SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
WiLDoR #30417 le akarsz fogyni 1 hónap alatt 10 kilót?
adjak tippet?
- min. napi 10 km biciklizés heti 7 alkalommal,
- heti 3x konditerem (h, sz, p), ott szálkásítás (mondjuk 4-5 széria 15-20-as ismétlésekkel), és végigtolni minden edzésen minden testrészt, könnyű súlyokkal. nem fexel ki tőle, de a víz szakadni fog rólad az tuti. a végén 15-20 perc futás vagy bicikli gépen.
- heti 4x strand (k, cs, sz, v), ott ússzál annyit amennyit csak bírsz, persze napozni és lazúlni se felejts el :)
- emellé kajálj rendesen, reggelire sokat, ebédre normál adagot, vacsira (este 5-6h után) semmit. a tésztaféléket (zsemle, kifli, kenyér, pizza, fornetti, etc.) lehetőleg felejtsd el, vagy csak reggelire egyed, de mindenképp csökkentsd a mennyiséget minimumra. egyél inkább gyümölcsöt helyettük, kóla-sör helyett meg inkább ásványvizet.
cikis, meg önuralom kell hozzá, de hogy ezzel le lehet adni, 10 kilót, ha nem is 1, de 2 hónap alatt tuti. (1 kg/hét a normális fogyási ütem, ha túl gyors ütemben fogsz le, akkor a szervezeted megkergül és ha diéta után újra elkezdesz normálisan enni, akkor kapásból visszajön zsírként minden.)
nem és amúgy nem vagyok fitnesszbuzi, csak olvasgatok sok témában sokmindent :))
amúgy nekem ilyen egy hetem:
- kb. 10 km bringázás naponta ki céghez (reggel 5 km, este 5 km),
- napi 8h meló,
- meló után strand/uszoda vagy konditerem (ez kb. 1,5 óra a délutánból)
- este mászás valamerre haverokkal, vagy csocsózás, csajozás, etc.
- kb. 23-24h-tól szunya.
reggelire általában kajálok sonkás-sajtos-hagymás rántottát 3 tojásból cégnél (ez a nap fénypontja
), ebédre normál kaja kenyér meg ilyenek nélkül, 16h körül valami lightosabb kaja, utána semmi, max. ásványviz... kevésnek tűnik, pedig jól lehet vele lakni simán...
amúgy meg vki mondta, hogy mozogni kell, attól lehet lefogyni. igaza van :) ez a sok elektromos tv-shopos baromság, mind humBUG :)
na ennyi, befejeztem, igy is sokat rizsáztam, szerintem tök feleslegesen :D