Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf3>#mf3>
Together we'll fly someday...
Mission Impossible 2010: PRO Class
nincs igazság a földön. (ja, amúgy nem csípem Tomit, de ének szempontból is jobbak nála Torrest kivéve mindannyian (de Torres viszont szimpatikus^^))
Ehhh. Gyalázat.
Tehát a zsûri jól választott.
U:I: Soma pénzérmés dolga szánalmas volt.
V9ykn8_TZL0

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ez egész érdekes hsz lett..😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Mi az, hogy fizetõs lett megnézni a Megasztár-videókat? Kapják be! <#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#mf3>#mf3>
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
aki a legtöbbet kapja az folyamatosan a legtöbbet kapja. aki pedig a kiesés szélére jutott, az a rákövetkezõ héten nincs az utolsó kettõben, hiszen a rá szavazók elkezdik félteni és többet nyomnak rá. logikus.
amúgy meg ilyen kis szavazatmennyiségnél ezek az eltérések hibahatáron belül mozognak.
amúgy tényleg ízlések és pofonok! én szeretem boogiet, meg caramelt, a két csajt meg nem csípem, valószínûleg mert emberileg taszítanak... ezért is nem smsezek, meg azért sem mert nem költök ijen höjeségre😄DD
Evelyn húzta magával, õ tényleg profin nyomta."
Végre valaki akinek van füle! Pontosan ugyanezt gondolom!
Persze izlések és pofonok, de Boogie tegnap olyan szarul énekelt, hogy csak na.
Evelyn húzta magával, õ tényleg profin nyomta.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy sokkal jobban jártak volna, ha eredeti nyelven adják elõ a dalt, nem a magyar változatot.
De hát látszólag nem volt gáz, hisz a zsûri nem vett észre semmit, mindenki dícsérte.
A többivel nem volt gáz sztem, de a Boogies messze a legrosszabb volt.
Az utána lévõ duettben semmi probléma nem volt vele, ott már hozta magát, de mégis csak az elsõ a versenyszám, vagy nem? 😊
Bartók Eszternél meg tényleg fel lehet azt hozni, hogy szar számot választott, mert még ha õ lett volna a vendégszereplõ, akkor tökéletes dal lenne, de így... Edmond nyomta.
És sajna, nem sajna, ilyen a szám, szal a dalválasztás volt rossz, mert még az eredeti számban Tom Joes nyomja kegyetlenül.
Még így is jobban odatette magát Bartók Eszter, mint az eredetibe a Cardigansos csaj, de hát kevés volt ez is.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Boogie akkoris a legjobb, olyan isteni férfias hangja van...😊
V9ykn8_TZL0
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mellesleg sokak szerint a legjobb 5 van a top5-ben, akkor meg mi a baj?😊
Ja, hogy idetartozot is, orulok hogy Boogie maradt bent, Esztert annyira nem komaltam. 😉
Together we'll fly someday...
Nos, ismét a távoli ismerõsömtõl hallottam, hogy ma a Torres Dani fog kiesni, hogy ha igaza lesz, akkor többet nem is fogom nézni a mûsort..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
tóth gtól engem is ráz a hideg, utálom ahogy van, ezért számomra a hangja is idegesítõ, mert utálom az embert magát. tom, hogy ez nem szép, de akkoris így van.
a mûsorról meg annyit, hogy eddig sem szerttem a trillát, de mostmár egyenesen felháborító amiket mond a versenyzõknek. ez a hapsi nem tudja, hogy hol van? bár a ker.tvkre egyébkéntis jellemzõ, hogy belterjesek, öncélúak, szal nemtom mit vagyok ezen kiakadva... lényeg hogy trilla:<#levele>#levele><#levele>#levele>
Mondjuk Boogie-t nem láttam, Torres nem jött be...tudja, hogy neki a méllyrõl induló rekedtes hang, és az egyéniség az erõssége, de a tegnapi számban hangból nem adott nagyot (pedig a szám jó szvsz), és talán ezért a mozgása sem volt meggyözõen magabiztos, szvsz.
Caramell jó volt, de ez van mindig, régebben elnyomott egy saját számot gitárral, az nem volt egy nagy durranás, de utoljára akkor láttam tölle valami mást.
Tóth Gabi nekem nagyon-nagyon nem szimpatikus (ez van), de abban a A.F. dalban nagyon jó volt. hiányzott a hangja teltsége, de lehet, hogy ehez még tényleg fiatal, de nagy hangja van/lesz, az biztos.
A többi annyira nem maradt meg bennem, hogy nem tudok mit írni, elfelejtödött. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nekik kell nyerniük, valamelyiknek, a többiek esélytelenek hozzájuk képest.
most szegény torres is halovány volt😞
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!