Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
30??
Nem néztem meg az adatlapod. Azt hittem nem vagy még 20!
Durva!
\"Heroes never die. They just reload.\"
<#gonosz1>#gonosz1>
amúgy meg nem értem minek kell oltani a másik képét.. hiszen úgyis én vagyok a legszebb.. 😊 xd
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
.: mobilize.hu :.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Láttam a te képeidet is...ugyanolyanok...én beszóltam -___-
és még adott itt állandóan hogy jahj..ezt nem sértésbõl írtam...akkor inkább hallgass.
CSAK EGY KÉPET akartam berakatni máris mindenki ugrik.Szánalmas ez mostmár hogy ebbõl él valaki hogy a másikat folyamatosan fikázza..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
detto :|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
tökfejû és gebe vagyok mint állat, és a fogaink is ocsmányak, bár mossuk 😄
ezt tegyétek be zsutyesz és poppe felirattal
mosmé? vagy a 2.? az csak vicc vót 😊
kicsit néha felülkerekedik rajta a szociopata énje, de hát a skizofrénia már csak ilyen 😊
Gondolom itt mindenki top es egy menube valasztotta ki a fejszerkezetet!<#taps>#taps>
Hayni sztem aranyos!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.