Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Relletz ! Ja wrong tápikk ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Jáúreggelt!
Sir Quno Jedi
Na megnyugodtál ?!! 😄DD Múlt hét vége felé már nagyon túlfûtött hangulatban voltál ! Persze én próbáltalak lehûteni, dehát.... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Arch
Hello!

Szia G! 😊 Üdv. újra itthon. 😊

Breki33
sziasztok
MIMACSKA
jó volt nagyon!!

www.extragyongy.hu

A buli a capellában jól hangzik ugyis régvoltam ott a szlovákiai cuccost még nem próbáltam A munka pedig szombatonvolt 😛
Amúgy meg szio

MIMACSKA
ki korán kel......tudod a végét... 😊)
Mondjuk eddig még nem találtam de még nincs vége a napnak.

Szombat este voltam bulizni a Capellában...tegnap meg átruccantunk szlovákiába vacsizni meg sörözni 😊)))

Ma meg dógozom 😞(

www.extragyongy.hu

Piksz
ennek én nem örülnék annyira 😊

Creativity kills more than a gun...

MIMACSKA
Én keltem a legkorábban 😊)

www.extragyongy.hu

hykao
Jó éjt!
Gfreiter
Na elbúcsúzom, mert holnap korán kelek! Jó8!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Persze nem hívom fel õket, mer az egyik nem tetszett annyira, a másikkal meg nem volt jó dumálni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Két csaj számát 😊

hykao
mit szerváltál be???
Gfreiter
Aztán péntek-szpmbat este itthon voltunk, elmentünk ide-oda, és fogadásból (mer a többiek szerint "pussy" voltam) beszerváltam két számot is 😊)) Úgyhogy azután kussban maradt mindenki 😄

Gfreiter
Az kifli 😞
Mariborban egy ótvar bár sem volt 😞 Vagyis volt, csak nem volt benne senki. Egy kis sörözõt találtunk egyedül, ahol a pultos pina jól nézett ki, de ezen kívül semmi 😞
Azért mentünk oda, mert több helyrõl hallotuk, hogy az milyen kira város. Faszt az. Télen meg nyáron lehet, de ilyenkor lóf... sincs ott 😞

hykao
...nem vótak???
hykao
pinák???
Gfreiter
Jó az 😊 A héten próbálok scannelni, csak nem nagyon fogok ráérni... Neki kell ülnöm tanulni + elkezdtem kondizni megint 😊

Gfreiter
Hát jó volt, azt leszámítva, hogy szinte sehol nem tudtunk megnézni egy rohadt múzeuzmot sem... Bekukkantottunk Ausztriába, de mivel hétfõ volt, ezért semmi nem volt nyitva, onnan Szlovéniába (mer ott olcsóbb volt a szállás), de ott meg kifogtuk az egyetlen rohadt várost (Maribor), ahol egy ótvar kastély, meg múzeum sem volt. De akkora már kifizettük a szállást
De ettõl függetlenül alles zusammen nagyon kira volt. Aztán itthon vagyok már egy-két napja, de a haverom tegnap ment el, szóval nem tudtam jönni, illetve nem is voltam nagyon itthon azóta.

hykao
Rakjad csak felfelé, én is felraktam a bamba, borostás kirándulásos képeket...
Gfreiter
Nem, a kiskori ff képre 😊
Amúgy ha jók lettek a képeim, akkor teszek még majd fel magamról párat 😊 De csak ha nem nézek ki rajtuk überkreténül

hykao
Na G, aztán majd mesélj, milyen volt a kiruccanásod?!
hykao
Ja, má' értem melyikre gondolsz.
De ott nem üvöltök, hanem a gyertyákat készülök épp elfújni!!!
hykao
A kirándulásosokra gondolsz?
hykao
Áhhh, várjatok má'...csak magamhoz kell térnem ettõl az olasz picsától...
FtranX
az a poén, hogy amikor rákattintok, a memóriahsználat felmegy 1,5 GB-re.

Gfreiter
Jók az új képeid
Azon a képen, amelyiken az asztalnál üvöltesz, pont olyan vagy, mint a bátyám volt 😊 Ha megtalálom a képté, berakom. Azt fogod hinni, hogy te vagy rajta 😊

hykao
Jááááúúúúúj! Ez a kis Medo jól megnõtt...
FtranX
de szívesen utazgatnék én is! 😄

hykao
Na, fél szemmel nézem az RTL-en a Maffiózókat...
hykao
nekem nem hal meg, csak töltöget...
...de szegény csöpit jól "elárasztották" megint...LOL...
Gfreiter
Itt ott amott 😊 Ausztria, Szlovénia, meg fõleg Budapest 😊 Csak nem volt idõm bejönni...

FtranX
nekem is meghal az explorer

FtranX
hát te merre jártál?

Gfreiter
Nem nagyon mûxik az Explorerem. Ha megnyitom a linket, akkor lefagy, meg ilyenek. De látom, hogy valami bolygó van ott.

Gfreiter
Majdnem 1200 új hsz...

hykao
Szép képekért -> KATT IDE!!!
Gfreiter
Jah 😞 Pedig jó volt...
Azért jó újra itt 😊

hykao
Na, mi van vége a túrának???
Gfreiter
Hi 😊

hykao
...jé most látom, hogy te má' hadseregtábornok vagy bazz.
FtranX
csá

[Walaki]D`Lair
Sziasztok!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
De jó neked!
Én csak most keltem fel, kb. 1,5 óra múlva indulok oda...
FtranX
hi! most jöttem meg a konditerembõl.

hykao
aha
Mind 2 amugy nem eddig aludtam csak volt 1 pár dolgom meg 512DDR-t vadásztam csak sajna nem vót sehol mer nekmmég a már nem használatos 266Mhz-s kell 😞

hykao
Eddig aludtál?
Ez a vendéglátós zenélés nálatok pénzszerzési célzattal játszik, vagy szerelembõl?