Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIMACSKA
Én imádom a fekete kenyeret!!!!

És van egy kenyérsütõ gépem és itthon szoktam részben teljes kiõrlésû lisztekbõl sütni.

+imádom tönkölybúza!!!!!kenyér

Április 1-tõl egyáltalán nem eszem soha kenyeret!!!!!

www.extragyongy.hu

hykao
oké, oké

...amúgy az igazi "fekete" cuccok nem fehérembernek való ízvilággal rendelkeznek.

Én amúgy kenyeret nemigen eszek.
Napi két csomag hungarocel viszont lecsúszik.
Az a jó benne, hogy szinte íztelen.
MIMACSKA
Solymári sváb pékségben vásárolok, úgyhogy a fekete=fekete

www.extragyongy.hu

hykao
Amúgy a kedvenc szénhidráttartalmú kajám a hungarocel szerû puffasztott rízs: 80%szénhidrát, 0.5%zsír!!!
hykao
Ez mind szép és jó, de akkor is zsír!!!
A helyes arány egészséges táplálkozás esetén így néz ki:
60%szénhidrát, 30%fehérje, 10%zsír.

Ezt igen nehéz tartani (10%zsír)!!!
hykao
Gondolom, hogy tudod.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Amúgy azt vágod, hogy ezek a mostánában feltûnt "fekete" pékáruk nagy kamuk?
Fehér pékáru + színezékanyag + ízesítõ = divat fekete pékáru
MIMACSKA
Az oliva olaj nagyon egészséges Zsiradék fajta.
Tele telitettlen zsírsavakkal!

www.extragyongy.hu

hykao
Te G!
Ahogy elnéztem - többek közt - az Adam5-nek adott válaszaidból, nem állsz csehül az angollal.
Nincs kedved gyarapítani a játékmagyarítással foglalkozók - nem éppen - népes táborát???
...mert úgy tûnik azért sok a szabadidõd.
Kata
Asziszed nem tudom? 😛

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Nem hát!!!

www.extragyongy.hu

hykao
A szénhidrát igazából zsírral kombinálva tud "megszalonnásodni" a testen (kivéve a jelentõs többletbevitel - fõleg lefekvés elõtt - esetében)
MIMACSKA
Néha én sem.
Ahol dolgozom minden nap kétszer jön friss meleg pékárú.
Csokis croissant.....túrós csigusz......diós búrkifli....jaaaaajjjjjjj

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Sziasztok, visszajöttem!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Ez így ebben a formában nem igaz!
A szénhidrát az ami hízlal:
-zsiradékkal együtt fogyasztva
-túl sok bevitel esetén
-este fogyasztva

Az elõbb úgy értettem a MIMACSKÁnak címzett hozzászólásban, hogy gondolom nem úgy készíti el, ahogy én tenném: 60%sajt, 30% tészta, 10% egyéb összetevõk...
Kata
Én néha nem tudok ellenállni a kísértésnek.

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Nem nagyon ezsem különben fehér pékárút. Csak fekete!!!!!

www.extragyongy.hu

Kata
Én is. Imádom pl. a pogácsát, meg az ilyen pékárut.

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
A tagliatelle egyik a leg"kevésbé hízlaló" tészta. Én pedig szeretem úgyhogy lesz...rom, hogy hízlal-e

www.extragyongy.hu

Kata
A tészták hízlalnak a legjobban. Legyen az fõtt, vagy sült.

[/cserf][/fülünyúl]

[HUN]PAStheLoD
tészta.. jöhet 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
én most hétvégén láttam .. hát iszonyatjó :] nemtom eddig hogy bujhatott el elõlem

MIMACSKA
Igyexik az ember

Bár azért a tészta.....

www.extragyongy.hu

[HUN]PAStheLoD
az a legjobb rész :]

Random_
És akkor térjünk rá milyen vegyszerek kerülnek bele a növényekbe a csapadékból és a földbõl.

Na jó én ráhagyom mert nemsokára kajálok. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
valószínûleg nem fogsz belehalni...
...de úgy tûnik elhízni sem...
Random_
És nem mond hülyeséget.
Sajna ezt mi is tapasztaltuk ha megsérül a falkában egy egyed akkor nagyon vigyázni kell mert kikezdik a társaik.

Mint a cápáknál ha megérzik a vér szagát.
Pedig elsõre nem nézné ki az ember belõlük.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

MIMACSKA
Visszajöttem...és csak zöldséget vettem meg tésztát.
Pestos tagliatelle-t fogok fõzni vacsorára

ami benne van: Friss bazsalikom levelek, extra szûz olivaolaj, parmezánsajt, fenyõmag + a tészta

Ebbe talán nem fogok belehalni

www.extragyongy.hu

hykao
...mindezt teszi választékos angolsággal
cSuwwi
Volt egy illyen sztorri a Blöff címû filmben is. Aki látta, gondolom emléxik amikor (Bunkó/Kockafej, ki hogy ismeri) elmeséli hogy a disznók mire képesek egy emberi testtel... 😊

shit happens

PLaci
Olvass kicsit vissza, tegnap vagy tegnapelõtt írtam, hol/mikor lehet igazi tejet kapni.q

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
lol

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nem nem merték, hanem nem nevezhették, mivel ausztriából importált SAVÓból készült!

hykao
Disznóbõrös jó napot!!!
PLaci
Jó napot!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

FtranX
köszi!

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
LOL 😄

MIMACSKA
A HACCP - ben komolyak az elvárások. Tényleg!! Ez a szakmám!!! Egy két éven belûl nem lehet majd ilyen nagyon durva dolgokat csinálni. Remélem...Na mentem

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Gfreiter''''''''''''''''''''Téma

Random_
Ha enni akarok bolti húst kénytelen vagyok olyan döntést hozni, hogy csak a saját szememnek hiszek.

Sajnos már minden bolti kajában van valami amibe bele lehet kötni.
A tejnek pl több köze van a vízhez mint a tehénhez.

Ilyenkor kell lenyomni egy jó kis aromákkal teletûzdelt pálinka félét vagy likõrt. 😊

MIMACSKA
Na sziasztok majd jövök!!!!
De addigra nyírjátok ki ezt a témát!

Az elõírások csak mostanában szigorodnak. és aki nem tartja be azokat bezáratják vagy nagyon durván megbüntizik

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Egyébként a szigorú elõírásokról meg van a véleményem. Mindezek ellenére csak kialakult a BSE is... Meg aztán a profithajhászó cégeknek az elsõ, hogy minnél kisebb költséggel,minél minél nagyobb hatékonysággal minél több profitot tudjanak termelni. Innentõl kezdve nincsenek szabályok. Sok cégnek belefér pár százezres, vagy millás bírság is...

Gfreiter
Nem hõvel nyomatják, hanem nyomással. Az más. A levegõt is cseppfolyóssá lehet tenni nagy nyomáson. Most ne egy sima fõzõkonténert képzelj el. Egyébként ez nem is volt olyan régen, úgy kb 6-7 éveel ezelõtt. Az elõírások meg tudod kit érdekelnek...

Kata
Én már nem is vagyok éhes. Mai ebéd kimarad.

[/cserf][/fülünyúl]

MIMACSKA
Jó étvágyat én meg elmentem kaját shoppolni!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
EGYRE MORBIDABB EZ A TÉMA !!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

FtranX
amúgy most jött meg az ebédem. 😊)