74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
peet69 #36142 oks de 20 nak az meg nem felesleg én annyinak örülnék mer lenne mit dolgozni magamon... -
[Walaki]D`Lair #36141 te fasz...tudod gyúrni...te fasz...:PPPPP -
peet69 #36140 jóvanna tod hogy nem komolyan irtem mos mit feszítes ? :P -
Feleslegnek az egy kicsit már sok... -
peet69 #36138 ??? -
Mér' én dagadt vagyok szted??? -
[Walaki]D`Lair #36136 egyszemélyes kalendárium...:DDD -
peet69 #36135 szép is lenne hogy néznékki 60 kiló felesleggel :-DDD -
[Walaki]D`Lair #36134 Télleg peti..lehet kérdeztem, de mikortól/hová fogtok járni zolival? mert lehet nekem is kéne valahová...sőt tuti... -
Ezt, hogy kell érteni ezzel a sok DDDD-vel? nincs már egy se, azért nincs gond velük??? :))) -
peet69 #36132
-
hát te nem, az biztos... -
hi, te kis mindent tudó :P -
[Walaki]D`Lair #36130 énse...:PP -
Mellesleg ha keveset akarsz enni, és fogyni, akkor mindenképp a szénhidrátot kell visszaszorítani!
Elsősorban a szénhidráttól zsírosodsz, nem a zsírtól (illetve a szénhidrát+zsír kombinációjától).
Tehát egyél inkább fehérjében gazdag dolgokat + rostos zöldségféléket, minimális szénhidrátbevitel mellett, és a kveset is oszd szét akár 5 étkezésre/nap.
Tehát gombóc, gyümölcs tilos! :)
A legnagyobb baromság az olyan fogyókúrakísérlet, hogy egy nap egyszer étkezünk.
Fehérjetartalmú dolgok:
-húsfélék 20-30%
kedvencem a csirkehús (főleg mell, mert ez a legkevésbé zsíros) kb. 30%
-0.1%-os tej 3-4%
-zsírszegény sajt 30% stb.
tojás nagyon zsíros (fehérjetartalomhoz képest), ha szereted akkor az is jó, de sárgája nélkül, ugyanis abban sok a koleszterin, és a sír nagyrésze is abban van!
tejnél ügyelni kell a magas szénhidráttartalomra, ha fogyózás van. -
a fogaimmal semmi bajom :D épek és egészségesek :DDDD -
hogy nektek milyen jóó 
-
peet69 #36126 amugymeg hi -
peet69 #36125 aztis :-DDD -
peet69 #36124 Tudom :P -
csak kicsit. :) -
énsenem vagyok dagatt! :P -
peet69 #36121 MINDENKI DAGATT CSAK ÉNNEM 

-
Hogy érted, hogy amit neked is szabad?
Mellesleg sok olyan fehérjeforrás van (főleg tejtermékek) amik egyúttal kalciummal is tele vannak, így a csontjaidnak is jól jönnek!
Nekem 31 évesen még nincs egyetlenegy rossz, lyukas fogam sem, állítólag a sok bevitt kálcium, és a bő nyálképzésem miatt (nem félreérteni! nem nyálazom, és gyerekkoromban sem nyálaztam...) -
nah nekem lépnem kell ... megköszönném ha ezt még beirnád , majd visszaovlasom ... bájbáj mindenki -
hmm ... vmit téleg mozogni kéne ... de az sem olyan könnyü ... fehérjéhez mit kéne enni ... amit nekem is szabad :D ... -
ezért hízol banyek! keveset eszel, de hülyén! (és nem mozogsz)
jól lelassítod az emésztésedet, beszűkíted a gyomrod, aztán egyszercsak megbombázod 4 gombóccal (gondolom jó cukrosan...), ami szénhidrátban és zsírban gazdag...
fehérjét szinte nem eszel (legalábbis ma nem ettél)
eredmény: túletted magad (és ennek folyományaként zsír rakódott le), annak ellenére, hogy napi viszonylatban alig ettél... -
amugy az az igazság hogy a kevés kajátol is csak azért hizok mert a napi mozgás kb annyi hogy meloba bemászás ... ott ülök ... forumozok :D ...hazajövök ... ülök ... jáccok :DDD ...szal akkor már 3 hibás van :D hüje gének ... semmi mozgás .. meg én ... -
majdnem 190 :D és tőbb mint 100 :DDD nah ebből elég :D asszem hamarosan kapsz képet :DDDD -
Banyek ha 190 centivel, 100 kilósan nagyon dagadtnak tűnsz, akkor tényleg rohadt vékony csontozatod lehet!
Én jóval alacsonyabb vagyok nálad, és majdnem 90 kiló, de azért túlsúlyosnak nem nevezném magam. -
jah ... 2 barack reggelire , meg most a 4 gomboc ... -
ennyit ettél ma? -
nah majd ha 1x képet is kapsz tőlem :DDD akkor hogy elborzadsz majd :DDDD -
Én elég könnyen tudom változtatni a súlyomat, 10kg + - nagyon hamar megoldható. -
a mai menü a következő volt ... 4 gombóc 2 öszibarack ... és 5 után már nem szoktam enni ... -
Revengangel #36108 EEEEEEEgen dogozom a munkahelyemen.Irodai melo, ugyhogy nem valami izgalmas mostanaban.Nyar vegi uborkaszezon van minden szempontbol. -
hát nemis ... azt mondtam szeretek főzni meg sütni ... enni viszont nem annyira ... amikor oylanom van a fél napomat pizzasütéssel töltöm és haverok jol feleszik :DDDD
én az apámtól örököltem ezt , genetikailag vagyok ilyen hogy kevés kaja is megláccik rajtam ... az öcsém pl tök az elenkezője ... szinte egész nap zabál ... 1 nap min 2 pizzát 1edól bevág , semmit sem sportol de a bordáit simán meg lehet számolni ... szal genetikailag avgyok elrontva :DDDD -
Revengangel #36106 En nem tudom ,en ehetek akarmennyit, nem valtozik a sulyom.Se nem hizok, se nem fogyok, max+/- 1kg a valtozas.
Na nem mintha hizni/fogyni akarnek:)
-
Te ilyenkor dolgozol amúgy? ...ööö, illetve a munkahelyeden vagy? :) -
Na jó, de azt mondta, nem eszik sokat, amikor a hízásról beszéltünk.
Hát így viszont nincs mit csodálkozni...