :D
Amúgy arra korán rájöttem, hogy legalább maszkból kell sajátot szerezni mert amit adnak az retkes párásodik és gyatra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
6000ft/fõ . német vagy angol bdu . 1000lõszer . védõszemüveg, m4a1-es karabélyok, aeg természetesen...
és utána még 3000ft 1000lõszer, vagyis 3ft egy darab, mig paintballnál mint látod a 10ft-os lõszertis hogy hype-olják
továbbá, paintballnál zavaró hogy nemlehet norm. célozni, zavar a palack a kezed alatt, stb, azok nem ergonómikus fegyverek, mígy az airsoftok ugye valós replikák az igazi fegyverek meg elég jók meg vannak ám tervezve...
nem reklámozom hogy a haveromhoz, menj :D csak jobbat akarok nektek :D
Eldorádó
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Google még nem a barátom mert annyira nem érdekel a téma. :) De találtam egy linket ahol foglalkoznak szervezéssel: www.sovietpaintball.hu
Ígéretes banda talán ki kéne próbálni õket. :) Az árak másodlagosak mert a cégtõl szerintem szerzünk pénzt csapatépítés címen. :) A jelenlegi vezérnek ez a mániája szóval tuti támogat pénzzel.
Inkáb airsoftozzatok, sokkal jobb. amugy egy helyet ismerek, ami jo, az a 17kerben van a kereszturi uton, a vasuti átkelönél. Házszámot sry, nemtudok.
múltkor Siófokon egy srác a wc-ben feltûnõen mosolygott, csíkot húztam magamután akkora lendülettel mentem ki...
Ha legközelebb ismét erre jársz, feltétlenül kóstold meg a "nagycserkeszi tehéntáncot". Én mindig azt szoktam ott enni, a pincérek már tudják maguktól :D
Persze csak féladagot, mert akkor nem birnék enni elõtte Jókai bablevest :P
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ez a baj, a legtöbb helyen 1db beszélgetést nem lehet megúszni politikamentesen :(
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ki az a Zsanett? :D
mondom, ahol én vagyok, egy darab zsanett nem hangzott el...
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pontosabban azokat a topikokat nem, ahol én aktívabban ott vagyok :)
Ha jól alakulnak a dolgok akkor megyek szombaton is partnerrel.
Van egy nagyon jó étterem Tiszalök közelében, tegnap ott kajáltunk mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tiszavasvári és Nyíregyháza között van fél úton Nagycserkesz. Ott van egy étterem a fõút mentén. Nagyon korrekt áron és rendes mennyiségeket adnak. A fél adag annyi mint átlagban egy egész. Egész adagot ettem és én még ekkora darab húst nem láttam tányéron. :D A vendégek jelentõs része Lexus, BMW és Mercedes tulajok körébõl kerül ki, de ártalmatlanok. :D
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csak, hogy kizökkenjünk ebbõl a téves témábul.
Képzeljétek vagyok olyan szerencsés, hogy tegnap végigjárhattam az országunk legújabb és legmodernebb büntetésvégrehajtási intézményét. Szeptemberben fogja fogadni az elsõ vendégeket. Lehet még szombaton is megnézem mert azután már csak bentlakóként vagy dolgozóként látható ennyire alaposan. :D
az olyan valóban gass, hogy pl. most ott sípoltak a melegfelvonulásnál a keményvonalas jobbosok, hogy "gyurcsány takarodj", mikor a kormámynak tényleg semmi köze a felvonuláshoz, ráadásul ezzel a normálisakat égetik, és adják a municíót a másik oldalnak :/
/me is jobbos, de zokon veszem a saját oldalam hülyeségeit is :)
politika OFF
MJ rulz Pink Team The Only One
bedobni egy ártatlan semleges pisis témába is a baloldal fikázását, csak nem fideszes????
MJ rulz Pink Team The Only One