Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második képen épp felkeltem<#smile>#smile>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Szóvl szeretném kérni hogy aki erre jogosult csináljon egyet és tegye be ezt a 2 képet😊 köszi elõre is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
többi közé tenkjú
REAL MADRID
<#gonosz1>#gonosz1><#wilting>#wilting><#rolleyes>#rolleyes>Ez nem mindig igaz, ugye?
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ramadamammy rapidrandi
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
(Pesten van egy hely, ahol tök ugyanilyen undorítóan néz ki az egész, félig-lerombolt-izé. Nem véletlen újpesti a hely?<#vigyor3>#vigyor3>)
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
#65919 :d naja... ,de akkor már nagyon dicsekednék ,ha azt mondanám: gecyjól gyurmázok 😄

full zsírkréta
# Camera Make = OLYMPUS IMAGING CORP.
# Camera Model = C180,D435
<#wink>#wink>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
meg miegymás és ásítozok... 😄 Ez ám a kirándulás...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Per Aspera Ad Inferi.
#65902: Régen itt is lánc volt csak gondolom akadtak problémák.
Volt ott egy lezárt rész is plussz elrettentésnek egy kereszt.Durva :|
Elindultunk visszafelé és ránkesteledett aztán nem ott jutottunk ki ahol kellett volna.. gyalogolhattunk egy keveset.
"Szergej faszagyerek!" <----ez aranyos volt.<#vigyor2>#vigyor2>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu