Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Csak õ mit szól ehhez... 😊
Remélem ide nem néz be még véletlen se... 😊
Bár most vizsgaidõszak végén még tanulgat szegény... 😊
Csak õ mit szól ehhez... 😊
Remélem ide nem néz be még véletlen se... 😊
Bár most vizsgaidõszak végén még tanulgat szegény... 😊
Þór vígi þessi rúnar
én nem favoirizéálom extö kaptam és hát egyetlen dolgo ami utána megmaradt 😊 a többit kibasztam a picsbe 😊 hát ha má megvan akko legyen neve 😊)
Én nem ismerem 😊 kéne?
Én nem ismerem 😊 kéne?
IBANEZ UV777 Rulez
"ha jol láttam már én is 23 szivet állitottam meg ehehehehe"
Vagy borzoltál fel 😉
Vagy borzoltál fel 😉
http://druglord.buzz.hu/ ;)
sebaj kennyed koma 😊 ha jol láttam már én is 23 szivet állitottam meg ehehehehe
IBANEZ UV777 Rulez
Kata, Mimacska és Pyx nagyon népszerûek. Mondjuk Kata és Mimacska nyílvánvaló, hogy miért, de Pyx, amikor még normális kép sincs róla, miért vezet, az rejtély... 😊
shit happens
Tényleg: Nincs meg valakinek a Smiley Workshop? egy komplett CD, program, mellyel pofás kis egyéni smiley-kat gyárthat az ember...
Tudom, rohadt drága a kicsike, de hátha valakinek megvan, esetleg ismerõsnek mittomén...
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Tudom, rohadt drága a kicsike, de hátha valakinek megvan, esetleg ismerõsnek mittomén...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szándékomban van, csak sajna nincs digi gépem, amik meg a sz.gépemen voltak azt 2 hete véletlenül letöröltem😞
De ez a hecc most nagyon jól esett. A mai napom amúgy sem kezdõdött túl jól (3 óra alvás, gondok a DC++-al, nem is tudok fellépni stb.) ...
Szóval, most melegedik a szívem és dagad a májam, még akkor is, ha az egész egy szilikonozott információ...
Szóval, most melegedik a szívem és dagad a májam, még akkor is, ha az egész egy szilikonozott információ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hykao poénkodott... nem kell komolyan venni.
Ha pontosan akarod tudni: most tartok 22 letöltésnél...
Amúgy az egész egy nagy hecc.
Ha pontosan akarod tudni: most tartok 22 letöltésnél...
Amúgy az egész egy nagy hecc.
hyako kiráy vagy ehehehehehehehehe báááz könnyesre röhögtem a szemem azon az aláiráson 😊)) még szerencse hogy az elsö 2 szón kivül minden tölem származik eheh., de mindensetre nagyon odatetted 😊
IBANEZ UV777 Rulez