Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hinném. sõt. az ágyasokról pedig õt magát kérdezd, ne állítsd be itt qrvának, amíg nem ismered, vagy nem tudod az ilyen dolgokhoz való hozzáállását. mert így csak téged is egy kalap alá veszünk a 14 éves görcsökkel.

Taranov
😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cSuwwi
ha perelne, õ is ráfaragna, szóval szerintem nem olyan hülye, hogy gondolna egyet, és perelni fog a személyi jogainak sértése végett...

shit happens

[Walaki]D`Lair
Miért csak az adminok? Naaaa...tessék visszacsinálniiii...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Na de tényleg zárjuk le az egészet...
Taranov
No de a rendõrség erre is szarik magasról szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

MIMACSKA
Gyorsan nézzétek CSOCSO-t hadd legyen õ az elsõ

www.extragyongy.hu

I.C.ram
egy helyes csajszi ennyi, de az SG nem arról szól, hogy ágyasokat szerezzek magamnak.
cSuwwi
a képtár egyéni oldalainak letöltési száma (régen kint volt a fõoldalon, de most már csak az adminok láthatják)

shit happens

hykao
Az már megint egy másik történet.
Pl: egy gyilkost is megilletnek ugyanazok a jogok, mint bármelyikõtöket.
Pl: Ha Sodi feljelentést tenne, attól még menne minden a maga útján.
Max. indulna egy másik eljárás is, ha a nyomozati szakaszban rá nézve is terhelõ dolgok kerülnének napvilágra.

Olyan nem lenne, hogy nyomozás közben kiderülne, õ is irogat dolgokat, és akkor beszüntetnék a nyomozást.
IMYke2.0.0.0
Megnézem! 😊)

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Walaki]D`Lair
Ezmiez?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

IMYke2.0.0.0
Azért valljuk meg, egy ilyen "hivalkodó" egyéniséget "közelebbrõl" is megismernél, nemde bár?

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cSuwwi
megnéztem az aktuális állást:

1. Mimacska 207x
2. CSOCSO 205x
3. RacerZsu 150x

shit happens

I.C.ram
Eléggé elfajult ez a fórum.
MIMACSKA
IMY nagyutazos síelõs galéria kész!!!!
hurrá mer má qrvára untam csinálni

www.extragyongy.hu

[Walaki]D`Lair
NAaa....azért nem ennyire tragédia ez...ne értsétek félre, de az õ választása volt, senki sem kérte erre...

tomsolo
mondjuk nem értem mi ez a nagy keménykedés a törvény ostorával (személyiségjogok védelme), hisz (most példát nem mondok) van egy csomó más törvénytelen dolog is az sg-n amire sokkal jobban harapnának a ... .........

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ja, a legfontosabb lemaradt: SZMÁJ LEE!

I.C.ram
Egyébként Kata is ugyanolyan bûnös ebben, mint a többiek. Nagyon hivalkodó volt néha, és szinte provokálta néha ezeket a dolgokat.
cSuwwi
pl. a legutóbbi célkeresztes kép valamelyik bíróról, ami volt a gumiban itt az általánosban és a polfórumban is, már magában is húzós, de van több megnyílvánulása is, ami nem "helyén való"...

shit happens

IMYke2.0.0.0
Jajjj, Csocso! Te ilyen tragikus eseménybõl is (értsd Kata eltûnése) elõnyt akarsz kovácsolni...

[Walaki]D`Lair
Akartam mondani...meg a moderátori intelmek is...mintha valami szánalmas ovis szarcsimból lenne az összes fórumozó...

CSOCSO
mindegy😞 akkor elso vagyok?😊)))
de azert kar..
FtranX
mondjatok már példát, mert én még nem láttam egy ilyen hozzászólását sem.

IMYke2.0.0.0
Velem is ...

I.C.ram
Tudjátok mit? Jelentsen fel mindenki mindenkit!

Szánalmas már ez egész! 😊
cSuwwi
azt nem tom, én is hykao-tól tudom, hogy személyes kérésére került ki, kérdezd õt.

shit happens

hykao
Tévedés!!!

Az egy dolog, hogy autólopás, meg rablás esetén ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz valaki.

De ebben az esetben nem ismeretlenek a tettesek...
a tiédet még messze nem múlja felül, asszem. no de elég a virtusból.

😞asszittem már valami komoly

\"Life is around you and in you.\"

Kandurex
Érdekes, ahogy felkerültek a fényképek a fórumozókról egybõl elõtérbe kerültek a személyiség kérdések. Amúgy tényleg érdemes elgondolkozni azon, hogy az itt lévõ pár szociálképtelen egyed hogyan boldogul a valós életben.

Hál' istenek velem csak a játékokon szoktak összeveszni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FtranX
#131. hsz.

cSuwwi
ja, az már magában felér egy feljelentéssel, amiket õ a polfórumban idõnként elsüt...

shit happens

CSOCSO
hogyhogy?
MIMACSKA
Azért az ott olvashatók mindkét oldalról erõsek..

www.extragyongy.hu

bármit mond felhasználható ön ellen a bíróságon...növekszik a bûnlajstromod öcsisajt

[Walaki]D`Lair
Igen, csak ehhez azt is meg kéne nézni, hogy sodi miket írkál polfórumban...

FtranX
nézz be ide.
itt leírja, hogy miért megy el. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075244678

cSuwwi
A képgalériából kata személyes kérésére került ki, a fórumot meg már nem látogatja (sajnos) 😞

shit happens

I.C.ram
Semmi különös, behívtak tanuskodni Sopronba.
IMYke2.0.0.0
Helyes a kifejezés: "kangörcsös" - mert tényleg azok voltak. Csak egybe olvastam bele anno, amikor megtudtam, hogy Kata itt fórumozik, richtig találtam vagy tucat Katás topikot... beelnéztem, és majdnem hánytam.

Taranov
Eddig értem, de mi lett Katával? Eltûnt a képgalériából és nem is ír a fórumon.

de most kmolyan...jöhet icukán is ;]

hykao
Hát nem tudom, hogy olvastál vissza...
Nézz körül a #2362 hozzászólás körül...
állok elébe. megfingatlak, mint lódoktor a szorulásos tehenet.

Taranov
Szerintem meg nagy ívben leszarja a rendõrség az ilyeneket, hisz az egész gumiszoba csak egy vicc, akármennyire is sértõ.
Ha az autólopásokkal/rablásokkal sem törõdnek egyáltalán, akkor ilyenekkel hogy törõdnének.

CSOCSO
ha vip lennek stb akkor par nap mulva mar 4 csillagom lenne...
I.C.ram
Semmi...

Nyitottam egy topikot, erre sok kangörcsös nyitott még 60 katás topikot, ennyi.
lol😊
akkor már értem St viselkedését😛