74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
3kilot akarok fogyni pont -
hát az tényleg baj :) -
nem, mert akkor az egész építkezésen megállna a munka. :D -
G_ArchAngel #30456 nem!
mit gondolsz: vastag védőruha, sisak, kesztyű, bakancs - jön a szakszervezet + a munkavédelmis, aztán elleszel fenekelve! ...:P -
G_ArchAngel #30455 vannak... -
Pontosabban nem csak ez -3 kg fogyás, hanem az összes (cca. -8 kg), amit tavasszal adtam le. -
Lehet monokiniben dolgoyni?? :DD -
G_ArchAngel #30452 nekem meg az a bajom, hogy vennek a hasamon csíkok:)
főleg, ha egy negyedórát egyhelyben ülök:))) -
Nekem kifejezetten jót tett ez a fogyás. Végre szépen előjöttek a hasamon a csíkok eltűnt az úszógumi, deltásabbnak nézek ki. -
G_ArchAngel #30450 félhosszú, enyhén hullámos hajam volt, 10 éve, attól aztán nedvesedtek a tinilányok, mert Nick Carter (Beksztítborz)volt a divat...:))) -
akkor menj a helyemre dolgozni!
a srácok biztos örülnének! :D -
-
G_ArchAngel #30447 én technikumban minden nyáron kőműves mellett voltam - augusztus végén úgy néztem ki, mint egy afro atléta:)
nehéz volt akkor csajozni, mosolyogtam, kigomboltam az ingem, és csak válogatnom kellett...
régi szép idők, brühühühü...:((( -
hmmm ez jól hangzik :)) -
én júliusban két hétig kőműves mellett dolgoztam + nem edzettem + szarul kajáltam= -3 kg. -
Az nem egészséges -
G_ArchAngel #30443 akkor mit csináltál? semmivel nem lehet 9 kilót fogyni... -
én fogytam 1,5 hónap alatt 9 kilót, és egyátalán nem hajszoltam túl magam, és nem fogyokúráztam!! -
G_ArchAngel #30441 szerintem Amstel Bulihordó...
3-4 db...:))) -
ebben vajon mi van?
-
Na jó ebben szentem már van photoshop is, meg több évtizedes munka ! -
G_ArchAngel #30438 én erre gyúrok:) -
[Walaki]D`Lair #30437 Kb... -
Vaze, ez is Yodán nőtt fel TE:
-
-
WiLDoR #30434 hát a billentyűzeten való kopácsolástól nem fox, az tuti :))
különben is nem rinyálni kell, mint valami egy kislány, akitől elvették a kedvenc nyalókáját (
), hanem menni és csinálni :)
mit is mondott Yoda annak idején Lükinek:
- tedd vagy ne tedd vazze', de ne próbáld.
sorry, megsütött a nap :D -
WiLDoR #30433 ááá...nincs nekem arra időm 

-
[Walaki]D`Lair #30432 Áz...mondjuk nem is vagyok kövér, meg elhízott, csak erősödni akarok... -
WiLDoR #30431 jó mókázást hozzá :)
jobb ötletem nincs. -
G_ArchAngel #30430 miért jó utak vannak ott:)
biciklizz a Göcsejben, ne a Göcsej úton:) -
WiLDoR #30429 az már a te bajod :D
erre mondják: igy jártál :) -
-
-
nah... tipliztem melóba. Pás! -
[Walaki]D`Lair #30425 Én mondtam, köszönöm...:DD
Csak én is lusta vagyok elkezdeni... -
WiLDoR #30424 nekem még garos 1 évig, szóval addig hajthatom szét 1000L, mert megcsinálják gariba :D
utána meg max. veszek másikat, ha ezt ronggyá zúztam. bár lehet, hogy nem is kell szétvágnom szétmegy ez magától is a zalaegerszegi überf@sza utakon
-
G_ArchAngel #30423 tavaly széthajtottam, lánc és gumicsere is volt utána, de akkor abbahagytam, kajálni meg ugyanannyit ettem mellette... -
WiLDoR #30422 nem elfelejteni kell örökre a pizzát, csak nem úgy kell csinálni, mint ahogy én is csináltam még télen, hogy: "affene már megint elfogyott? nah, akkor rendeljünk másikat" :D
s jól beburkolni lefekvés elött, aztán tavasszal meg azt vettem észre, hogy 95 kg-ot mutat a mérleg a 178 cm-hez :)
most 81-et mutat, s -14 kg után, határozottan jobb lett a közérzetem is, nem fáj már a gyomrom, nincs fejfájás, derékfájás, meg ilyenek. igaz meg kellett érte dolgozni, de ebből is látszik, hogy semmi sincs ingyen, meg a mértéktelen zabálásnak és nemmozgásnak mi lesz a vége...
amúgy meg valaki mondta már, hogy: arra van időd, amire szakítasz magadnak :) szerintem időd lenne rá, a legtöbb konditerem is nyitvatart akár este 10h-ig is, innentől meg már csak akaraterő kérdése.
az első lépést a legnehezebb mindig megtenni :) utána már mennek a dolgok maguktól :) -
váááááá! mennyit írtatok már megint! :DDD
na majd úszás után olvasok. by ól! -
aloha Mindenki!!! :)))))
Látom komoly témák mennek itten. Részben igaza van mindkét félnek, akik a van időm-nincs időm valamire témában pro és kontra szóltak. Igaz, hogy talán a felszólalók közt én vagyok a legfialatabb, és legkevesebbett látott, de sok embert láttam én is mindkét táborból.
Kb így lehetne osztályozni a van időm-nincs időm embereket:
-Van bőven szabadideje, de nem tud vele mit kezdeni, mert lusta (a lustaság fogalmát szebben is ki lehet fejezni, de én csak ilyen szimpla vagyok), és akaratgyenge.
-Van bőven szabadideje, és el is tölti értelmes/értelmetlen tevékenységekkel.
-Nincs sok szabadideje, és azt is marhaságokra fordítja.
-Nincs sok szabadideje, de azt hasznosan, céltudatosan tölti el. (ez általában jellemző azokra, akik keményen tudnak dolgozni, eszesek, és végigjárják egy munkahely ranglétráját)
-Egyáltalán nincs, vagy minimális szabadideje van csak. Magas beosztású dolgozók, managerek, igazgatók, cégvezetők, etc. - hozzájuk nem ritkán túl korán kopogtat a kaszás a szívrohamokkal.
Aloha-ról jut eszembe: aki egy tényleg jó filmet szeretne látni, vagy csak fel szeretne vidulni, az nézze meg az 50 első randi című filmet. :DDDDD