74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
Takezó #61690 nah, pélybarnahasonmásokkal nincs gond, értem?:D:D -
vg #61689 Szeretlek G_ArchAngel! Holnap várlak nálam tangában, tudod mint multkor! :D -
G_ArchAngel #61688 ezért nem fogunk megvetni, csak vállald magad... -
vg #61687 Valóban, vannak férfiak akiknek a férfiak tetszenek, igaz? :D -
Hajnalcat #61686 Tipikus férfi szindróma, egy lány miatt képesek vagytok így összeveszni. :D Tisztára, mint a középkori lovagos filmekben. -
G_ArchAngel #61685 kicsi huszár, én megmutattam a pofámat, Te még nem - gondolom mert vmi ratyi pélybarna-hasonmás vagy...
-
kezdem azt hinni hogy te tenyleg csak azert jarsz sg-re hogy belekoss masokba , nemtudom hogy ez miert jo neked. -
Takezó #61683 Nyilván, egyértelmű, ízlések nem is léteznek. Ne kelts már flémet, kuss legyen. -
vg #61682 Nyilván azért tetszenek a Klaucica-típusu lányok, mert a barbiebaba PVC lufikkal lányok szarnak a fejedre... ;) -
G_ArchAngel #61681 pedig nem rajta röhögnénk, hanem vele...:P -
G_ArchAngel #61680 ledobhatták volna, vagy legalább száradt volna ki:)))
(nekem mellesleg jobban tetszik a Klaucica-típus, mint a "barbiebaba PVC lufikkal", csak Ő még nagyon fiatalka...(hozzám képest persze)) -
vg #61679 Igen, engem úgy tenyésztettek ki egy üvegben! :) -
Nah, muti már egy képet magadról, had kritizáljunk egy kicsit! :D
Egyébként meg a #61590. hozzászólás neked is szól! Ha nem tetszik, van bőven más topic is ahol ronthatod a levegőt... -
Takezó #61677 nem lehetne inkább törölni innen az azóta érkezett összes postot, mielőtt meglátja? -
Loool!
Te hatalmas paraszt vagy. Vegyél már szemüveget. Hol kövér már ez a lány? :D
Szerintem te még nem láttál nőt élőben közelről. :D -
vg #61675 Futok is! -
Takezó #61674 Ha komolyan nem érzed úgy, hogy ez hatalmas bunkóság, súlyosan megbánthatod vele akkor is, ha csak egy kis pöcs nethuszár vagy, akkor sürgősen fordulj pszichológushoz szocializációs problémáid miatt. -
ezt rendezzétek le egymás között, ilyet kultúrált ember nem mond ennyi. -
vg #61672 Azért vagyok bunkó paraszt , mert egy kövér tini lányra nem azt mondom, hogy "deszépvagycsörögmárisanyálam" ahogy TI teszitek, nyilván mert az életben nyuszik vagytok? Tudod mit, akkor bunkó paraszt fasz vagyok! -
Takezó #61671 jah, a bunkó emberek szokták azt mondani magukra, hogy "én csak őszinte vagyok"... faszt, paraszt vagy:D -
Neménvoltam. -
kezdesz megint nagyon elszemtelenedni.....
borhadjárat topic-ban meg ne ökörködj azt írd be jó vagy nem jó az időpont. -
Punkernek tényleg nyers a modora de most az egyszer igaza van. -
pláne nőszemélynek kicsit necces ilyet mondani -
bunkó parasztság és őszinteség között van különbség, ilyet beszólni még én se merek pedig elég nyers modorom van. -
vg #61665 Sajna az öszinte embereknek ez a sorsuk! -
remélem ezért kikaparja a szemed..... -
vg #61663 Egy kicsi diéta nem ártana... -
nameg ,mintha má nem láttá volna még kismillióhátszázezerszer -
nemelehet mindenki olyan sukár gyerek mint te :D -
fúdeijesztőfejedvan :o : D -
fehér sportcipő nem a legszerencsésebb de még mindig jobb mint egy holdjáró vagy magassarkú -
helló.
-
G_ArchAngel #61657 fehér sportcipőben miért is nem lehet túrázni?
megveti a dolomit és hátatfordít? -
Cipő? -
G_ArchAngel #61655 a felső képen van abban a ruhában, amit az alsón kellene viselnie:)
amúgy farmerban tényleg szar túráni, de nagyobb esésnél egy jó farmer egyben marad, míg egy kommersz túragatya szétesik... -
:D -
Ideális felszerelés egy kis hegymászáshoz... -
aszongya ótdór:) láll:))) -
G_ArchAngel #61651 uh, most hatalmasra nőttél a szememben, imádom az outdoor-girlöket:)))