Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
😄😄😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Szivesen 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Jajj, de hüle vagyok - RelakS oldalát linkeltem be 😊))))))))))))))))))))))))))

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Smiley-k Innen származik - szerintem - az is.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kata
Köszi a logot!

[/cserf][/fülünyúl]

K.András
De nálam nem jön be az oldalad valamiért...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

IMYke2.0.0.0
Hehehehe...

PAStheLoD: nem is ... Nem vagyok jobban dicsekvõs, mint más...

RelakSfromhome
aláírásomban a helye 😊

K.András
De kurva jo ez a smilies

RelakSfromhome
Persze, ugrok mingyá neked is, mi? 😛

RelakSfromhome

[HUN]PAStheLoD
huuh felvágunk itt a tudásunkal a Hölgy elõtt? :]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ittis

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

IMYke2.0.0.0
RelakS: már elvágtad magad nála, szerintem tényleg add át a lehetõsget egy tapasztaltabbnak - mondjuk nekem

K.András

RelakSfromhome
Inkább élek vele

K.András
Relaks ez felhivás egy keringöre!!!Én a helyedben ezt a lehetöséget átadnám egy tapasztaltabbnak,mondjuk nekem 😊))

IMYke2.0.0.0
Ezt így hívják: interperszonális metakommunikáció.
Sokkal könnyebb úgy elmondani dolgokat, hogy nem keveredünk bele - lényünkkel - a konkrétumokba.
A mai, szlenges, sallangos, felületes diskurzusokba nem is férne bele más.

Kata
Burujjá... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Tök jó, közben itt nálunk most zuhog a jégesõ, közben dörög meg villámlik.Ez most nem UL😄
Dynamic
"úgy adják elõ, mintha az ismerõssel történt volna meg"
Na ez is félreérthetõ.Szal nem direkt kamuznak, csak õk is elhiszik ezért adják tovább.
RelakSfromhome
Igen? Hogy borujjak akkor a kebledre! 😊

IMYke2.0.0.0
Tudod hány jelzõt lehetne felsorolni még?
Legalább 50-et.
Ha ezt vesszük, akkor SENKI sem felelne meg a követelményeknek!
De hát a követelmények, igények is változnak akkor, amikor egy emberi lénnyel (értsd: férfi, vagy nõ) megismerkedsz.

Nõ esetében (férfiaknak):
--------------------------
Amíg meg nem ismerted Cica Babát, addig neked csak a szõke haj volt a zsánered. De amint elbeszélgettél ezzel a barnával, megismerted, megláttad kellemes mosolyát stb. stb. máris a barnák (is vagy csak) tetszenek... Beleszerettél.

Férfi esetében (nõknek):
------------------------
Eddig csak az izmos pasikra buktál. De amint eldumcsiztál egy bátor, neked flörtölõ, de vékonka, szemüveges férfival, akibõl viszont valami sugárzik irányodban, érzed, hogy nõ vagy a szemében, meg van némi intelligenciája is stb. stb. máris nem fontosak (vagy kevésbé fontosak) a dagadó izmok... Beleszerettél. Csak ezért.

Dynamic
Mint mondtam, pont ez az UL lényege, hogy úgy adják elõ, mintha az ismerõssel történt volna meg.Nekem anno 3-4 éve mondta elõször a munkatársnõm, az ismerõsével történt Fifi kutya és a Nutella esetét amit fenntartások nélkül elhittem, majd amikor a neten már az ötödik helyen olvastam, kezdett büdös lenni a dolog...
Calver
"szép, vonzó, okos és õszinte."
ha ezekhez hozzáírod azt is hogy megbizható akkor télleg megvan álom nõ csak sajnos ma *nagyon* kevés a megbizható ember, mind férfiban mind nõben...

"The trees move. Do you not see it?"

IMYke2.0.0.0
Ezt - ne haragudj - nem fogom (és nem tudom) elhinni!

K.András
Igy szokott ez lenni,ilyen a szájhagyomány utján terjengö informácio,a lényeg hogy az egyik ismerösömmel essen meg mert ugy autentikusabb...

Kata
Ezek ált. gombás bõrbetegségek, azaz bármilyen érzékenyebb bõrfelület megfertõzõdhet.

[/cserf][/fülünyúl]

Sadun Tryst
thx! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Instict
egyet tudok, hogy egy gyros büfébe találtak tényleg ondót a húsos tálon, de az nem a keletinél volt. a másik fele, hogy ilyen szájtripperek, meg hasonlók szerintem télleg urban legend-ek 😄

Kata
Nem. Kata csak egy beképzelt, kiállhatatlan, hisztis, makacs, buta plázaliba. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Akkor ájem szori. Nekem egy barátnõm mesélte a sztorit, miszerint a barátnõjével esett meg. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Kata kemény csaj. Egyeseknek talán túl sok lehet: szép, vonzó, okos és õszinte.
A mai férfiak inkább olyan "bigés" csajokat akarnak: no ész, no önállóság, no igények, bomba test és állandó szexéhség.
Csak ugye ilyen az elméikben létezik.
Én az olyan karakán nõket szeretem, mint Kata - az, hogy szép, csak egy plusz feature.
Hú, szegény Kata, most mit gondolhat rólam...
(Fõképp, ha tudná, hogy soha életemben nem volt cigányszármazású kedvesem, mindig csak a "többségi társadalom"-hoz tartózó hölgyemény került szerelmes szívem középpontjába )

Dynamic
Kedves Kata, csak a te kedvedért átnyálaztam az index Urban Legend topikját, és lõn:

" Képzeljétek!!!
A kollégám öccse mesélte, hogy egyik napról a másikra ronda nagy vörös kiütések lettek a száján és a szája körül az arcán.
Elment borgyógyászhoz, és kiderült, hogy szifiliszes az arca!!!
Teljesen megdöbbent, mert el sem tudta képzelni, hol szedhedte össze. Aztán a doki addig erosködött, hogy muszáj volt visszapörgetni az
eseményeket... Mindent, ami csak történt az elmúlt napokban. És képzeljétek, kiderült
az igazság: a Keletinél egy arab büfében evett gyros-t a srác, és az fertözte meg.
Az orvos hivatalból kiküldte az ÁNTSZ-t ebbe a büfébe, és a következoket állapították meg:
A gyros-hoz használt öntetben 8 féle ondót találtak!!!!!!!!!!! "

Egyébként meg alaposan mellé nyúltál mert én NEKED mondtam, meg úgy általánosságban, hogy ne higgyetek el ilyen marhaságokat és nem azt, hogy te hazudtál nekünk.
RelakSfromhome
Tényleg? Hol?

Kata
Jah, persze, megint én kezdtem... Elnézést!

[/cserf][/fülünyúl]

RelakSfromhome

K.András
Kis pofozkodás mindig lesz 😊

RelakSfromhome
Nem kéne mán megint kezdeni!!!

IMYke2.0.0.0

Kata
Te neveztél burkoltan hazugnak. Amit köztudottan rühellek. Nagyon kevés erényeim egyike az õszinteség, és erre rohadt kényesen vigyázok.

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Romungrók = nem tartják magukat cigánynak, csak abban az esetben, ha elõnyük származik belõle. Elhiheted.
Romungrók pedig többnyire "muzsikus cigány"-okként voltak ismertek még annó. Dankó Pista neve mond valamit?
A mostaniak pedig büszkék erre a származásra, és ezért nem vegyülnek az alja cigánnyal, sõt, kikérik maguknak, ha õket "lecigányozzák".
Õk a "romák".
Romungró például: Farkas Flórián, Choli-Daróczi József.
Sõt, majdnem minden cigány "híresség".
Beás cigány, de már tagadja: Teleki László (korábban Kalányos László volt)
De ebbe most ne menjünk bele szerintem.
A "cigányozásból" nekem elegem van. Pedig, hiszitek vagy sem, engem nem zavar, ha cigánynak neveznek (büszke nem vagyok rá, de megszoktam), csak azt gyûlölöm, hogy ha valamire képes vagyok, valamit tudok, azt azért nem fogadják el, mert én (mint cigány) mondom...
Na erre szoktam berágni!
A politikát meg rühellem!

Calver
legyilkolandó állatkinzóknak

"The trees move. Do you not see it?"

Dynamic
Hihi, van egy régi közismert mondás.Úgy kezdõdik "bagoly mondja..."
De amúgy miért is vagyok bunkó?Fõleg annak tudatában, hogy TE egyfolytában okoskázol, ne pattogjak, meg menjek pihenni.
Davidus
Akik kilopják a szemem meg lebökik nagymuterom kutyáját vasvillával azokat hogy hívják ?😄

V9ykn8_TZL0

K.András
Romungronak azokat a cigányokat hivják akik nem tudnak cigányul beszélni,de persze cigánynak tartják magukat!

IMYke2.0.0.0
No, megyek vissza fordítani, meg PoP-ozni...

IMYke2.0.0.0
Hm. Megijedtetek tõlem?

IMYke2.0.0.0
Amit még szeretek ebben az országban: "egykalap alá vétel"
Szerintem nagyon szûk az a - nem cigányszármazású - réteg, mely tudja, hogy Magyaroszágon 13 nemzetiség él.

1993. évi LXXVII. törvény, IX. fejezet, Záró rendelkezések

61.§ (1)E törvény értelmében Magyarországon honos népcsoportnak minõsülnek: a bolgár, a cigány, a görög, a horvát, a lengyel, a német, az örmény, a román, a ruszin, a szerb, a szlovák, a szlovén és az ukrán.

Azt meg még kevesebben tudják, hogy a cigányok sem egységes csoportot alkotnak. 12 alcsoportból állnak, melyek helyi nyelvjárásokat és szokásrendszert jelentenek. Pl.: beások, kalderások, kolompárok, ticsánok stb.
Akiket leginkább kirívóan öltözködve láthattok az utcákon, azok nem beások. Miért?
Mert anno, a romániai bányákban rabszolgákként dolgoztatott cigányok (beás = bányász) az ezernyolcszázas évek közepén (tehát, a nyelvújítás elõtt) átszökdöstek az akkori (ma történelmi Magyaroszágnak nevezett), erõsen német, magyar lakta területekre és a kezdeti - kb. 20-30 év - nehézségek után, a hozott szakmájukkal megbecsülést és némi bizalmat kaptak. Cserébe, ezek a népségek megpróbálták felvenni uradalmaik szokásait - vallás, öltözködés, viselkedés.
A kirívó félrelépések ellenére elmondható, hogy a mai Magyarországon leginkább beilleszkedett réteg (romungrók - akik magukat már nem is tartják cigányoknak, sõt gyûlölik azokat. Többnyire cigány zenészcsaládokról van szó.) után a beások és a kalderások azok, akik a legjobban beilleszkedtek, és megpróbálnak szegény, de tisztességes módon megélni.
Persze, beszélhetnék a "megélhetési bûnözésrõl", meg a sok ilyen-olyan gazemberi viselkedésrõl, de ez a fórum kevés lenne ennek megvitatására.

Kata
Értem, okoska. Azért ha idõd engedi a magas lóról ugorj le közénk, és a lekezelõ, bunkó hangnemet is elhagyhatnád. Nem áll jól neked.

[/cserf][/fülünyúl]