Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Lány vagy? Képet azonnal!!!!!!!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De örülnék, ha elmondanád majd ennek a menetét. Egyébként kb mennyi ideig tart egy játékfordítás?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tehát, ha hasazol, amellett, hogy erõsödik a hasizmod, a test egészérõl égeted a zsírt, csakúgy mint minden más mozgásforma esetében!!!
Ja, és csak 30 perc aktív mozgás után kezdõdik a zsírégetés!!!
Senki ne várjon csodát 20 perces lötyögéstõl és gyógytornától!
, szal idõm nem sok lesz ezután, meg most kezdtem el újra kondizni. De jól esik, hogy észrevetted 😊 Bár már elég régen használtam, mert mostanában fõleg németül fecsergek, de elõjön az magától, ha használom. Amúgy lenne kedvem néha fordítani ezt azt. Majd mond el a részleteket, hogy mit hogy kell.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szerencsére a növekedését már sikerült megfékezni. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.extragyongy.hu
Néha meg kell. Én omádom ezeket a német csomagolt kenyereket.
Egyébként meg egyelõre nem vagyok dagi ezért ha néha bûnözöm hát na bumm!!
www.extragyongy.hu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
...hogy kiszúrhassunk, ha infiltrátorként ügyeskedsz az emberek között?

Akkor már jobban jársz a szénfekete pékárúval!!!
Ezeknek jóval alacsonyabb a szénhidráttartalma (kb 30%), magasabb a rosttartalma.
Van az a csomagolt német feketekenyér, amitõl az ember szeme keresztbeáll olyan savanyú vagy keserû (el se tudom dönteni).
Egyébként ne csak kenyeret ne egyél, hanem ezeket a croissant-okat, meg ilyen batyu olyan batyu-kat se!!!
Ezek 100x rosszabbak a kenyérnél!