Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
én kérek elnézést^^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kumiho #2179
u dont have to listen anybody else but me
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
keresek egy videót, de valószínüleg rosszul mert nem találom, tartalmát tekintve:
egyetemi elõadó, elõadás közepén felpattan egy srác és már, már operában élõ stílusban el kezd énekelni, majd egy koreográfiát követve csatlakozik hozzá pár diák.
esetleg, ha valaki ennyibõl kitalálja, linkelje be, legyen olyan kedves. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csakmajdnem<#idiota>#idiota>
Nem vagyok tul fotogen alkat, meg ugy altalaban nem szeretem ha fotoznak. Ami van az vagy kisebb korombol maradt, vagy ocsem/barataim csinaltak amikor nem figyeltem, utana meg zaklatnak hogy vagjak mar baratsagos fejet -.- <#sniffles>#sniffles>
A baratsagos es nekid kepeket privatban <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
sg-s ismerõs. az belefér 😄😄😄
de nem a pasim 😄
meg kell hagyni olyan szorításod van hogy havonta kell új csipõprotézis... a túlnyomásos szemkipukkasztásról ne is beszéljünk...
látjátok, ilyen problémák adódnak ha valaki nagyon jól lovagol, és úgy szív mint egy 10000Wos porszívó 😄 még a szemed is beesik.