Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha a többiek is azért néznék, hogy jókat nevessenek rajta? 😊

Jobb ha nem tudjátok, nem nektek való. Olyan tipikus csakazértnézemhogyjókatnevessekrajta sorozat.

Kb.<#vigyor3>

Rockynhooo
tényleg ez melyik sorozat??

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

géppisztoly...

Milyen sorozat? :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

<#vigyor3>

Lehet. 😄

Pedig mostanában van a legtöbb változás a sorozatban, lecserélték fél szereplõgárdát. Jöttek új tanárok, mentek el régiek....

Zillo
lehet h csak tul sokat nezed a sorozatot,és már mindenhol Lolákat látsz :-) en mostanaban nem jutottam el odaig,h leüljek es megnezzem :/

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
ja hogy te erre a Lolara gondolsz! en a magyar Lolára gondoltam..bár mind1 mert erre a lanyra mégugyse hasonlitok (valojaban)😄 pedig jo lenne.az emlitett kép esetében meg hát nemtudom :o

Alah Alik Ya Sidi!

Rockynhooo
ez kb olyan mint az én meg a Foo Fighters-es csávó hasolata <#idiota>

Lehet, hogy egyébként nem hasonlítasz rá, de azon a képen igen...bár lehet hogy én is rosszul látok meg az egyik ismerõsöm is....

Zillo
ezt még senki sem mondta nekem.Szerintem nem vagyok olyan

#65878: Okt 28. Óbudai Mûvelõdési központ

Alah Alik Ya Sidi!

A felsõ képen teljesen olyan vagy, mint Lola (arcra). 😮

Lullaby
megyünk!

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Hely, idõpont? 😉

Zillo
jol ment,csak ami studionk indult hastanc kategoriaban szal begyujtottuk az osszes kupat,amit ebben a kategoriaban lehetett nyerni 😊 viszont okt vegen lesz pesten verseny,az kifejezetten hastanc verseny lesz,azon is indulok 😊

Alah Alik Ya Sidi!

Sadun Tryst
hai
2,3,4 és 5ös képet lécci töröljétek, helykükre meg ezeket:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/user_8059886_1192200974123.jpg
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/user_8059886_1192115727751_box.jpg
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/user_8059886_1192115719584_box.jpg

köszi elõre is 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

...de az messze van.
Én meg olyanra gondoltam, aki a közelben lenne, és rendelkezne szakmai tapasztalattal.

Kata
majd bementek egy fagyizóba

(nem értem miért kell ebbõl ekkora problémát csinálni) <#nemtudom>

[/cserf][/fülünyúl]

...de nincs aki árulja nekünk...

Kata
felõlem ehettek azt is

[/cserf][/fülünyúl]

Legalább eszünk fagyit... <#hehe>

Kata
simán, legalább mûsor is lesz 😊

[/cserf][/fülünyúl]

én meg azt hittem, hastáncol <#idiota>
Megszavazzuk hogy legközelebbi topiktalira így kell eljönnie? 😄
Akkor tõlem annyi szõrt szed amennyit akar...

ivjoe
Végremá!
()Y()Y()Y
Szerintem nem, csak azért van ilyen képe, mert az oviban ezt szedte össze 😛
(vagy mekdonálcban? <#hehe>)

Amúgy jól nézel ki ebben a ruciban, hogy ment a verseny? 😛 (serlegek a képen😊

hastáncosevagy? 😊
Zillo
sziasztok! legyetek szivesek alulrol a harmadikat es az ötödiket leszedni,es ezt a kettöt felrakni helyette,köszi!

1

2

Alah Alik Ya Sidi!

ugyanmár ... ez a kép a Top Gun forgatáson készült <#idiota>

REAL MADRID

Rockynhooo
uhh de gyilkos vagy ezen a képen Monoton 😊 A Madridista Terminátor xD ezt a nevet adnám a képnek 😊

Z
Ezen felröhögtem! puahahaha 😄DDD

Így is jó, de akkor lenne igazán kemény, ha a nõvéred döbbenettel vegyes, rémült arca is látszódna! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Random work
Nos a helyzet az, hogy itt még nem kellett elfújni és én nem a gyertyákra koncentrálok hanem, hogy minél többet egyek a tortából. 😊
A nõvérem pedig próbál elkapni. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Z
Azért Neked se könnyítették meg a dolgod, mikor odarakták eléd a tortát, és mondták, hogy: egy fújással fújd el a gyertyákat! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Nem errõl van szó...csak rosszul értelmezte azt az EMO-zást, amit korábban minden betett képre írtunk.

Ha nincs megnevelve a gyerek, akkor hajlamos az egyébként legitim, és széles körben gyakorolt laza heccelõdést agresszív megnyilvánulásokkal társítani, mikor átveszi a poénkodást a társaságtól. De ilyenkor egy atyai pofon helyre szokta billenteni a lelki egyensúlyát. Drákói szigorral kell fellépni minden ilyen esetben. Kis gyermekeknél is meg lehet figyelni, hogy pl meglehetõsen vadul, agresszíven állnak neki játszani bizonyos esetekben, ha hasonlót látnak az idõsebbektõl. Olyankor rá kell szólni. Jelen esetben ezt a többiek megoldották.

Szerintem - és ahogy látom, a "pontozó" egyének szerint is - megbocsátható a vétke, különben már lenne pontja. <#hehe>

kérnémtöbbi közé köszthx

REAL MADRID

VRSDM
most mit pörgött stinky? nem sértõdtem meg, nem csorbult a lelki világom, csak egyszerûen nem értem, a miértjét a dolognak. jobb lett így a napja? vagy netán jobb nálam? vagy írígykedik hogy fehér a fogam és nincsenek pattanásaim, meg hogy egy szép lány ad puszit, vagy kajakra nemvágom mi ösztönzi az ilyet... :]

u dont have to listen anybody else but me

Sir Quno Jedi
Nemtom, nekem így hurka nélkül nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Random work
Látom mindenkit sokkolt a kép mer nagy a csend. 😛

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Jánoska már kétévesen is tudott meglepetéseket okozni. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
Azt te csak hiszed, hogy ez poén akart lenni...
...de hát honnan is tudnád, amikor még egy találkozóra sem toltad oda a képed... 😛
piros mogyi
Inkább matekozzunk.😊

Ne etesd a trollt!

ennél már csak az lett volna rosszabb,ha azt mondod:gumi a zsebben 😞

Ramadamammy rapidrandi

piros mogyi
<#hehe>

Ne etesd a trollt!

[Walaki]D`Lair
Azt fogom tenni...<#mf1>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Csak apukával jó elõre beszéld le, nehogy aztán megint ne engedjen el! 😛PP
[Walaki]D`Lair
Még nemtom, de valamelyik nap biztosan 😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sné Zsuzsa
te tiszta dili vagy döler! 😄

figyi, mikor talizunk? jovo hetvegen megyek pestre

Canon 450 D

ivjoe
Reggel beszalonnázhatott, azóta ilyen kemény. :C