Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(btw nálam egy új kép, hihi)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
u dont have to listen anybody else but me
és szeretek mosolyogni. nekem muszáLY
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Canon 450 D
daftpunkbodies-t
játszottam a sulis kimittudon
katenash zenével.
és a sors fintora most nézem hogy megint a fehér vansfullcap-be vagyok :D
http://thenamelessphoto.com/
ja és levetetni meg ezeket ha lehet:
-citadellás ágyúlöveges sálas
-segállú emos
-és livingroomos táncos lányos

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux