SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
aloha Mindenki!!! :)))))
Látom komoly témák mennek itten. Részben igaza van mindkét félnek, akik a van időm-nincs időm valamire témában pro és kontra szóltak. Igaz, hogy talán a felszólalók közt én vagyok a legfialatabb, és legkevesebbett látott, de sok embert láttam én is mindkét táborból.
Kb így lehetne osztályozni a van időm-nincs időm embereket:
-Van bőven szabadideje, de nem tud vele mit kezdeni, mert lusta (a lustaság fogalmát szebben is ki lehet fejezni, de én csak ilyen szimpla vagyok), és akaratgyenge.
-Van bőven szabadideje, és el is tölti értelmes/értelmetlen tevékenységekkel.
-Nincs sok szabadideje, és azt is marhaságokra fordítja.
-Nincs sok szabadideje, de azt hasznosan, céltudatosan tölti el. (ez általában jellemző azokra, akik keményen tudnak dolgozni, eszesek, és végigjárják egy munkahely ranglétráját)
-Egyáltalán nincs, vagy minimális szabadideje van csak. Magas beosztású dolgozók, managerek, igazgatók, cégvezetők, etc. - hozzájuk nem ritkán túl korán kopogtat a kaszás a szívrohamokkal.
Aloha-ról jut eszembe: aki egy tényleg jó filmet szeretne látni, vagy csak fel szeretne vidulni, az nézze meg az 50 első randi című filmet. :DDDDD