Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Figy, azért annyira nem érdekel a sztori, hogy összejöjjek valakivel aki elmondja, hogy mi történt az ismerõs ismerõsével.
Mellesleg az UL egyik alaptörvénye, hogy úgy adják elõ, hogy ismerõssel történt.
Pihenni meg majd este fogok, felszólításra sajnos nem megy.
IMYke2.0.0.0
Igen, a cigányok (mert utálom a "roma" szót, túl mesterkélt!) majdnem onnan származnak. India és a mai Pakisztán közti prérirõl, bár egyes antropológosok (a Kedvesem is hallgat ilyet a PTE-n) vitatják a közvetlen indiai származást, én amondó vagyok, hogy ez nem kérdéses.
Az már más kérdés, hogy a Mongol Birodalom, majd késõbb a Török invázió elõl miért kezdtek Európa felé menekülni, s amikor lecsitultak a dolgok, miért kezdték magukat a "Fárao népe"-nek hívni (tudniillik így kaptak, nem egy helyen áthaladáshoz szükséges ún. "menleveleket" - ma ezt menetlevélnek ill. útlevélnek hívják)...
Az "én" cigánycsoportom, a beások, tulajdonképpen románok.
A román nyelv archaikus változatát beszélik, melyet a XIX. század közepétõl Erdélyben elfelejtettek, és a század végén, a nyelvújítások végképp megreformáltak.
Persze, még így is érthetõ számunkra a román nyelv, de ezt úgy kell elképzelni, mint egy budapesti számára a "pálóc" nyelvjárást --- óma = alma (pl.)

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kata
De adj elérhetõséget, összehozlak az ismerõsömmel, és majd õ elmeséli neked...

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
ha valakire ránézel, már az öltözete alapján is simán meg lehet mondani, hogy milyen ember, ha meg beszél az ember vele, akkor annál inkább. nem számít, hogy roma, arab, magyar, néger.

Kata
Jól van okoska, pihenjél.

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Sok mindent olvastam újságban, amirõl biztosan kiderült, hogy kamu.A nagyotmondás nagymesterei a Blikk, Mai Lap, Hihetetlen és egyéb ostoba szennylapok.
Kata
Nem olvastál újságokat? Mert akkor ne pattogj itt.

[/cserf][/fülünyúl]

IMYke2.0.0.0
Igen, ismerem.
Annak idején jártam én is így.
De volt olyan hely, ahol meglepõdtek, hogy a pécsi JPTE Komarov (most PTE Babits Mihály) elit Gimnáziumában érettségiztem, és a szakmám földmérõ, meg értek ehhez, ahhoz stb.
Szóval, azoknak, akikrõl "lerí" az arcukról, és azoknak akiknek nem, de a nevük olyan, sajna nem sok esélye van a mai Magyarországon.
Amikor kiderül rólam, beszélgetés közben - mert provokatív módon, kiszoktam hangsúlyozni a vezetéknevem, hogy lássam, miként fogadják a meglepõt - megtudják a származásom, (általában) illendõen visszafogják a meghökölést az emberek.
Nehéz lehet elhinni, hogy egy barbárnak, koszosnak, bunkónak tartott "népségbõl" is lehet valaki egyetemet végzett, értelmiségi szakember, aki többet tud(hat), mint a környezetében - esetleg - bárki.
Ilyenkor az jut eszembe, ami már közhely:
Amerikában az afro-amerikaiak (négerek) sokáig nem tölthettek be közhivatalokat. Aztán megört a jég, a 30-as évek nagy bevándorlási hullámai megjhozták gyümölcsüket, s azok az emberek, nációk, akik itt, Európában gyûlölték a cigányokat, zsidókat, ott, Amerikában megszavazták a niggereknek (bocs) a közhivatalokat...

Áááááá, na mindegy, nem errõl akartam beszélni. Bocs.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
Az én haverom haverjának a haverja, meg éces tûvel szúrkál a diszkókban.Nehogy elhiggyetek már ilyen marhaságokat!
hykao
Aki téged arabnak nézett, az biztos nem antropológus volt.
Én a képek alapján inkább indiainak néztelek volna (ha már keleti népek közül kell válogatni), de ha jól tudom a romák onnan származnak.
MIMACSKA
egyánltalán=egyáltalán

www.extragyongy.hu

Dynamic
UL
MIMACSKA
Hát sajnos.....de ennyi erõvel ne egyél sehol csak otthon...Sõt ott se hisz csak a jóisten tudja mi van a kajákban.
Amúgy én szeretek étterembe enni ( jobbakban )
Meg otthon fõzni is imádok.....
Egyánltalán.........imádok enni

www.extragyongy.hu

K.András
Nekem is van egy roma haverom,hát a beszéd meg viselkedés alapján meg nem mondanák rola hogy roma,kinézetre sajnos igen,és ebböl nem kevés hátránya van.Munkahely keresésé a következö,telefon kiszemelt munkahely felhiv,telefonon leduma okés minden,odamegy az az elsö mondat hogy betelt,holott alig két orával elötte telefonált 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

IMYke2.0.0.0
Ja, és az étterem egy három csillagos intézmény része volt, nagy, idegenforgalommal.

IMYke2.0.0.0
Én dolgoztam egy étteremben - 1 évig, még az egyetem megkezdése elõtt.
Kezdetben botcsinálta pincérke voltam (örültem, ha 2 tányért ki tudtam vinni löttyintés nélkül), aztán a max (amit be mertem vállalni) 6 tányér volt...
Na szóval.
Egyik nap reggelén, megyek be konyha.
Szakácsnéni, akit jól ismertem, mert a szomszéd faluban lakott, veszi elõ a levest a nagy (ipari) hûtõbõl.
Már kezdett gyanús színe lenni nekije, de látom, hogy fogja a nagy kondérkát, és meríti bele egy kisebbe, amit aztán tesz fel a melegítõ gáztûzhelyre...
Az a leves legalább 1 hetes volt, a szélén már kocsonyás csíkok voltak.
Na, képzelhetitek mik vannak még, amikre nem is gondolunk...!
De ez a rejszolás, ez túl tesz mindenen!

Ja, egyébként engem már néztek arabnak, a nagy görbe orrom, meg a kreolosan barna bõröm miatt.
De amikor megmondom nekik, hogy roma származású vagyok, meglepõdnek, és azt mondják (általában), hogy ezt nem is gondolták volna...

K.András
Pizzát sem szabad rendelni abba beleturháznak,a mecibe belepisálnak,a börgerbe beleszarnak,a csirkésnél influenzás leszel,a gyros-ba is a gedva van.LOL hát lehet enni valamit ebben az országban amibe ninscen belecsinálva egy nagy adag valami???😊)

hykao
Amúgy nehogy azt hidd, hogy a mûanyagkaja gyárban nincsenek efféle mókák...
...meg még sokkal nívósabb helyeken is sajnos
hykao
Na jó, de te nem vagy arab.
Más kultúra - más szokások ...
IMYke2.0.0.0
Ejnye-bejnye. Na látod, pedig épp meg akartam kérni a kacsódat, de így ... Így csak sima - virtuális - kézcsók jut néked.
PEdig már elképzeltelek, amint fõzöd nekem a sok finom pocónövelõ ennivalókat, hmmmm

Kata
Én meg mivel nem tudok fõzni...

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
én se szeretek étteremben enni, inkább magamnak csinálom meg a kaját.

IMYke2.0.0.0
Tudjátok ki rejszolna egy másik pasi elõtt?! Én soha!
Most már tudom, miért nem fogok - ezután sem - ilyen vendéglõkben enni...! (Tudom, túláltalánosítás, de nem érdekel, belegondoltam az esetbe, s majdnem elhánytam magam... szóval, soha sem eszem étteremben!)

FtranX
legalább vidáman telt a munkaidõ.

hykao
Legalábbis az újságok szerint.
Kata
Ühüm.

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
egyetértek!

hykao
kiegészítõ információ:
Ezek a lefülelt arabok körbeállták az öntetet, és versenyt rej**oltak.
FtranX
fentvagy

FtranX
de legalább finom volt a gyros?

[HUN]PAStheLoD
lol 😄DD ezt nem hiszem el

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kata
Nem csodálom, elég nagy port kavart az ügy.

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
ezt már én is hallottam máshonnan

Kata
Igaz ott mûanyag a kaja, de legalább nincs sperma a szószban. Egyik ismerõsöm barátnõje trippert kapott a száján(!). Kiderült, hogy az arab gyros-osnál a tejfölös öntetben 9 féle spermát találtak. Azóta nem járunk semmi ilyesmi helyre.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
szvsz L mentek a mekkdónácba :]

[HUN]PAStheLoD

Kata
Tudod mi a legjobb az anyatejben?
A csomagolása.

😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jó! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
oda többek közt ilyenek miatt nem merek benézni 😄D

FtranX
nem, õ magának termeli meg! 😄DDD

Kata
Most találtam a humoros és aranyos képekben. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
tejtermékeket! 😄

[HUN]PAStheLoD
ez is készen van 😄DD

[HUN]PAStheLoD
ezt nee ... ez durvaa 😄D

K.András
Ez egy állat.Gusztustalan felfujt majom 😊))

Kata
Õ is, de õ túl sokat ivott belõle. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
Õ tejet iszik!

[HUN]PAStheLoD
6 darabba mint a hullákat ?