SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • G_ArchAngel #30395
    Macs', Hyk...

Ti ugye Bp-en éltek, tisztában vagytok az életkörülményeitekkel...
    Itt vidéken az átlagkereset 5 jegyű szám, míg a közművekért a bp-i 150%-át fizetjük. Szüleim egyszerű kis emberek, akiket a munkájukon kívűl max. a kertjük és a szőlőjük érdekel. Kevéske pénzükből tanítattak minek (húgomat és engem), de most, hogy már mindketten dolgozunk nem fogadnak el pénzt Tőlünk - ezért ajándékokat szoktunk venni nekik (kerti bútor, új hűtő, mosógép...) Soha nem éltünk rosszul, mindenre volt pénzünk.
    Ez nekem kevés én kiszeretnék törni innen: vagy sikerül, vagy belebukok.
    A napi 14-18 órai munkával jobb hónapokban elérem, hogy a 6 számjegyű bevételem ne 1-sel kezdődjön, és én ezzel itt a legjobban keresők közé tartozom, de akkor tartanom kell magam ehhez a tempóhoz.
    Ezt azok felfogják, hogy mit jelent, akik innen kerültek Bp-re, akik beleszülettek a jóba, azok nem tudják átérezni.
    A sportról annyit: sokat edzettem a ZTE kosarasaival, Szalay Gyöngyi volt a vívótanárom, nem voltam sportfóbiás...
    Tavaly vettem egy kerékpárt (sok pénzért, profi felszereléssel), hogy körbetekerem az országot - bejártam a megyét, körbetekertem a Balatont, eljött az ősz: eltettem lezsírozva a tárolóba, és idén szinte elő sem vettem, csak letakarítani...
    Tavaly ősztől +15kg-ot szedtem fel, a ruhatáram szinte használhatatlan lett...
    Feladtam mindent azért, hogy elmehessek innen - nincs kedvem a leendő családomat ebben a "éljük a szürke hétköznapokat az előre kiszámolt pénzből" helyzetben látni.
    Vagy bejön Bp., mint a többi barátomnak, akik 3-4 éve élnek fent és saját lakást tudtak vásárolni, saját autóval - tudom, hogy nem ez az általános, de nekem miért nem sikerülhetne?
    Kell egy alaptőke, amivel felmerek menni, addig ez az élet marad - vagy megértitek, vagy nem...