1125
Az Univerzum - néhány tény, amelynek ismerete megkönnyíti benne az életet:
-
#805 Honnan veszed? Torrent? -
#804 The Hitchhikers Guide To The Galaxy (2005) *PAL* DVDR
hmm, úgy tűnik, hogy le lehet szedni a DVD-t, mielőtt ideér a moziverzió... -
Szid #803 Lemaradtam, már csak a munkában olvastam a tegnapi volt a Nagynap. (itt meg csak 1 koszos-olajos törülközö van, amit ha elveszek meglincsel a 6 minkásunk :o((( ) -
#802 na, ma nálam volt egész nap a törülköző :)) -
#801 Tőlem csak az ismerőseim kérdezték, meg az öcsém volt mérges nem emlékeztettem. -
#800 én két embert is láttam rajtam kívül törülközővel Veszprémben :)
meg kb 10en megkérdezték, miért van nálam egész nap.
ja, és TÉK! :)) -
#799 En igen, Douglas ADamses polo, kezben kek torulkozo mindenhova! :) -
#798 Ha bementem volna a belvárosba akkor tuti nem lettél volna egyedül, de hát "szabis" vagyok. -
#797 rám is furcsán nézett főnök, mikor lenyúltam a csap mellől az egyiket :) -
#796 Hát szegeden 13-14 között senki sem mászkált rajtam kívül törölközővel -
#795 télleg! :D kösz hogy szóltál'! :) -
#794 ...akkor is kivárom a mozipremiert :)
de holnap DA-emléknap, elő a törülközővel! -
#793 Egyre rosszabak a kritikak... mi tortenik? Ennyire nem sikerult a film? -
Drizzthsz #792 A portugált már leszedtem, de ez akkor is hihetetlen... Már fent van a film vagy 2-3 hete a neten, s csak portugál felirat van,angol sehol. Ilyet még nem *****tam.
Mind1, köszi mindenkinek. -
#791 A most készült filmhez még csak portugál van. Ha viszont a 6 részes sorozathoz kéne, akkor go feliratok.hu -
#790 én még csak portugált találtam... -
Drizzthsz #789 Valaki nem tud hozzá valahol magyar vagy angol nyelvű feliratot? Jó lenne mindegyik.. -
Szid #788 Megvettem a könyvet. ( mind a 3-ami öt) -
#787 Végre feltöltötte a tanár. Ha érdekel valakit, mit lehet erről a könyvről egy előadás keretéban beszélni... -
#786 Na megneztem enis: Vannak vogonok tonnaszamra, lenyugozo helyszinek, egy konnyed, kicsit hianyos sztori. Vannak zsenialis, legnagyobb felelmeim ellenere kifogastalan karakterek - Marvin a maga allando buskomorsagaval, Ford remek szetszortsagaval, Zaphod elkepeszto egoizmusaval vagy epp Eddy-vel a hajoval, aki meg a legrosszabb helyzeteket is vidaman kommentalja. Meg lehetne ennel jobban csinalni ez teny, de elso probalkozasnak mindenkepp jo! :) -
#785 Megszereztem én is a 6 részeset, felirattal. Nemsokára neki is állok feldolgozni. -
#784 ahha értem már.[nem tud olvasni] Még nem néztem végig... -
#783 dede, ez minimum:)
Megvolt az óra! Sci-fik közül csak ez az egy mű volt, aminek 1 teljes órát szentelt a tanár :) Majd csekkoljátok le ha felrakja.. ITT -
#782 "Ja és a régi Marvin is szerepel." -
#781 ezt be kéne rakni a bannerbe is, nem? :) -
#780 De volt kép itt a topikban, kocka robot volt, azt láttma, de nekem gömbfejű van a filmben -
#779 Nem az. A régi Marvin. Ha nem láttad a sorozatot akkor úgyse érted. :-) -
#778 Régi? Nem olyan, mint a topik bannerében, mert nekem igen -
#777 Néztem néhányat, de nem láttam rajtuk a régi Marvint. -
#776 Min lepődtél meg? Nem láttad az előzetes képeket? -
#775 -
#774 Nem kell sokra számítani, csak elmennek mellette, de azért spriccelt a víz az orromon amikor megláttam. :D -
#773 Még nem volt időm belenézni se, de ez a Marvinos dolog rávett :) -
#772 Ja, nekem is. Elég amatőr munka, néha igazgatja a kamerát, máskor meg ott köhögnek meg zörögnek mellette a nézők. :P
Ja és a régi Marvin is szerepel. :D -
#771 Már nekem is megvan felirat nélkül kamerás változat :) -
#770 Nem mesélek csak annyit, hogy baromi sokban eltér a könyvtől de benne van az eredeti sorozat zenéje is (baromi jó a hangzása :D). -
Mesej... -
#768 fujj... :P -
#767 Megadtam magam a sötét oldal erejének és megnéztem. Elmegy, de a könyv jobb. Szvsz. -
#766 az