Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
amikor már nagyon szenvedek hogy nincs kedvem tanulni akkor sg-zem. meg 1 hete tüdõgyulladással vagyok itthon, még az erkélyen sem voltam 1 hete : /

Kata
bezzeg sg-re van idõd egész nap 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Tufa
igazából semmivel, volt egykét próbálkozás az újdonságokal, bétákal de egyik sem volt az igazi, nézelõdök de semmi érdekes.. simseztem utoljára 😊

magus
na ahelyett hogy tanulnék travianozom : /

linage2 meg grindfest, tucatázsiai mmorpg, az egyetlen ami kiemeli a tömegbõl, hogy relatíve az elsõk között volt.

nem tudom, hogy sims2-zhetsz, a saját életemre sincs elég idõm, nemhogy még egy az egyben leéljem a másét is -.-

Kata
jó sokáig bírtad! 😄 Mivel nyomulsz onlány mostanság?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na igen, az még ász volt. Hogy lestek, mikor egy lövéssel kinyírtad õket. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Abban is lehetsz ufó, vámpír meg mittoménmi már. Ellenben nagyon vicces és izgi dolgokat lehet produkálni benne, pl körbefalazni az emberkét és végignézni többnapos agóniáját, majd utána hajkurászni a visszajáró kísértõ szellemét, bunyókat produkálni akinek nem tetszik az arca, stb. 😊 Mondjuk igaz nem egy szerepjáték, de ügyes emberekkel különbözõ fórumokon pl. fotók alapján megcsináltathatod bárki (akár saját) figurádat is. Pl. csinálnék egy Piros Mogyi nevû nõcit a fotóid alapján, és éjjel-nappal kényszeríthetném számítógépen való sims2 játékra. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Tufa
nem játszok már fél éve lassan, 2,5év elég volt... 😊

piros mogyi
Tudnál esetleg ajánlani szervert?

Ne etesd a trollt!

Tufa
meg az a kínai ahol csíteltünk <#hehe>

Kata
Nem röhög! Hányszor legyaktak minket grindelés közben? 😛 A legjobb még a te saját szervered volt. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

piros mogyi
Nincs hangulata.
Annak viszont van, hogy félelf varázsló vagy.
Nem tudom elmagyarázni igazán. Szeretem ha más világba visz a játék. Kicsit pótcselekvés izû a valósághoz közelítõ játékot tolni.

Ne etesd a trollt!

Tufa
<#hehe>

Kata
Sztem hamar meg fogod unni.

Sims2-ben mi nem tetszett?

[/cserf][/fülünyúl]

piros mogyi
Mike is sims2-zik mostanában. Nekem az annyira nem tetszet.

Majd vigyázok magamra, de jó hogy aggódol értem.😊

Ne etesd a trollt!

Kata
Az L2 szerintem xar. Grafikailag is, no meg elõszeretettel vadásznak le két lépésenként a magasabb szintûek, majd utána röhögve levizelik a hulládat. Ráadásul tipikus grind játék.

Én mostanában PSP-n (hordozható játékkonzol) Vice Cityzek, számítógépen meg Sims2-zök, most csinálunk hozzá repülõt meg reptér témájú cuccokat egy sráccal. Online meg egy kalózos szerepjáték zárt bétájában vacakolgatok, bár hetek óta nem néztem be most.

[/cserf][/fülünyúl]

piros mogyi
Van neki jó kis klánja. Elnézegettem, ahogy a dolog mûködik, de kevés az interakció a tagok közöttt vagyis teljesen felesleges, hogy online tolják, vagyis ezzel az erõvel tolhatom a sima városépitõs játékaimat is.
Viszont elkezdtem kukkerplni a Lineage 2-t. Na arrafelé van élet.

Ne etesd a trollt!

BiG G
skilles vagy

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kata
Miért nem csinálsz te is egy falut? Ketten már jók lennétek és számíthatnátok egymás segítségére.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄D

[/cserf][/fülünyúl]

magus
nem is tudsz, elméletileg 1 hónap múlva úszkálni fogok a parfümmintákban : D

BiG G
sok esetben csak arra van a klán hogy ne kössenek beléd a jöttment suhancok, mert akkor fennáll a lehetõség hogy el lesznek picsázva a késõbbiekben. másra nemigen jó. vagyis arra még ha elég nagy klánban vagy elég nagyrangú akárki akkor kapsz adót (nyersi a klántagoktól), ez is egy dolog az érdekes dolgok közül a travianban.

piros mogyi
Férjem is azzal játszik és szépen halad. Belépett valami klánba is, de nem igen csinálnak együtt semmit se.

Ne etesd a trollt!

BiG G
páran voltunk magyarok és 1-2 hónapot együtt nyomtuk, de egy idõ után már nem volt értelme mert befulladt az egész :|

Kata
na pont ettõl féltem én is, hogy nem lesz segítõ haver, ellenben egy lépést nem tudok elõrehaladni

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

BiG G
ezzel az érveléssel nem tudok vitatkozni 😄

magus
igazi magyarság : D

én is csak ezért rendelek idaho autopályatérképet netrõl mert ingyen van és ami ingyen van arra nekem szükségem van, hisz magyar vagyok

BiG G
az is. de inkább a ne hagyjuk a másikat játszani és minden adandó alkalommal köpjünk bele a levesébe, illetve az amúgyis-dögöljön-meg-mindenki-rajtam-kivül mentalitás.

Kata
a szézthúzósdi?

[/cserf][/fülünyúl]

BiG G
pedig rém egyszerû játék, csak ajánlani tudom 😊 persze csak akkor ha meg tudod szokni az itt is jelenlevõ jó magyar mentalitást...

Kata
azt nézegettem én is, de úgy éreztem túl hülye lennék hozzá, így nem regisztráltam 😊

[/cserf][/fülünyúl]

BiG G
travian ftw

Azt hittem élõ ostromjatek...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
Archlord

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

piros mogyi
És az merre van? Melyik szájton?😊

Ne etesd a trollt!

Sir Quno Jedi
Ja, éppen ostromról jövök, bevettük Traqua várát!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

piros mogyi
Te ilyenkor még itt?

Ne etesd a trollt!

Sir Quno Jedi
Namermár nemhogy csak emléxünk rá, de mindig nyaggatjuk is!

Mimacska aranyos és szép, férje jófej - 2 hónapja beszélgettem velük az utcán...

http://gaborszantai.co.uk/

Ismerõsen cseng a neve, de nem hiszem hogy kettõnél több szót váltottam-e volna vele... :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Z
Háhh, tényleg, mimacska. 😄

Ezt írja a fórumán: Figyu, ha véletlenül erre jártok, januártól fél évig Ázsiában leszek. Ha érdekel mi minden történik kint, olvassátok a blogomat!

EHUNE A BLOGJA...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

A régi motorosoktól kérdem, hogy emlékeznek-e még mimacskára? 😊
Véletlenül megtaláltam a honlapját.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sir Quno Jedi
Elsõ valóságsó a Bár volt, nézz utána! 😄

Lullaby
vagy megafrász (o:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

light00
Üt! 😄
(a nemdeBár az melyik vót? :$)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sir Quno Jedi
Berakom.

és a Megatré hol marad?
az a legjobb(volt)
autoszimulator
LOL ezek nagyon jók 😄DDDDDDDD

.: mobilize.hu :.

Egészen kreatív címek! <#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?