Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Lécciléccilécci.....!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Csak az elejét!
Gfreiter
CSINIBABÁÁÁÁS???? Lány vagy? Képet azonnal!!!!!!!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Arch
Ha lesz rólam normális kép, nem csak bulizós csinibabás, meg tablókép akkor _talán_ kaptok. Addig pedig szégyenlem magam.

MIMACSKA
De nem lötyi mötyi!!!😊

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Most elviszem nagymamámat egy darabig, aztán visszajövök!

Gfreiter
Szóval szívesen magyarosítanék, meg már gondolkoztam, hogy még filmszövegeket is fordítanék (DVD feliratról), csak sajnos mostanában kifli. Most vettem meg a továbbtanulásit, meg a jelentkezési lapokat... Sajna íhy is kevéske lesz az idõ... De örülnék, ha elmondanád majd ennek a menetét. Egyébként kb mennyi ideig tart egy játékfordítás?

Random_
Na akkor legyen egy óra és mindenki örülhet. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Arch
Én úgy tudtam 45perc után kezdõdik a zsírégetés...

MIMACSKA
Remélem ezt nem nekem címezted????!!!!

www.extragyongy.hu

Gfreiter
LOL 😄

hykao
Az keményen rákkeltõ pékárúnak számít!!!
hykao
Mindenre fel vagyunk készülve!
Gfreiter
Én múltkor feketére égettem a pirítóst... Az is egészséges fekete pékárunak számít, vagy az nem?

hykao
A lényeg, hogy nem létezik szeparált "zsírégetés"!!!
Tehát, ha hasazol, amellett, hogy erõsödik a hasizmod, a test egészérõl égeted a zsírt, csakúgy mint minden más mozgásforma esetében!!!

Ja, és csak 30 perc aktív mozgás után kezdõdik a zsírégetés!!!

Senki ne várjon csodát 20 perces lötyögéstõl és gyógytornától!
MIMACSKA
ez nem jó ok!!!!
Nem tudom, hogy így sikerült volna-e nekem...

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Helló, most már télleg itt vagyok, csak nagymamámnak mutattam, hogy hogy is mûködnek itt a dolgok 😊)) Szóval gondoltam én is erre, csak sajnos most kezdek el készülni a felvételire... , szal idõm nem sok lesz ezután, meg most kezdtem el újra kondizni. De jól esik, hogy észrevetted 😊 Bár már elég régen használtam, mert mostanában fõleg németül fecsergek, de elõjön az magától, ha használom. Amúgy lenne kedvem néha fordítani ezt azt. Majd mond el a részleteket, hogy mit hogy kell.

FtranX
muszály leszek, mert olyan magas lesz a cigi ára, hogy fog beleférni a kereteimbe...

Arch
Kár hogy ez engem sosem érdekelt. 😊)

Random_
Én már 3 éve le akarok adni a sörhasból, de mindig majd. 😊)

Szerencsére a növekedését már sikerült megfékezni. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Nyem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Tudom, hogy azért mondtad, de nem akarok rosszat nektek... 😊

MIMACSKA
Csak a mozgás nem elég!!! Pl a lapos hasért nem elég hasizmozni. A lapos has totál kajafüggõ. Sajnos 😞(

www.extragyongy.hu

hykao
Azt jól fogod tenni!!!
...csak, hát, ismerem én az ilyen, "majd" fogadalmakat...
MIMACSKA
Nagyon helyes!!!!

www.extragyongy.hu

hykao
Nem nekem kell!
Hanem, hogy berakhassuk a Fórumozók fényképei közé (fenti link).
FtranX
én meg elhatároztam, hogy nyár elõtt leszokom a cigirõl.

Arch
ott van egy "t" ami nem kell oda...

Hykao minek az neked😊 Nem szeretnéd Te azt!

Arch
Nemtom mire gondoltsz..

hykao
Fénykép???
hykao
Persze, hogy a mozgás alapfontosságú (fogyokúránál is), de az sem mellékes (bármennyit mozogjál is), hogy mit lapátolsz be a bagólesõdbe!!!
hykao
Ez nem kétséges.
...hisz ált. a bûnös dolgok a leg édesebbek...
ÁjjLe BoBBi
mozogjá!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

MIMACSKA
Már írtam, hogy csak néha vétek!!!
Néha meg kell. Én omádom ezeket a német csomagolt kenyereket.

Egyébként meg egyelõre nem vagyok dagi ezért ha néha bûnözöm hát na bumm!!

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Ha az ember mozog, ehet akár tokaszalonnát langyos zsírmártásban is ! A lényeg a mozgás. Én pl. fõleg szellemi munkát végzek, s ez sajna meg is látszik rajtam...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ÁjjLe BoBBi
hazuttál!!! nemis csináltunk 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Arch
lehet hogy 100x rosszabbak a kenyérnél, de sokkal finomabbak is😊
Kalács, kakaó reggel rulz!! 😊

hykao
Felismerhetõbb képet nem kapunk?
...hogy kiszúrhassunk, ha infiltrátorként ügyeskedsz az emberek között?
hykao
Hungarocel ellenjavalt a magas szénhidráttartalom miatt!!!
Akkor már jobban jársz a szénfekete pékárúval!!!
Ezeknek jóval alacsonyabb a szénhidráttartalma (kb 30%), magasabb a rosttartalma.

Van az a csomagolt német feketekenyér, amitõl az ember szeme keresztbeáll olyan savanyú vagy keserû (el se tudom dönteni).

Egyébként ne csak kenyeret ne egyél, hanem ezeket a croissant-okat, meg ilyen batyu olyan batyu-kat se!!!
Ezek 100x rosszabbak a kenyérnél!
MIMACSKA
:-)))))))))))))
Nem szeretem a hurkát sem a tányéromon sem a hasamon.

www.extragyongy.hu

FtranX

Sir Quno Jedi
Jah ééértem, szal. nem komálod a hurkákat fürdõruciban... Télen dõzs van, aztán meg jegyre osztják a vizet is. 😄DD

MIMACSKA
Salátákat, zöldségeket, halat, rákot, kenyér helyett hungarocelt :-))

www.extragyongy.hu

FtranX
és akkor mit eszel kenyér helyett? 😊

MIMACSKA
Mert jön a nyár!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

FtranX
miért nem eszel utána kenyeret?

Sir Quno Jedi
Ez nem válasz ! 😄D

MIMACSKA
:-)))

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Mer' akkor mi lesz, bolondok napja ?!!

hykao
Néha, ha nagyon kínozni akarom magam, szoktam venni tönkölybúza pászkát.