74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
WiLDoR #30419 én csak azt nem értem, hogy ha megvetted azt a bringát, akkor miért nem használod? :)
én is most vettem 1,5 hónapja, de már szarrá hajtottam :) -
G_ArchAngel #30418 nem feleslegesen, de sajnos nekem vannak problémáim:
nem szeretem a vízet, nincs iszonyom tőle, búvárkodás vonz is, csak ezektől a mű vízektől van hányingerem...
kerékpár akár 50km/nap nem lenne gáz, csak tényleg át kell írnom az órarendem...
(itt megjegyezném, hogy átlagosan 40km felett kezd a kerékpár fogyasztani, ha kb. 70 pedáltekerés/perccel mész...)
a konditerem sem para, mert a barátomnak van otthon konditerme, box-terme, szaunája - csak idő...:(
a kaja sem gond, mert én ennél kevesebbet eszek, ásványvíz meg fogy dögivel:)
ami igazából fájt az a pizza elhagyása...:(((
na, ehhez kell nekem önuralom, de piszkosul...
köszi szépen mindenesetre a segítséget... -
WiLDoR #30417 le akarsz fogyni 1 hónap alatt 10 kilót?
adjak tippet?
- min. napi 10 km biciklizés heti 7 alkalommal,
- heti 3x konditerem (h, sz, p), ott szálkásítás (mondjuk 4-5 széria 15-20-as ismétlésekkel), és végigtolni minden edzésen minden testrészt, könnyű súlyokkal. nem fexel ki tőle, de a víz szakadni fog rólad az tuti. a végén 15-20 perc futás vagy bicikli gépen.
- heti 4x strand (k, cs, sz, v), ott ússzál annyit amennyit csak bírsz, persze napozni és lazúlni se felejts el :)
- emellé kajálj rendesen, reggelire sokat, ebédre normál adagot, vacsira (este 5-6h után) semmit. a tésztaféléket (zsemle, kifli, kenyér, pizza, fornetti, etc.) lehetőleg felejtsd el, vagy csak reggelire egyed, de mindenképp csökkentsd a mennyiséget minimumra. egyél inkább gyümölcsöt helyettük, kóla-sör helyett meg inkább ásványvizet.
cikis, meg önuralom kell hozzá, de hogy ezzel le lehet adni, 10 kilót, ha nem is 1, de 2 hónap alatt tuti. (1 kg/hét a normális fogyási ütem, ha túl gyors ütemben fogsz le, akkor a szervezeted megkergül és ha diéta után újra elkezdesz normálisan enni, akkor kapásból visszajön zsírként minden.)
nem és amúgy nem vagyok fitnesszbuzi, csak olvasgatok sok témában sokmindent :))
amúgy nekem ilyen egy hetem:
- kb. 10 km bringázás naponta ki céghez (reggel 5 km, este 5 km),
- napi 8h meló,
- meló után strand/uszoda vagy konditerem (ez kb. 1,5 óra a délutánból)
- este mászás valamerre haverokkal, vagy csocsózás, csajozás, etc.
- kb. 23-24h-tól szunya.
reggelire általában kajálok sonkás-sajtos-hagymás rántottát 3 tojásból cégnél (ez a nap fénypontja
), ebédre normál kaja kenyér meg ilyenek nélkül, 16h körül valami lightosabb kaja, utána semmi, max. ásványviz... kevésnek tűnik, pedig jól lehet vele lakni simán...
amúgy meg vki mondta, hogy mozogni kell, attól lehet lefogyni. igaza van :) ez a sok elektromos tv-shopos baromság, mind humBUG :)
na ennyi, befejeztem, igy is sokat rizsáztam, szerintem tök feleslegesen :D -
[Walaki]D`Lair #30416 Ezekután még kérded? :DD -
kérsz egy muszájdzsekit? :) -
[Walaki]D`Lair #30414 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

-
sokkolót -
[Walaki]D`Lair #30412 

De mit láttál? :DDDDD -
sokkot! Most mondod, hogy sokkot!!! :) -
[Walaki]D`Lair #30410 "sokkot kaptál bazmeg! mondom hogy sokkot kaptál" :))
mit? -
sömmi, láttam valamit, ami sokkot okozott. -
[Walaki]D`Lair #30408 vász? -
dzsízösz! -
[Walaki]D`Lair #30406 Hát igen...kell nekünk az a sok multi...kell...mint puposnak a futócipő...kell... -
ismerős a helyzet, itt Egerben is egyenlő a nullával a lehetőségek száma, eddig volt a dohánygyár ahova ismeretséggel is alig lehetett bekerülni, de most az is bezár..... -
jól van na -
nem mind1 használd az egyiket amelyik tecc!! -
Imádlak szeretlek Angyi de sajnálom ha ki kell ábrándítsalak. Budapesten sem könnyebb az élet!!!!!!
Nem fán terem a pénz és nincs kolbászból a kerités.(az utóbbit nem bánom :))
Vidéken sokkal könnyebben eltartod magad ha van egy kis érzéked a kerthez és akkor már van mit enni.
Próbálj meg pl egy lakótelep 6.emeletén termelni valamit.
Vagy tartsál csirkét!! :)) -
ami a második oldalon van két Britney Spears feliratu fejléc, azok elég jók, de mi a kettő között a külömbség? -
sziasztok
-
Sőt sok szempontból nehezebb!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
de mér nem nézel a kamera felé? jó a vörös hajad :P -
G_ArchAngel #30397 írtam, hogy a barátaim a példaképeim: 4-en mentek fel, kettőnek családi háza, kettőnek belvárosi lakása van... -
Én 30 éve élek itt, de a hipp-hopp saját lakás, saját kocsi itt sem dívik ám... -
G_ArchAngel #30395 Macs', Hyk...
Ti ugye Bp-en éltek, tisztában vagytok az életkörülményeitekkel...
Itt vidéken az átlagkereset 5 jegyű szám, míg a közművekért a bp-i 150%-át fizetjük. Szüleim egyszerű kis emberek, akiket a munkájukon kívűl max. a kertjük és a szőlőjük érdekel. Kevéske pénzükből tanítattak minek (húgomat és engem), de most, hogy már mindketten dolgozunk nem fogadnak el pénzt Tőlünk - ezért ajándékokat szoktunk venni nekik (kerti bútor, új hűtő, mosógép...) Soha nem éltünk rosszul, mindenre volt pénzünk.
Ez nekem kevés én kiszeretnék törni innen: vagy sikerül, vagy belebukok.
A napi 14-18 órai munkával jobb hónapokban elérem, hogy a 6 számjegyű bevételem ne 1-sel kezdődjön, és én ezzel itt a legjobban keresők közé tartozom, de akkor tartanom kell magam ehhez a tempóhoz.
Ezt azok felfogják, hogy mit jelent, akik innen kerültek Bp-re, akik beleszülettek a jóba, azok nem tudják átérezni.
A sportról annyit: sokat edzettem a ZTE kosarasaival, Szalay Gyöngyi volt a vívótanárom, nem voltam sportfóbiás...
Tavaly vettem egy kerékpárt (sok pénzért, profi felszereléssel), hogy körbetekerem az országot - bejártam a megyét, körbetekertem a Balatont, eljött az ősz: eltettem lezsírozva a tárolóba, és idén szinte elő sem vettem, csak letakarítani...
Tavaly ősztől +15kg-ot szedtem fel, a ruhatáram szinte használhatatlan lett...
Feladtam mindent azért, hogy elmehessek innen - nincs kedvem a leendő családomat ebben a "éljük a szürke hétköznapokat az előre kiszámolt pénzből" helyzetben látni.
Vagy bejön Bp., mint a többi barátomnak, akik 3-4 éve élnek fent és saját lakást tudtak vásárolni, saját autóval - tudom, hogy nem ez az általános, de nekem miért nem sikerülhetne?
Kell egy alaptőke, amivel felmerek menni, addig ez az élet marad - vagy megértitek, vagy nem... -
megint a fránya ékezetek... -

ezt még beraknátok nekem,ezen nem vagyok nagyon szörnyü.a kép amugy Rossini szülövárosaban készült,pesaroban,ha érdekel vkit:) -
Bruce Lee is meghalt, szal. ma már... -
[Walaki]D`Lair #30391 hát azért ha lebasznál nekem a 41-es karoddal elég masszív krumplipüré lenne az arcomból...:DDD -
Nem mesélek az életemről, mert semmi köze itt senkinek hozzá, de volna mit.... Tudom, hazudok... -
oks :) -
HAZUDIK !
.
.
.
JA bocs, csak ragadós... :DDD -
Nem olyan nagy...bár a magasságomhoz képest nem olyan rossz (meg ahhoz képest, hogy sosem kokszoltam)...de nem a karom az erősségem. Jelenleg olyan 41-es, mert mostanában takaréklángon edzek, amúgy eddig 43-as volt legnagyobb korában. -
Hagyjuk. -
[Walaki]D`Lair #30385 És mennyi a karod? -
Mit nem hiszel el pontosan? :)) -
nemcsak :)):)) 

De azért mindenben nem :))
-
Oké, a te életed, de nekem se mond, mert én sem hiszem el ! :DDD -
csak "eppen"? :) -
és fórumozni is van időm :))