Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
a valóságshowd mikor indul?😄
immovable
Ó a megbántott gyermeki lélek.<#nevetes1>
REPS0L
itt a szobám, hi.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

neevous
Nem is folyamatosan.. 😊

én 0 kézzel szoktam, úgy nem akad össze semmi
hujujuj, van itt baj látom. aki teheti menjen el egy vezetés technikai tanfolyamra, ott szépen elmondják miért is kel 9.15-ben fogni a kormányt (nem, a kezek nem akadnak össze emberek esetében), hogyan kell fékezni és milyen szögben álljon az ülés

egyébként tényleg nem az a baj, ha másik autóval ütközik az ember, hiszen szint biztos, hogy nincs személyi sérülés, a gond akkor van, ha jön az oviscsoport meg az ipodozó bicajos, és hopp már is tovább él 1 májbeteg, meg két vesebajos

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Christiansen
kinntkönyöklés 😄

tigeroo
ja, nyáron meg balkéz kinnt, jobbkézzel váltás + kormányzás, legjobb 😄
(természetesen városi tempónál)
Christiansen
azaz! 3asban kanyarodnak fejve kormányozva épphogy megvan a kanyar...

én egyenesben (kivéve nagytempónál) egykézzel nyomom, jobbkéz sebváltón,
kanyarban nincs fejés 😄

Szabi84
nemtudom nektek milyen a karotok van, de én kétkézzel simán tudok kormányozni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

byzhouse
tits or gtfo

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

R0zs0máK
Na az a "fejõs" kormányzás a másik orbitális nagy faszság...a kínaiak meg a taxisok vezetnek úgy...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

neevous
Ha gáz van vagy nagyot kell ellenkormányozni, hogy ha fejõ mozdulatokkal kormányzol, akkor nem akad össze a kezed. Azt meg hagyjuk, hogy az egykezes kormányfogás a biztonságos, max kényelmes.

R0zs0máK
Taníts meg vezetni engem is, mester! Szerintem...

immovable
Elfelejtetted hozzátenni, hogy szerinted.
R0zs0máK
Égbekiáltó hülyeséget beszélsz, remélem nem fogsz balesetet okozni/szenvedni a téves rögeszméd miatt 😉

Nem a kis sebességû haladásnál van értelme a két kezes kormányfogásnak, hanem ha valami váratlan hirtelen dolog történik, mondjuk defektet kapsz vagy ahogy bardocz is leírta eléd ugrik valaki/valami. Két kézzel ha kormányzol, egy kéz mindig a kormányon van, amíg a másikkal "átfogsz". Egy kézzel meg mit csinálsz? Mész árokba leginkább...

immovable
Nem vagyunk egyformák.<#smile>

mikor tanultam vezetni, nem éreztem biztosnak az autót, kóvályogtam az úton, amint levizsgáztam egy kézzel kezdtem fogni és már nem is volt gond<#nemtudom>
bardocz
Még utolsónak: furcsa, mert én meg fél kézzel érzem azt, hogy kitekeredik a csuklóm, ami miatt nem tudom tovább tekerni, két kéznél meg csak a kezeim összeérése akadályozza.
immovable
Az a baj a két kézzel, hogy hamar odajut az ember, hogy akadályozza egymást a két kéz. "Összeakad" illetve 90° felett kezdem úgy érezni, hogy kitekeredik a kezem. De mindegy is, mert arra akartam kilyukadni, hogy ha kiugrik eléd a delikvens úgy is a sebesség és a reakció idõd határozza meg, hogy elcsapod e vagy sem nem a kormány fogása. (kivételes eseteket nem vizsgálva) Ha te két kézzel vagy biztosabb neked az kell, de ha egy kézzel megy inkább akkor pedig az.

Na de ezt inkább ne ide.
bardocz
Én két kézzel 180°-nál többet tudok tekerni picivel, míg egy kézzel fogva olyan 135°, ha nem engedem el, tenyérrel meg végtelen offkorz. Ja és két kézzel 9 és 3 óránál fogom.
lol, nekem ezek megvannak, egyedül csengõm nincs, de én azt nem érzem kötelezõnek, aki nem lát arra úgyis odafigyelek... UV ruházat (Közterület felügyelõk kosztumje😄) azt meg a havernak kölcsönadtam, de olyanom is van haha😊 éjjeli bringázásnál jól jön

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

immovable
Hát de. Nagyobb (vagy azonos) szögben tudom elfordítani a kormányt, ugyanannyi idõ alatt, ha egy kézzel fogom 11-12 óránál, mintha két kézzel 2 és 10 óránál.
A kétkezes kormányzás a versenypályára való ahol a kormány kis szögû elmozdulása elég a szükséges irányváltásokhoz a nagyobb sebesség miatt. Kétkezes kormányzás alacsony sebességnél inkább hátrány a két kéz eltérõ ereje miatti állandó "túlkormányzás" miatt. Kormányzáshoz szükséges erõ nem szempont a mai sebességfüggõ szervóknál.
Az, hogy ennek ellenére ezt tanítják a suliban nem jelent semmit.
VRSDM
rólad és a biciklis szokásaidról.

használod-e a kötelezõ kerékpár tartozékokat amikor kerékpározol?
...
na ezek után könnyû beszólni a másiknak hogy megöli a gyerekeket mert egy kézzel fogja a kormányt. (amúgy éppen kanyar volt (most tért egyenesbe) és váltani kellett ... azért van ilyen pozícba) 😄

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
Te most mégis mi a faszomról beszélsz?
VRSDM

A kerékpár tartozékai
A KRESZ által elı írt kötelezı kerékpártartozékok:
1. Fehér színõ elsõ lámpa.
2. Vörös színõ hátsó lámpa.
3. Vörös színõ hátsó prizma.
4. Két, egymástól független fék.
5. Csengõ .
6. Borostyánsárga színõ küllõ prizma legalább
az elsõ keréken.
7. Fényvisszaverõ ruházat (lakott területen
kívül az úttesten éjszaka vagy rossz látási
viszonyok között).

A KRESZ által javasolt kerékpártartozékok:
a, A pedálon és a küllõk között borostyánsárga színõ prizmák.
b, Karos szélességjelzõ prizma.
c, Visszapillantó tükör.
d, Sárvédõ .

/most nem azért mert beszólni azt könnyû, még ha viccbõl is 😄 (persze mindenki tudja hogy nem vicc volt, ahogy ez sem az) ja demégis.

REPS0L
amikor harminccal csorgok a 2x2 sávos úton, had engedjem már meg magamnak hogy akár fejen állva is vezethessem a kocsit, köszönömszépen.

VRSDM
/éjjel ne szaladgáljanak gyerekek az utcán... 😄

VRSDM
te hallod minden szabályt tudsz és mondod ahol valaki vétkezett.
emo vagy vagy szûz? mindkettõ?

bardocz
Nem a tütütõl függ, hogy eléd ugrik-e egy kisgyerek, vagy akármi. És így félkézzel soha nem fogod úgy elrántani a kormányt, mint kettõvel.
REPS0L
majd ha olyan lesz a tütü amitõl félek, akkor fogom majd rallisba 😊

Sepia nyan cat lohol kint a ótó mellett...

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

R0zs0máK
+diszkópatkány árokbaesõs kormányfogás...

REPS0L
gondolom úthiba volt, vagy a fene tudja.
amúgy az. :'c

VRSDM
görbe e az ablak a kocsin hogy torziccsa a kinti fényeket?
amúgy éjszak autós forever alone emo.

REPS0L
még mindig önportré hf

oliwwer
Jöhet 😄
VRSDM
kéne csinálni
" Fórumozók paparazziképei - " Lesifotók a fóumtársakról 😊

témát. Tuti lenne sok Katás <#finom>

byzhouse
vótmá

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

SzirmosSzisza
Nekem van F1re tablójáról kép, az éri ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

VRSDM
osztályképeitn / tablóit

SzirmosSzisza
Ez nem tabló, hanem ilyen végigjár 1 fotós a sulikon és lefotóz minden osztályt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

VRSDM
ahogy nézem mások osztályképeit tablóit. az én osztályaim tényleg kivételesen jók voltak. örülök 😄

ja hogy nektek nem. ship happens.
amúgy ki rak képet?

SzirmosSzisza
Nálunk is ez volt, egész osztály retardáltan nézett ki 😄

najó mégse bazz :ASDAS:

ge.i düddõ osztályod van 😄
VRSDM
EMO HA MONDJA!

byzhouse
ha ez neked emo 😄 mellettem állónak hosszabb a haja<#vigyor5> bal oldalt emo,jobb oldalt jimi hendrix

VRSDM
tehát fiú osztály volt.
legalább van mire fogni 😉

tigeroo
kicsit lehetne több hajad is rohadt bõrnyakú.
zsoltioregon
<#nemtudom>

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

az a poén, hogy ez tényleg emo <#banplz><#nezze>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.