Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NYihahahah Na szia mindenki 

Most nem, hisz csak délutáni kis tivornya volt...
...de az éjszakai multaságok - ha összeverõdik a társaság - ált. mindig bunyóba fulladnak mostanában...
...pedig már levonult mindenkinél a balhés korszak...
...de az éjszakai multaságok - ha összeverõdik a társaság - ált. mindig bunyóba fulladnak mostanában...
...pedig már levonult mindenkinél a balhés korszak...

?? nocsak? törtetek zúztatok vagy mi?
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
há' ja, ha kiruccanunk, akkor annak általában mindig vidámság lesz a vége...csak a környezetünkben lévõk nem mindig vidámak...

hm. úgy látom vidám kis kiruccanás volt(ezt én mondtam? kiruccanás... de hülye szó)
SZIA HYKAO
Ez az user semmit nem tehet arról hogy meghekkeltük, (katolikus hacker team) és ne bannoljátok öt !
köszönöm, közepesen, és te?
csak egy kis kirándulásféle volt tegnap.
ha visszagörgetsz egy kicsit a topikban, belinkeltem pár képet róla.
#20387-tõl kezdve.
csak egy kis kirándulásféle volt tegnap.
ha visszagörgetsz egy kicsit a topikban, belinkeltem pár képet róla.
#20387-tõl kezdve.
hogy vagy? volt nagy buli, móka a hétvégén?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Jaja Havanna Café foreva'
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Reggelt all megjöttünk munkából 😄D

"buzibubus" LoooooL 
Jah, hát igen. Ilyen formán én is megkaptam ezt már párszor - mindegyik barátnõmõl. Nem is tudom. Ehhez inkább olyan hangulat kell. Ami nem feltétlenül van meg mindig. Úgy látszik a nõk zöme ezt nehezen fogadja el.
A rideget ne úgy értsd, hogy nem vagyok oldott.
Csak én nem szeretek minden pillanatban összebújni, meg babusgatni...
Csak én nem szeretek minden pillanatban összebújni, meg babusgatni...
Lehet, hogy azt várta/várja, hogy a kapcsolat mélyülésével együtt majd az érzelmek is elmélyülnek, és oldottabbá válsz.
Lehet, de nem hazudtam neki soha, és amikor megismerkedtünk, akkor sem árultam zsákbamacskát, nem adtam elõ az érzelemzsákot neki...
És igaza van?
Hát ahogy vesszük...
Visszatérõ témák: túl rideg vagyok szerinte (a mindennapokban), és keveset foglalkozok vele...meg ilyenek.
Visszatérõ témák: túl rideg vagyok szerinte (a mindennapokban), és keveset foglalkozok vele...meg ilyenek.
Mesélsz? Gond van köztetek?
Hát, nincs túl jó kedvem.
Épp most ért véget egy kevésbé kellemes telefonbeszélgetés a barátnõmmel...
Épp most ért véget egy kevésbé kellemes telefonbeszélgetés a barátnõmmel...
Passz... csak egy megérzés.
Rosszkedvû vagy?
...és Brigi épp fényképezett 😊
Szüleim épp most értek haza a moziból. Anyum egy kicsit rosszul lett a film vége felé.
De másoktól is azt hallottam, hogy megrázó film. Valamikor a jövõ héten én is megnézem.
De másoktól is azt hallottam, hogy megrázó film. Valamikor a jövõ héten én is megnézem.