Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó éjt mindenkinek .. kicsit álmos vok...
a Passió-t ki látta? Jó film?
a Passió-t ki látta? Jó film?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Cio
Nyihahahahah pedig az vok 😄DD
Priviben 😛
Nyihahaha azon segíthetünk 

Cio na hogyvagy?
Sziasztok, kukucsi

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Szia mindenki
Szia Kata 😊

igen nálam 2 ablak van egyik pont úgyjárt hogy hagytam rajta bejönni a csillagos eget
hüp hüp ... orrom átmutálódott valami csapfélébe már megállás nélkül fojjjík >|:-(

Hmm...szerintem a képi világa félelmetes...olyan kibebaszottul jól néz ki, hogy valami iszonyat...
A pszichológiai terror néha olyan, hogy szabályosan félek játék közben (elég régen volt ilyen)
Az AI meg egyszerûen kurvajó...Easy fokozaton bekerítenek, segítséget hívnak, fedezékbe húzódnak, valamint ha kilövöm mellõle a társát nem csak áll mint fasz a lakodalomban...
A pszichológiai terror néha olyan, hogy szabályosan félek játék közben (elég régen volt ilyen)
Az AI meg egyszerûen kurvajó...Easy fokozaton bekerítenek, segítséget hívnak, fedezékbe húzódnak, valamint ha kilövöm mellõle a társát nem csak áll mint fasz a lakodalomban...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Neaggódj nem kezdünk L FarCry-ozni itt IS
ami az NFSU-t illeti énsem tekintem a Seriába tartozó darabnak qrva hamar meg is untam !!!
ami az NFSU-t illeti énsem tekintem a Seriába tartozó darabnak qrva hamar meg is untam !!!
Na nehogy nekem itt is elkezdjetek kibaszott Far(t) Cry-ozni!!! Elég belõle a többi topikban is LOL.
Szerintem az egy kibaszott barbiekommandó. Az egész képi világ olyan mûvi, mint egy kibaszott rózsaszín álom...
NFSU, meg az NFS széria leg szégyenteljesebb darabja a HP2-vel egyetemben.
Számomra meghalt (egyelõre) az NFS!!! Az utolsó NFS játék a PU volt...a többi túró!!! (NFSU: pfff, neon, flitter pfff)
Szerintem az egy kibaszott barbiekommandó. Az egész képi világ olyan mûvi, mint egy kibaszott rózsaszín álom...
NFSU, meg az NFS széria leg szégyenteljesebb darabja a HP2-vel egyetemben.
Számomra meghalt (egyelõre) az NFS!!! Az utolsó NFS játék a PU volt...a többi túró!!! (NFSU: pfff, neon, flitter pfff)
Szia Bogyóka!
Szombat reggel ilyen korán?
Szombat reggel ilyen korán?
Na bye all jó 8
pff

nagyon hideg volt az éjszaka