Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hykao:
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mégeecer
http://web.axelero.hu/kandurex/Albundy.jpg
http://web.axelero.hu/kandurex/Albundy.jpg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nah minnyá nyomok fel énis egyet. Jó ,hogy szólt el Hívom az Rtl Klubbot a piros 18ért😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Hétfõn megigérem felteszem!
Viszont cserébe kérhetném a fekete fehér kép törlését???
Azt nem ide szántam csak megmutatni a columbiai leányzót
Viszont cserébe kérhetném a fekete fehér kép törlését???
Azt nem ide szántam csak megmutatni a columbiai leányzót
www.extragyongy.hu
m 😊 ez egy Ibanez RG470, sajna elrepedt a nyaka, ugyhog mivel nem volt 80ezrem akkor, igy csak egy Kramer nyak van rajta, és ha jol megnézed ott figyel benne a Jam-es fogó kivágás 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Az még nem jelentene túl nagy problémát, de mondom: soha nem tennék olyat!
Nem azért mert egy angyal vagyok, hanem azért mert nem stílusom a sunyítás, lopódzás, inkább premier plán!
Nem azért mert egy angyal vagyok, hanem azért mert nem stílusom a sunyítás, lopódzás, inkább premier plán!
hát akko szakércsed meg me nekem nincs se fotoshopppom semmi 😊én iennel nem foglalkozom 😊
IBANEZ UV777 Rulez
Azért most jól rámijesztettél. Bár nem hiszem, hogy könnyen megtalálnál legalábbis otthon mert nem fix az ip címem
www.extragyongy.hu
albacomp.no-ip.com dc++ on hub cím gyertek nem állandó
dc++ on az 1 progi oda hub gyertek
dc++ on az 1 progi oda hub gyertek
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Ááá dehogy, csak vicceltem, soha nem tennék olyat!
Csak az oldaladon láttam olyan képeket is, amik szembõl, vagy egész alakosan készültek, és szerintem azok jobbak, mint a csak fej, meg oldalképek.
Csak az oldaladon láttam olyan képeket is, amik szembõl, vagy egész alakosan készültek, és szerintem azok jobbak, mint a csak fej, meg oldalképek.
bocsesz ha kicsit nagy 😊 de többet nem kaptok mert igy is elfelejtettem kitenni a bal alsó sarokba a piros karika benne 18+ 😊
IBANEZ UV777 Rulez