Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ostoba spammer vagyok, sry
ivjoe
:DDD Ált. ez a rekció, forgatom a 3x3-ast v. 4x4-est:
"Fú én ezt tuti nem tudnám kirakni!"
Elõveszem a 2x2-est.
"Na ez a nekem való!"
Persze azt sem tudja. :)

Ha a 3x3-ast nem tudod kirakni a 2x2-est se nagyon fogod, a 2x2-es egy 3x3-as csak hiányoznak a középoszlopok, a különbbség annyi, hogy a 2x2-esben azokat nem kell berakni. :)
Esrohnoil
Én eddig csak a 3*3-ast ismertem, de örülök h. létezik olyan is, amit az én szintemre terveztek. (Itt a 2*2*2-esre gondolok a félreértések elkerülése végett. <#pardon1>)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Arckifejezés? Leretusáltad a vért amit kiharaptál magadból... :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a de polo csak a tied amire a saját véreddel irtál? :DDDD

REAL MADRID

[Walaki]D`Lair
Nem az enyém <#mf1><#mf1><#mf1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

VÉR vörös autó, EMO style <#idiota>

nem hagy:)

http://gaborszantai.co.uk/

hagyma?

REAL MADRID

I.C.ram
A sok sírás miatt bedurrantak a szemeid.... emovagy
azegy szúnyog volt :P

REAL MADRID

Kata
De emós. -.- Látszik a képen, hogy felvágtad az ereidet a szemedben. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

naezt a nemEMO :) képet kéretik betenni a többi mellé köszthx

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Igen, én pl. szorulnék a V6-os blokkom mellett és nem csupán termetem folytán-e! Ha guggolnék, ha nem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
azt látom, azon kívül is :)

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Egy mélyértelmû drámaelõadásra :D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

látszik is az arcodon, hogy "készülsz valamire":)))

[Walaki]D`Lair
Gugolok <#mf1><#mf1>

Kata
hogy elveszel ennek a kis autónak a motorterében :D

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Hétvégi szórakozás :D:D

light00
Én néha örülten neki ugrok, kirakok egy oldalt, és mire a másikat kirakom, ránézek az elsöre és látom hogy azt totál összekutyultam. Ilyenkor visszarakom a fiókba következö fél évre.<#nyes>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Davidus
1x volt a kezemben és nem tudtam kirakni<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Mondjuk útban hûvösvölgy felé a gyermekvasúton <#hehe>

Mellesleg igen megköszönném <#smile>

ivjoe
A szétszedõs módszer nagyon lassú. :)
Fõleg, h a 2x2x2-eset nem tudod szétszedni, az 5x5x5-öset meg összerakni. :)
ivjoe
Amúgy a világrekordok jelenleg:

2x2x2: 2.73 sec
3x3x3: 9.86 sec
4x4x4: 51.16
5x5x5: 1:38.78
piros mogyi
és a szétszedõs módszerrel ér?

Ne etesd a trollt!

ivjoe
Határozottan nem, de ha gondolod megtanítalak rá padawan.
ivjoe
10 mp alatt is ki lehett rakni, a kérdés az, h TE mennyi idõ alatt rakod ki.
Amúgy honnan veszed, h én egy perc fölött rakom ki?
Sir Quno Jedi
Asszem én sem, de má nem emléxek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Engem csak néha néha fellelkesülés szinten 10 percig :P

ketten vagyunk
és engem ráadásul nem is érdekel
Én embernek minõsülök, ha soha életemben nem raktam még ki rubik kockát? :|

Z
Hánaja! Az is valami. :D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

[Walaki]D`Lair
ladik bámeg

Kata
Mindegy, a lényeg, hogy kétoldali evezõs hajó. Ennyi erõvel gálya, teknõshajó, galeasz vagy viking hajó is lehetne a neve, csak épp nem pattogtatják az ostort a kuncsaftok hátán. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Thx, szóval bemákoltam. <#vigyor2>

Mekkora kiberboksz megy a filmes topikban. Amiket most láttunk...imádom a filmeket, de az lesz a vége, hogy otthagyom azt a bagázst is a rákba, mint a testépítõket. Azok is folyton flémelték, anyázták egymást. <#szomoru1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Z
Hehe, lehet, hogy félreérthetõ. Nem nézem le a kínai/távolkeleti hajókat. <#vigyor3>

Csak nem akkora méretû. Hajó...

Z
Áh, nem olyan komoly...szerintem inkább kínai, vagy távolkeleti eredetû hajó lehet.

Kata
Mind1, a lényeg, hogy nem köt le sok idõre.

Sárkányhajó olyan, mint a vikingeké volt?

[/cserf][/fülünyúl]

Z
Persze, a világrekordot - azt hiszem - nem rég döntötték meg, és már 10 mp-en belül jár valaki. Az én kockámmal viszont garantálom, hogy nem csinálja meg senki...muhahhaa. Kicsit be kéne szilikonozni (mindig ez a fránya szilikon <#hehe>), mert nagyon nehezen forgatható.

Úgy kirakni, hogy közben nézi az ember egyáltalán nem nagy dolog. Még nekem is megy. <#idiota> "Vakon" kirakni, vagy egy adott állásba forgatni már érdekesebb. Pl több kockából egy mintát kirakni.

Btw a hét végén lesz Budapesten kocka világbajnokság. A sárkányhajó evezés után tuti kimegyek (szurkolni). :D

Apropó, ült már valaki sárkányhajóban?

lol

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kata
ugyanmár, egy 3*3-as rubik kockát ki lehet rakni egy percen belül

[/cserf][/fülünyúl]

ivjoe
Én a képen látható elsõ három hordozható játékkonzollal szoktam elõadások alatt nyomulni:

én meg nem játszok, mert így is kevés idõm van élni...

(félreértés ne essék, játszanék, ha lenne rá idõm...)

Z
Te jó ég, mi van itt...én õskövület vagyok hozzátok képest játékok terén... :DD

Szoktam Rubik-kockázni, sudokuzni, meg néha aknakeresõzni. <#wow3>

Sir Quno Jedi
Archlord-ozni kell! :D

magus
köszi

nem játszanom kéne hanem tanulni -.-

<#eljen> Én is valahogy így vagyok az ilyenekkel... :)

#65728: én mostanában GBC és GBA-zok :D (micsoda rövidítések... ez a kettõ is hordozható játékkonzol)

Kata
jobbulást!

Na, akkor tele vagy idõvel játszani. :D

[/cserf][/fülünyúl]