Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát azért nem olyan rossz 😊 mellesleg én még nem ettem róla 😊 nem is fogok mondjuk :9 pedig le lehetne nyalni a testéröl pl a tejszinhabot 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Amúgy mit esztek Katában?
A nagy mellein kívül szerintem semmi szép nincs benne.
Nekem valahogy nem tetszik az arca... 😞
A nagy mellein kívül szerintem semmi szép nincs benne.
Nekem valahogy nem tetszik az arca... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Nos remélem elég béna képet kaptatok ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Buzi unix, mind1, isoraz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Najó:

Nyilván, láccik rajtuk (különösen rezesen, hogy jó gyerekek de azért csúnya arcot vágna és úgy jönne felém, elszaladnék...)
Þór vígi þessi rúnar
én nem félek tölük mert mind2-t ismerem egy kicsit 😊 szeméylesen ugyan nem hanem ts-röl de mind2 iszonyat joarc 😊kezeskedem értük 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Ez a Rezes meg a kisbruno szép szál árja gyerekek!
(persze most nem akarok megbántani senkit, ezt jóértelemben mondtam)
(persze most nem akarok megbántani senkit, ezt jóértelemben mondtam)
Þór vígi þessi rúnar
én is fenn vagyok a képek közt, így már jó elõre láthatnád, ha közelednék, hátulról meg nem ismernélek fel...

Ja... 😊
Az mókás lenne. Bár én Kisbuno-tól asszem megilyednék, ha aszondaná, hogy hello Carlos elvtárs...lehet, hogy félreérteném... 😊
Az mókás lenne. Bár én Kisbuno-tól asszem megilyednék, ha aszondaná, hogy hello Carlos elvtárs...lehet, hogy félreérteném... 😊
Þór vígi þessi rúnar
nézd engem is sokat füztek 😊szépen elindul ez 😊 csaknehogy holnap megyek az utcán azt hátbakur hykao hoyg szevasz bundy bááááz 😊))
IBANEZ UV777 Rulez
Hohoho, most látom csak, hogy a kisbuno féle sörcsapolós képbe jobb szélen belekerült rezes picsája is!!!

😊