Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem hiszem, hogy fõzõkondér tudna olyan nyomást (és hõt) elõállítani, hogy cseppfolyósítsa.
de mind1, elhiszem, hogy képesek voltak belerakni az egész disznót.

A párizsiban azok a kemény darabok prcok meg egyebek. fújjj
Mielõtt kiöntik leszûrik így a nagyobb csontok fentakadnak.
De azért õszintén szólva ma már nemigen van ilyen, mert nagyon szigorúak a higéniai követelmények.
Ezek a sztorik többnyire a múlt századból valók.
www.extragyongy.hu
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy én ezeket úgy vagyok az ilyen történetekkel, hogy akkor hiszem el ha saját szememmel látom.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Egyedül a pacal-t nem tudom megenni. Egyszer részegen ettem, de józanul nem lennék képes egy kanállal se lenyomni a torkomon. 😊)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

...amúgy a G-nek az OFF-ban egyszer már elmesélt vizes ürítést továbbfejlesztettem pörköltbe ürítéssé....
....a beépített térelválasztó dísz akvárium mögül - gonosz vigyorral az arcomon - figyelem a vendégeket, hogy milyen jóízûen falatoznak...

mivel szüleim tartanak a ház körül állatokat (csirke, sertés, marha, nyúl, liba, kacsa) plusz a zöldségek a kertben. Eléggé sok alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy ne mindent a boltból vegyünk.
Pl fagyasztott húst nem veszünk. Persze van amikos boltból veszünk húst (szalámi, virsli) mindenesetre azért nem rendszeres.
A vidéki ember megteheti, hogy nem kell mindent a boltból vennie. A városi is megteheti ha van vidéki ismerõse csak ugye az idõnként macerásabb.
www.extragyongy.hu

Hopp, akkor Tihanyit nem veszünk többet... Egyébként a kis kockasajtok is elég gyanúsag nekem....\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Endívia ( azok az elõre vágott saláták):5
Tihanyi borsos és egyébb fûszeres camb. sajt:2
Karaván sajt:4
www.extragyongy.hu
A többi viszont marad...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Viszont egy olyan helyen dolgozom ahol élelmiszerrel foglalkozunk és minden héten elmegy a HACCP-s valamelyik üzembe. Mindíg meg kell néznem a jelentéseit és így látom, hogy ki kapott jelest!!!
Na azokat nyugodtabban vásárolom.
www.extragyongy.hu
Majd holnapra ígérek valamit mert otthon van CD-n az összes kép.
www.extragyongy.hu