Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jól. nehogymá a dzsénou faxsapka asziggye, hogy mi van...

Kata
Letöröltem. Már untam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Hykao, majd ekmondom mi voot, de csak késõb, mert el kell intéznem pár dolgot, amit már hetek óta elkellett volna intéznem, de ma sikerült rávennem magam... (egyész este lefelkvés után mondogattam magamban: márpedig holnap EL KELL intézni, márpedig holnap EL KELL intézni...)

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Random_
Egy jó vitára én mindig kapható vagyok! Sajna késõn kezdtem el figyelni ezta fórumot, de majd mostantól éberebb leszek. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FtranX
ezaz öcsém! jól megmontad!

Gfreiter
Hol van a régi bannerod?

Kata
Na meg megérkezett kedvenc kis íkúbetyárom is, ahogy látom.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert néhányan szeretnek csámcsogni a salakanyagon... Én nem kezdeményeztem semmi vitát. Megint idejött két emberke, és kötik a pulóvert. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
apunirofretlöp

Random_
Azért milyen jót elvitatkoztok egy semmi híren! 😊

Olvasni se unalmas nem hogy résztvenni egy ilyen flém-ben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pölterforinupa

\"Life is around you and in you.\"

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Gfreiter
Szevasztok!

ne vetíccsé buzi! óvassá! ha meg csak kötekedni tolod ide a pofád, akkor kötekedj velem, kisutyo.

ez ==> ezen
eh

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Kata
Hagyd... 25 és 30 között van állítólag. Mégsem tud olvasni. Csak kötözködni jön, mert ... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

mit ossze vergodtok ez az UL-en lepjetek mar tovabb .....

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

FtranX
egyetértek! én is dolgoztam mekiben fél évet .

cSuwwi
reggelt.

azért nem kell általánosítani minden étteremre. Az egy dolog, hogy egy ilyen "gyorsétteremben" elõfordul az ilyesmi, biztos a "másik kultúra" eredménye...

Az egyik nagybátyámnak van egy étterme a belvárosban, egyszer dolgoztam náluk egy nyarat. Én is láttam 1-2 furcsa dolgot, de elég szigorúan ellenõrzik õket. (Amikor ott voltam, azért büntették meg õket 100e Ft-ra, mert a salátáskocsi túl közel volt bárpulthoz).

Dolgoztam a mekiben is pár hónapot. 😞 Háát, az étteremmel azért elégedettebb voltam, mint a mekivel. Ott is vannak durva dolgok... 😞

shit happens

FtranX
jó reggelt!

hykao
De miért Kata bukta be?
Nem azt mondta, hogy vele esett meg, hanem, hogy neki is úgy mesélték.

Amúgy jó reggelt mindenkinek!
FtranX
nagyon terjednek ezek az urban legendek. Ezt a történetet nekem is egy haver mondta, hogy az ismerõsével esett meg. szerintem maradjunk abban, hogy az arabok nagyon szeretnek rejszolni.

De ahogy olvasom nem csak nekem tünt fel a nyilvánvaló vetités.😄

Kata, elõttem mindenképp bebuktál mert majd egy éve mesélte nekem ugyanezt a story-t egy csaj ismerõsöm. Megesküdtünk mi is, hogy többet nem megyünk gyrososhoz. Szal az araboknak vagy ez a hobbijuk amit azért erõsen kétlek, vagy ezt különbözõ idõközönként elõadja valaki úgy mintha vele történt volna vagy a közeli ismeretségében.

FtranX
jó 8

hykao
Ja, LAS, mielõtt végképp feledésbe merülne...
...és jó éjt mindenkinek!
Gfreiter
Ja, és LAS mindenkinek!

Gfreiter
Na mindegy, nem fontos. Jó éjszakát!

hykao
Az mi volt, mert volt egy pár privi?
hykao
Na végre be tudtam írni a taginfódat.
Gfreiter
Ja, Hykao, megkaptad az uccsó privimet, amit még asszem tegnap este írtam?

Gfreiter
Nos, én Zakiról szívesen látnék egy fotót, úgyhogy csõdítsétek ide!!

Gfreiter
Vagyis 13-at, de 3-at vesztettem tk miatt (tk=teamkill=csapattárs legyilkolása)... Bocsi az oofért 😞

Gfreiter
De most rámjött az Army láz, szal alig bírom abbahagyni. 2 nap alatt 10 honort szedtem össze (amibõl egyet is elég nehéz), de ez most nem fontos. Sokáig nem játszottam, de hirtelen, mint amikor bazira megkívánsz valamit, és egy kilóval lenyomsza a torkodon, így jött nekem is elõ a dolog.

Gfreiter
Egyébként sokszor bekukkantok, csak valamikor nem tok a témához szólni olyan sokat (pl tejivás... )

FtranX
én is vagyok

Gfreiter
Nem, én itt vagyok, mint (szinte) mindig...

CSOCSO
ez angyon meleg.. a felen szinte rohogtem😊 nagyon coooool
csõ
hykao
Na, mi van? Amire elõkerülök mindenki eltûnik?
RelakSfromhome
Ja, pént, mint ez:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Bázeztaszmájlt!!! 😄😄😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

K.András
Szal te itt fü alatt csináltál neki egy logot???

http://druglord.buzz.hu/ ;)

IMYke2.0.0.0
Gonmdolhatod, tele van jósággal.
Ezeket a szmájlikat is csinálták vaalmivel, nemde?

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
3d, stb 😄

RelakSfromhome

[HUN]PAStheLoD
loll 😄DD 2 cd ? 😛

mi van rajta ? sok sok alap cucc ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

IMYke2.0.0.0
A Smiley Studionincs meg valakinek?
2CD és kúl szmájlikat lehet vele gyártani...
Nekem kellene, de gondolom mindenkinek 😊

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[HUN]PAStheLoD
wáó .. új logó .. olyan hájtek ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]