Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ügyes próbálkozás volt xDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tehát nem kamu.
tadam tadam
3 kuplung van bene.
TSG a neve.
Meg alacsony növésû vagyok kicsit.
tadam tadam
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Kérném bedobni a képtrba az új autómmal címmel.
köszcsá
tadam tadam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Még a sárga árnyalatos fog is stimmel.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
:D ge.i jópofa dög am
hozzátenném hogy engem meg 2 méterrõl faxon ill combbelsõn soroztak(az is kellemes volt).

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu