Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nalátod 😄
u dont have to listen anybody else but me
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"neem : ) csunya viccvolt "
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak mondom hogy rég nem volt új láncszem az evolúsünbe
akkor legalább ezt a borzalmas sgképtárkéket szedjük ki alóla...

neem : ) csunya viccvolt <#puszi>#puszi>
ezer eve jartam errefelé, de most gondoltam teszek fel egy uj kepet magamrol. Ugyhogy a kedves illetekest szeretnem megkerni hogy a megfelelo helyre tegye a kepet😊 koszonom

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Per Aspera Ad Inferi.
csak poozoolunk...
ez egy pillanatkép?
vagy tényleg megbeszéltéted a cimboráddal, hogy " akkor most félpucéran, szivarral, egyennadrágba, egyenpózba, egyiránybanézve, pózolunk egy gecinagyot " 😄
annyi napoleontol amennyit ott beszurtunk csoda h latni a szemunk 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de segítek: én egy csávót felfektetnék hasával lefelé, kikötném a kezeinél és lábainál fogva, és a dúsan vazelinezett, ütvefúróra felszerelt pénisz alakú segédeszközzel izgatnám.
persze csak akkor, ha ez a lenti helyen lenne.
.: mobilize.hu :.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?