Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Én nem kezdeményeztem semmi vitát. Megint idejött két emberke, és kötik a pulóvert. 😊[/cserf][/fülünyúl]
Olvasni se unalmas nem hogy résztvenni egy ilyen flém-ben.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Life is around you and in you.\"

eh
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
... 😊[/cserf][/fülünyúl]
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
azért nem kell általánosítani minden étteremre. Az egy dolog, hogy egy ilyen "gyorsétteremben" elõfordul az ilyesmi, biztos a "másik kultúra" eredménye...
Az egyik nagybátyámnak van egy étterme a belvárosban, egyszer dolgoztam náluk egy nyarat. Én is láttam 1-2 furcsa dolgot, de elég szigorúan ellenõrzik õket. (Amikor ott voltam, azért büntették meg õket 100e Ft-ra, mert a salátáskocsi túl közel volt bárpulthoz).
Dolgoztam a mekiben is pár hónapot. 😞 Háát, az étteremmel azért elégedettebb voltam, mint a mekivel. Ott is vannak durva dolgok... 😞
shit happens
Nem azt mondta, hogy vele esett meg, hanem, hogy neki is úgy mesélték.
Amúgy jó reggelt mindenkinek!

szerintem maradjunk abban, hogy az arabok nagyon szeretnek rejszolni.

)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ezeket a szmájlikat is csinálták vaalmivel, nemde?
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mi van rajta ? sok sok alap cucc ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
2CD és kúl szmájlikat lehet vele gyártani...
Nekem kellene, de gondolom mindenkinek 😊
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.