Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Naja...akkor mondjuk úgy hogy a nagy többség...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

CSOCSO
29001 az uzeneteim szama😊)))))))))))))))))))))))))))))
IMYke2.0.0.0
Az érintett topikok már az SG Szerver Bájt-Felfaló Manócskáinak martaléka ... ÉrtsD: TÖRÖLVE.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

I.C.ram
fórumos moderátorokat rontottam meg a sötét sikátorokban 😊
CSOCSO
fooldalon? biztos vagy vagyok.. mindegy nagyjabol vagom.. de csak vipeseknek van? no mindegy...
hykao
Az egy dolog, hogy az ügy meddig húzódik, de attól még az azonosítás pikk-pakk megtörténik bizony!!!
...és ekkor már ugye tájékoztatás történik a fiatalkorúak jogi képviselõi felé (szülõk)...
nem találtam viccesnek!Találkozunk a bíroságon😛

\"Life is around you and in you.\"

Taranov
Na valaki fejtse már ki bõvebben, hogy mi történt Katával pls, mert visszanéztem a 6. oldalig, de nem találtam semmit evvel kapcsolatban. Köszi elõre is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csak vicc volt

biztos olyan kis 14 éves gyerkõcöket erõszakolt meg, mint te is vagy... ehe-ehe

Taranov
Ez olyan pszichodráma...
...nem törvényszerû, Sodi normálisnak tûnik, csak vannak hülye elképzelései tényleg.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

priuszos vagy?😊Micsináltál?

I.C.ram
Persze sitty-sutty.... Ez itt nem az amerikai gyorsanitélõ biróság!

Nekem volt ügyem, ami ennél a fórumos kis sértegetésnél jóval durvább volt, és 4 évig húzodott!
tomsolo
a vádtól függ...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

hykao
Nos kicsit bekukkantottam az ilyen Sodi féle topic-okba, és úgy gondolom, hogy bõven elég lenne ahhoz, hogy egy-két madár a bíróságon bõgicséljen a jogi képviselõjük társaságában!!!
Le persze nem ültetnék a brigádot, de ahhoz elég lenne, hogy ezek után sokan kétszer is meggondolják miket írkálnak...
MIMACSKA
Olvasd el a fõoldalon

www.extragyongy.hu

jó konyak

IMYke2.0.0.0
Ez persze - te is tudod - nem ilyen humoros, és sokkal zsírozottabban is megy.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
buzi zonealarm miatt nem tudtam beirni....
nah mijeza sok csillag?
CSOCSO
nah
tomsolo
elmész x biróságra bepereled xy az sg.-n. Viszed jó kis lementettet (screenshotokat) õk elmennek sg-hez aki kiadja a loggolt ip-(k)et utána szolgáltató keresés. ha külföldi proxy akkor még macerássab de majd ... aztán eljutnak Z iskolához ahol nincs belsõ log a terminálokról és elakad... Na itt következik a durva nyomozati szakasz amikor is félrészeg pedofil rendõrök a tanulók molesztálásával el tudják érni hogy kibökjék az a hatodikos kisgyerek akirõl szó van már nem is itt tanul... hát így vhogy .

Taranov
Akkor lenne furcsa Sodi viselkedése, ha komoly ügyet csinálna ebbõl.
Ez csak vicc még mindig, bár a legtöbb fórumozó nem találja viccesnek, pl. én sem.
Az internetes vásárlás velejárója, hogy valakinek utánvéttel lehet rendelni ezt-azt. Istenem, senki nem veszi annyira a lelkére.

a védelmi rács áttörhetõ!!!Ezt vésd jól az eszedbe

Taranov
Én is tudom, õ maga is bevallotta 😊

IMYke2.0.0.0
Ha meghunyászkodik akkor baj van...
Ja és azt ugye tudod, hogy az ilyen "meghunyászkodó emberek lesznek azok, akik - ha tehetik ill. valamilyen sokk éri õket - szétaprítják majd a gyerekeiket, családjukat, vagy õrültként rohangálnak pisztollyal a kézükben, netán bombát tesznek egy iskola bejáratához sõt, akár öngyilkosak lesznek stb. stb. stb. a feldolgozatlan konfliktusaik és komplexusaik miatt!!!
A bíróságon pedig majd felmentik, mert szegény csak egy gyengelméjû, megzavarodott, amúgy is rossz volt neki, mert az SG-n állandóan basztatták...

Sztálin és Hitler is valahogy így kezdte...

Taranov
Így van, de a Beszólok az SG-seknek c. topikban leírtam, hogy szerintem a 14-18 éves korosztályban sok rendes fórumozó van és a bunkók között is nagyon sokan egyel nagyobb korosztályba tartoznak.
Ha csak "az SG keménymagját" nézzük, akkor is ez derül ki.
Fõleg, mert a 14-18 éves korosztály nagy része a játékosok fórumában ügyködik.
Ezt úgy mondom, hogy én is ide tartozom és soha semmilyen fake képet nem tettem be és nem sértettem meg Katát, talán Sodit sem. Ez persze nem mentegetõzés, csak példa.

hykao
Neked lehet, hogy elképzelésed sincs, de azért a rendõrök között sem csak hülyék vannak, a folyamatosan bõvülõ technikai háttérrõl már nem is beszélve...
több volt, mint gondolnád

St
volt, az ingyen fórum kapcsán már többször kértek ki tõlünk pl. szkinhed fórumok ip címeit. mûködik a dolog.
St
fórumozót fel lehet jelenteni. szépen bebattyogsz a rendõrségre, feljelentést teszel, a rendõrség kikeri tõlünk az IP címeket, mi kiadjuk, az alapján már megvan az internet szolgáltató és internet elõfizetõ.

napi rutin, sok ilyenre van példa. szóval legközelebb a bunkó kis suttyókat tessék csak feljelenteni, hip-hop bíróságon találják magukat
hykao
Tévedés!
Tudok több konkrét esetrõl is, amikor idézéseket kaptak emberek...
tomsolo
igen de macerás. és mo-n még nem volt rá ilyen birósági precedens.

[Walaki]D`Lair
Hmm....szerinted hogy? Nekem elképzelésem nincs, hogy hogyan állnék neki...komolyan...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Leszarja, mert normálisan fogja fel a dolgot...illetve nem normális a gyerek, szal inkább csak meghunyászkodik...

MIMACSKA
És még ez sem zavarja????????

www.extragyongy.hu

hykao
Ezt nem tudhatod, hogy : "senki nem veszi komolyan".
Te nem, de attól még lehetnek máshogy gondolkodó emberek...
kiábrándítalak: ki lehet deríteni.

[Walaki]D`Lair
De anonim az egész...szvsz sosem fogják kideríteni pusztán a fórumból a személyazonosságokat...

[Walaki]D`Lair
HOGY MENNÉNEK?! Az életben nem fogja megtudni, hogy pl. ki küldött neki mûfaszt, vagy ki adott fel a nevében hirdetést....(amúgy én tudom...😊))

tomsolo
loál

hykao
Mindenkinek a nick-je mögött általában jól azonosítható személy rejlik!!! Jogi értelemben is!!!
reménykedjünk. addig is ki kéne osztani pár józanító sallert némelyik öcsisajtnak.

MIMACSKA
De az is lehet, hogy benõ a fejük....remélhetõleg

www.extragyongy.hu

hát lehet...simán kinézném belõle!Eccercsak megunja a nevében föladott homo hirdetéskeket és már mennek is szétfele a beidézések😄

I.C.ram
Én bármikor felvállalom az elsõ Katás topikot, de ezt a topikban is leírtam, amit ugye töröltek, pedig semmi sértõ nem volt benne.
hykao
Az biztos, elég csak a nick-re kattintani!!! (14-18 korosztály)

Megnézném a szülõk fejét, ha bekukkantanának a kisfiacskájuk által nyitogatott topicokba, fake képekbe, hozzászólásokba...

Lehet, hogy eldördülne egy-két pofon, és megtörténne egy-két live Banning...
MIMACSKA
Nem Sodiról készült hanem sodi képeibõl.
És szerintem nagyon durvák. Nekem ez nem tetszik

www.extragyongy.hu

tomsolo
sebaj az én lelkem tiszta mint a hó 😄

[Walaki]D`Lair
Nem szûrni kéne, egyszerûen nem kell az ilyenekkel törõdni és kész...végülis Kata szerintem picit felfújta a dolgot, hiszen senki nem veszi komolyan a gumiban nyíló topikokat...

FtranX
ajjaj! most lehet sokan le fognak bukni.