Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ám amikor képeket kértem nem nerd geek fotókra gondoltam hanem jó csajokra.
c'on
u dont have to listen anybody else but me
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy valamiért elég laza a bõr az arcomon, szóval csak akkor látszik ráncosnak, ha bármilyen pofát vágok, vagyis amikor kommunikálok akkor mindig 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem, mosás után egy napig mindig kezelhetetlen, mivel gyenge, így csak úgy van a fejemen, aztán pedig beáll kicsit jobban, ill. rövidebb szokott mindig lenni, de most többet vártam a fodrásszal.
közben megtaláltam, hogy fiatal Willem Dafoe is voltam 😄
De egyre jobbak vannak, voltam már Nick Nolte is, meg régen az elsõ képemnél is nyomott valaki egy nevet, majd megkeresem
az erdo passzol a nyitojelenethez ahol clarisse fut / edz. 😛
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
látszik a körme alá ragadt gumiabroncs reszelék.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
paintshoppin'
az igen. és van valami plusz juttatás? mittomén az esti maradt sütiket hazaviheted vagy valami? amúgy vadászpilótának tán még tömött fogad sem lehet, én már ott buknám.
valami hasonló (maori) mintát énis akarok majd még, de inkább váll környékére
de ezért nem lettem Tûzoltó és vadászpilóta, pedig vadászpilóta nagyon akartam lenni, ezért még benveztem egy keminy fél éves hadköteles gyakorlatra kecskemétre a légibázisra, de kiderült hogy sepregetni vagyok jó.
most egy cukrászdában sepregetek, és álmodozom.
amúgy a lajhár menõ!
a gitár meg csajozós.
ja de emó
Ez meg egy Vidám kis Szõrmorzsa, elég barátságos, mint nagypapi, a Fõvárosi állatkertben van, márhogy a lajhár.
Ez pedig egy kis Ego.(Pengettyû)
Zene
MJ rulz Pink Team The Only One
valaki rakjon már képet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/