Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
bocsesz nem vettem észre, aztán meg elmentem a soulseek-el babrálni... De hykao már megnézte, ha jól látom 😊

shit happens

MIMACSKA
Mexpéjn3-hoz van magyarítás???????

www.extragyongy.hu

hykao
67-en kukkoltak meg.
Taranov
Jaja, nekem is tetszett annak idején, sajnálom, hogy így leszálltak rólam 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

I.C.ram
Én komálom, ha megaláznak mindenki elött, az olyan jóóóóóóó

😉
hykao
Mindjárt megnézlek!
hykao
Megkért, hogy vegyem ki a Fényképes tagok közül.
Nem indokolta, és én nem kérdeztem, de sejtettem, hogy a sok ellene irányuló szemétkedések miatt...
Taranov
Ki lehet ezt is heverni, nyilván nem esik jól senkinek, amikor rászállnak a gumiban, pedig ez már igen sok emberrel megtörtént.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
😊))))))))))))))) nem kell nezegetni...majd ha jonnek az uj kepek akkor nezegessetek
Kandurex
Csuwwi? #2597

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0
OKé, értelek.

>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
jaha.. mindegy.. en nemtom mizu vele..
IMYke2.0.0.0
Ennyit a hardware-rõl:

>> AMD Athlon 64 3200+ -|- MSI K8T (VIA K8T800) -|- 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) -|- ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) -|- Creative SB Audigy3 7.1 -|- 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) -|- WindowsXP 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz) -|- FeelIX Szerverház (600W) <<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
jajmaaan neeem!! mondtam hogy nem orulok!!!!sajnos nemtom miert tunt el es remelem semmi baj nincs vele
[Walaki]D`Lair
thnx

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Akartam volt mondani...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Davidus
És ezt hol tartják be?

V9ykn8_TZL0

cSuwwi
betettem

shit happens

MIMACSKA
Ezt nem rossz helyen kérdezed??

www.extragyongy.hu

Taranov
Szerintem sem, de kifejtették sokan a véleményüket a Beszólok az SG-seknek c. topikban, ott te is kifejtheted, szerintem elolvassa.

Gfreiter
SzegényKata... Azóta nem írt! Mé kellett ilyen buzinak lenni vele? Sztem nem volt vele semmi baj!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Walaki]D`Lair
Lehet hogy találkoztál, nemtudom...

Taranov
Ezekszerint én találkoztam Lenszkijjel? Vagy az nem õ volt?

[Walaki]D`Lair
Nemö!

IMYke2.0.0.0
Denemhamondom...

-----------------------------------------
AMD Athlon 64 3200+ | MSI K8T (VIA K8T800) | 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) | ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) | Creative SB Audigy3 7.1| 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) | WindowsXP 64 Bit | 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz)

Kandurex
Rám? Mán' kíváncsi lettem, jah és szeretném megemlíteni, hogy az én képemen van egy hölgy is...😄 -csak azért mert ha van egy nõ is akkor többen nézik 😛 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Hazudsz!
[Walaki]D`Lair
Íme egy új kép:

balról - jobbra nézve:

Lenszkíj - ÁjjLe BoBBI - seAke - D`Lair

Ott állunk a kocsim mellett...B-D

I.C.ram
Én 80+áfa emeltdíjas SMS-ért kattintgatok!!!
IMYke2.0.0.0
Heheh...

AMD Athlon 64 3200+ | MSI K8T (VIA K8T800) | 4096 MB PC3200 DDR (4*1024) | ATi Radeon 11900 256 MB (1500/3000) | Creative SB Audigy3 7.1| 1.4 TB (8x IBM 180GXP SATA) | WindowsXP 64 Bit | 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 100 Hz)

I.C.ram
Csak 67... pff Taranov egy szar 😄DDD
Taranov
Ajjajajajaaj.
Walaki saját maga növeli a látogatók számát.
Ez vért kíván!

I.C.ram
😊
Pyx
(off😄arkHorse aláirása: "Rühellem a sok gizda kockát,akik ideirják, hogy milyen gépük van...ez a szánalom power
" 😄)

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

cSuwwi
Rád csak 67-en voltak kíváncsiak, 4 emberrel vagy Walaki mögött

shit happens

cSuwwi
ha majd átköltözik a lap az sg oldalára, akkor lesznek egyéb publikus statisztikák is, (ha lesz rá idõm). pl.: hozzászólások/év vagy /hó. Egy olyan statisztika, amit Imyke is csinált, csak állandóan friss infoval 😊 Egyszóval egy sg info extra, csak azoknak, akik képet is feltesznek 😊

shit happens

Taranov
Hát mit tegyünk 😊

I.C.ram
Akkor is hivalkodásnak tartom 😊
mindenesetre félreérthetõ volt, ahogy írtad. escuse moi.

Taranov
Na és én hol? 😊
Simán leelõzöm Walakit.
Mondhatni legyalázom, igaz? 😄

[Walaki]D`Lair
Hiába....a sok randa emberre kiváncsibbak az emberek....😛PPPPPPPPPPP

I.C.ram
Nem érted mit írtam!!!

Azt akartam kifejezzni ma'ának, hogy az SG nem udvarló topik, ahol barátnõket szerez az ember, soha nem állítottam be Katát qrvának, és nem is fogom! Csupán a célom az volt, hogy elmondjam, hogy ez a fórum nem társkeresõ.
[Walaki]D`Lair
ííígy van...😊

cSuwwi
erõs középmezõny, most még nincs rangsorolva, de úgy a 15-20.-ik hely körül lehetsz

shit happens

[Walaki]D`Lair
Ez szép volt...😄DDD

Taranov
ICRAM: "Tök lamer dolog ide a gép konfigot írni...
😉"

- Nem is lámer dolog, hardware fórumban hasznát lehet venni 😊

[Walaki]D`Lair
Akkor csak mond meg engem hányan néztek meg...

cSuwwi
neked egyébként 79 az állás

shit happens

cSuwwi
mert többen is reklamáltak, és valamelyik nagyokos megmondta, hogy lehet pörgetni a számlálót, ezért...

shit happens

IMYke2.0.0.0
Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata:

1. cikk
Minden. emberi lény szabadon születik és egyenlõ méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell hogy viseltessenek.

2. cikk
Mindenki, bármely megkülönböztetésre, nevezetesen fajra, színre, nemre, nyelvre, vallásra, politikai vagy bármely más véleményre, nemzeti vagy társadalmi eredetre, vagyonra, születésre, vagy bármely más körülményre való tekintet nélkül hivatkozhat a jelen Nyilatkozatban kinyilvánított összes jogokra és szabadságokra.
Ezenfelül nem lehet semmiféle megkülönböztetést tenni annak az országnak, vagy területnek politikai, jogi vagy nemzetközi helyzete alapján sem, amelynek a személy állampolgára, aszerint, hogy az illetõ ország vagy terület független, gyámság alatt áll, nem autonóm vagy szuverenitása bármely vonatkozásban korlátozott.

3. cikk
Minden személynek joga van az élethez, a szabadsághoz és a személyi biztonsághoz.

S a legfontosabb: amíg be nem bizonyosodik, nem tekinthetõ bûnösnek!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004