Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Jah, en is orultem hogy Torres bentmaradt, szeretem hallgatni ahogy enekel, de igazabol tuti hogy Caramel nyeri a versenyt. Kar hogy Boogie ment el, o volt a kedvencem, ha lehet ilyet mondani, a Toth Gabi meg elmegy a picsaba... a helyeben annyit mondtam volna, hogy 'Kosz mindent, Boogie a jobb, en megyek', de ez a szanalmas konnyhullatas meg felrevonulas nagyon undorito volt...

<#mf3>

Together we'll fly someday...

petesilver
Hja, valami hasonló. Ma Torresnek kellet volna mennie, de a rasztafári szám kihúzta a bajból. Soknak szimpatikus, és ez a szám valóban jó volt vele, ez elég hogy elnézzék neki a gyenge swinget.

Mission Impossible 2010: PRO Class

musha
ebbe szerintem ne menjünk bele, hogy ki a jobb, mert ha az ének tudás a szempont, akkor nem kérdés, hogy a Gabi. Boogie egy showman, jó zeneszerzõ, fejlõdõképes énekes és biztosan nagyon jó arc. de nem ezeknek kell itt elõsdleges szempontnak lenni. sasjnálom, hogy kiesett, mert ha igazságos lenne az egész (és nem lenne olyan balfasz a közöség, mint amilyen), akkor Tominak vagy T. Daninak kellett volna kiesnie (szimpátia ide vagy oda). de ahogy lentebb írtam, nem a realitás dönt, hanem a szimpátia. (hogy még tovább menjek, szerintem Bartók Esztinek minimum döntõben kellett volna lennie és mégsem, ez van).

musha
úgyis a P.Tomi fog nyerni, közönségkedvenc. szerintem a Gabival benne lesznek a döntõben és - ahogy ezt a mai szavazás is mutatta - Gabi nem az. de ha véletlenségbõl Caramellel kerülne P.T. a döntõbe, akkor is P.T. nyer.
nincs igazság a földön. (ja, amúgy nem csípem Tomit, de ének szempontból is jobbak nála Torrest kivéve mindannyian (de Torres viszont szimpatikus^^))

petesilver
Hááát, kurva marketing. Akkor mi a fenének nyilt a verseny? Figyu itt lehetsz sokáig, de kell a döntõbe egy csajszi, pláne ha Tóth-al kezdõdik a neve, és még fiatal is. Szerintem Boogie magasan a többi felett van, Caramel a kanyarban sincs Boogihoz képest. Megértem a döntés lényegét, de csalódtam a zsûriben mocskosul, hogy meghozták ezt a döntést. Egyedül ebben bíztam, hogy ha úgy adódik csak Boogie ellen veszíthet a hülye kis pics@, de úgy látszik ez a csajszi már csak a döntõben fog alulmaradni. Rettenetesen csalódott vagyok, mindenki tudta ki a jobb, aki Boogie ellen szavazott mentegetõzött, meg magyarázkodott is rendesen, mégis ez a reszelthangú förtelem jutott tovább. Újra beigazolódott Axel Rose mondata a Dead horse számból: Remember in this game we called life that no one said it' fair.

Ehhh. Gyalázat.

Sil3nt
szerintem Torressnek kellett volna mennie Boogie helyett. Igaz Boogie megfogja állni a helyét és amúgy sem õ nyerte volna meg. De az igaz ami igaz, hogy sokkal tehetségesebb a Gabi 17 évesen, mint a Boogie.
Tehát a zsûri jól választott.

U:I: Soma pénzérmés dolga szánalmas volt.

Davidus
Jó döntés volt. Boogie jobb mint Tóth Gabi de nem állnak jól neki ha õ lenne a megasztár😊 Meg Caramel ellen úgyse lenne esélye a döntõben szal inkább essen ki most.

V9ykn8_TZL0

petesilver
Azt a pénzéhes sóher hányinger mindenit. Vazze ez a megasztár! Ma a versenyzõk nagyonjók voltak, de ez a smshjhászó kétmilliószórelmonom a számot, megmutatjuk a versenyzõket negyvenezerszer, elõrehozzuk a szavazást+kitoljuk a mûsoridõt, és szétreklámozzuk a mûsort+ méghatszor elmondjuk hogy szavazzatok hozzáálás, ez hányingerförtelem. ezek negyon futnak a pénz után ajóéletbe!!!

érdekes.

musha
Annak, aki emlékszik Tilla Nagy Edmondnak címzett újabb értelmetlen megszólalására <#vigyor3>:

VinylToy
Próbálkozásnak ez sem volt rossz, de még mindig gyengécske

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

b-type
muha 😄
ez egész érdekes hsz lett..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rózsalány
na, ez nekem is nagyon teccett😞(( <#mf2>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

szanics
Hát ezek köcsögök.
Mi az, hogy fizetõs lett megnézni a Megasztár-videókat? Kapják be! <#mf3><#gunyos1><#mf3><#gunyos1><#mf3><#gunyos1><#mf3>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

petesilver
Viszont akkor is jogos, hogy kettõjük közül Boogie ment tovább. eszternek van az a aranyos kis semmilyen hangja, és azon nyomta végig az összes számot, hangtartomány nuku, stílusváltás nuku. Lassan idegesített, hogy szinte ugyanazt énekli, csak más szöveggel. azért Boogie jóval szélesebb skálán mozgott eddig a dalokban, mint eszti. A csajjal semmi bajom, aranyos, meg bejön, de eléggé nyilvánvaló volt, hogy ez kevés lesz majd eccer a bennmaradáshoz. Dani meg eszter fiúban, lightrekedtes hangon, gyengén végigénekli mindíg az aktuális számot, de jól választja ki a számokat, és arrébbgurul mindíg a csajszik szavazatai miatt. Szerintemlassan ez is kevés lesz neki, és repül. Viszont még így is kevesebb szerintem Pál Tomi a torreshez.

Rózsalány
na, azt nem tudom, hogy mennyien szavaznak, mert azt már nem nézem😊) kevesen szavaznak??? meglep!!😊

nem annyira furcsa.

aki a legtöbbet kapja az folyamatosan a legtöbbet kapja. aki pedig a kiesés szélére jutott, az a rákövetkezõ héten nincs az utolsó kettõben, hiszen a rá szavazók elkezdik félteni és többet nyomnak rá. logikus.

amúgy meg ilyen kis szavazatmennyiségnél ezek az eltérések hibahatáron belül mozognak.
mondjuk, ja tényleg, lehet nem angolul nyomja a faszi 😊
Davidus

V9ykn8_TZL0

Rózsalány
röhögtem vóna nagyon ha eredeti nyelven adják azt a dalt, mert az valami afrikai nyelvjárásban bazsevál a hapsi nem??? nem emléxem annyira csak úgy rémlik, hogy az nem angolul van😄DDDD

amúgy tényleg ízlések és pofonok! én szeretem boogiet, meg caramelt, a két csajt meg nem csípem, valószínûleg mert emberileg taszítanak... ezért is nem smsezek, meg azért sem mert nem költök ijen höjeségre😄DD

Alien
"Boogie tegnap olyan szarul énekelt, hogy csak na.
Evelyn húzta magával, õ tényleg profin nyomta."

Végre valaki akinek van füle! Pontosan ugyanezt gondolom!

Alien
Kár, hogy a zsûri is beleszól, úgy kéne, mint az elsõben, mert akkor már rég nem lenne benn a Boogie<#hehe>

Én komolyan nem tudom, ti mirõl beszéltek.
Persze izlések és pofonok, de Boogie tegnap olyan szarul énekelt, hogy csak na.
Evelyn húzta magával, õ tényleg profin nyomta.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy sokkal jobban jártak volna, ha eredeti nyelven adják elõ a dalt, nem a magyar változatot.
De hát látszólag nem volt gáz, hisz a zsûri nem vett észre semmit, mindenki dícsérte.
A többivel nem volt gáz sztem, de a Boogies messze a legrosszabb volt.
Az utána lévõ duettben semmi probléma nem volt vele, ott már hozta magát, de mégis csak az elsõ a versenyszám, vagy nem? 😊
Bartók Eszternél meg tényleg fel lehet azt hozni, hogy szar számot választott, mert még ha õ lett volna a vendégszereplõ, akkor tökéletes dal lenne, de így... Edmond nyomta.
És sajna, nem sajna, ilyen a szám, szal a dalválasztás volt rossz, mert még az eredeti számban Tom Joes nyomja kegyetlenül.
Még így is jobban odatette magát Bartók Eszter, mint az eredetibe a Cardigansos csaj, de hát kevés volt ez is.
Rózsalány
az lehet...<#hehe> inkább döntse el ezt egy pasi😄DD

akkor még nem hallottál férfias hangot<#vigyor>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Rózsalány
szerintem az a gáz, hogy a közönség véleménye hétrõl hétre más. talán 1x fordult elõ, hogy 2 héten keresztül ugyanazt az embert akarták elküldeni, azt az Orsit. azóta hetente mindig más elõadás nem teccik... nekem ez furcsa. nem az elõadót kéne értékelni? miért a dal dönti el, hogy ki esik ki? most valaki vagy jó vagy nem, de döntsük már el, ne a zsûrinek kelljen ügyeskedni, hogy benntartsa a jókat.
Boogie akkoris a legjobb, olyan isteni férfias hangja van...😊

Davidus
Kicsit durva hogy Pál Tamás már rég kiesett Torres Danit meg még mindig bent tartják a 14 éves csajok😛 Desperadós volt az egyetlen ütõs elõadása. Neki azok a latinos cuccok állnak jól. Amit azóta produkál az max szenvedés.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Top10-ben is a legjobb 10 volt...

V9ykn8_TZL0

fifi
top5-el kapcsban igazad van...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

elõ van írva kire kell szavazni? arra szavazol, akit gyõztesnek akarsz.

mellesleg sokak szerint a legjobb 5 van a top5-ben, akkor meg mi a baj?😊
Davidus
Gyökér a közönség... ez van😛 Nem hangra szavaznak hanem arcra.

V9ykn8_TZL0

Rózsalány
na, szegény Bartók Eszter megérdemelten esett ki! egyet értek Davidussal hogy õ volt a gyenge meg a Torres, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a Boogie kevés szavazatot kap! Õ nagyon nagyon jó!!!

Me0w
Ne haragudj, de te olyan egyszeru vagy mint a logorajzod, a feher negyzet... ;p

Ja, hogy idetartozot is, orulok hogy Boogie maradt bent, Esztert annyira nem komaltam. 😉

Together we'll fly someday...

Amse
Nézheted.

Amse
Akkor nem 😊

Davidus
viccnek jó😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Torres Dani meg Bartók Eszter most elég gyengus volt szerintem.

V9ykn8_TZL0

petesilver
Hatalmasat énekelt ma Palcsó Tomi szerintem. Eddig nem értettem igazán, miért jutott el eddig, de ma hihetetlen jó volt! Ma Dani és Eszter volt a leggyengéb, Tóth Gabi sem volt valami fényes, de a többiek nagyon jók voltak. Viszont szerintem ha dönteni kell, ma esztert szavazzák ki, mert ma nagyon elszúrta. De majd meglátjuk.

Amse
Ha ezzel kiesik akkor nagyot koppanok.Nagyon jó volt.<#eljen>

Amse
Ha a zsûri elé kerül akkor szerintem õ marad alul bárkivel szemben.Mind1 ki a partnere, mert ez most nem róluk szól.

Prézli
Ibolyával együtt kötve hiszem.
Ibi nagyon balga de énekelni azért
még tud.

Amse
<#fejvakaras>Milyen ismerõs?
Szerintem nem õ esik ki.Én a Palcsó Tomira tippelek.

up
Nos, ismét a távoli ismerõsömtõl hallottam, hogy ma a Torres Dani fog kiesni, hogy ha igaza lesz, akkor többet nem is fogom nézni a mûsort..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Minek domborítson, már mindegyik sztár... végül is, év végére több sztárt kell csinálni, mint az RTL Klub, pedig ott most megnyomták a termelést a BLaT-nel!

Rózsalány
szerintem Boogie - sajnálhatod, hogy nem hallottad - nagyon jó mindig, örömmel hallgatom bármit énekel, most is élvezet volt hallgatni!
tóth gtól engem is ráz a hideg, utálom ahogy van, ezért számomra a hangja is idegesítõ, mert utálom az embert magát. tom, hogy ez nem szép, de akkoris így van.

a mûsorról meg annyit, hogy eddig sem szerttem a trillát, de mostmár egyenesen felháborító amiket mond a versenyzõknek. ez a hapsi nem tudja, hogy hol van? bár a ker.tvkre egyébkéntis jellemzõ, hogy belterjesek, öncélúak, szal nemtom mit vagyok ezen kiakadva... lényeg hogy trilla:<#levele><#levele>

b-type
valahogy az volt az érzésem, hogy nem domborítottsenki túl nagyot.
Mondjuk Boogie-t nem láttam, Torres nem jött be...tudja, hogy neki a méllyrõl induló rekedtes hang, és az egyéniség az erõssége, de a tegnapi számban hangból nem adott nagyot (pedig a szám jó szvsz), és talán ezért a mozgása sem volt meggyözõen magabiztos, szvsz.
Caramell jó volt, de ez van mindig, régebben elnyomott egy saját számot gitárral, az nem volt egy nagy durranás, de utoljára akkor láttam tölle valami mást.
Tóth Gabi nekem nagyon-nagyon nem szimpatikus (ez van), de abban a A.F. dalban nagyon jó volt. hiányzott a hangja teltsége, de lehet, hogy ehez még tényleg fiatal, de nagy hangja van/lesz, az biztos.
A többi annyira nem maradt meg bennem, hogy nem tudok mit írni, elfelejtödött. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rózsalány
Mondhat akárki akármit, szerintem a legeslegjobb a Boogie, meg a Karamell😊)) nagyon nagyon jók voltak tegnap is!
nekik kell nyerniük, valamelyiknek, a többiek esélytelenek hozzájuk képest.
most szegény torres is halovány volt😞

Amse
Egyedül voltam a mezõnyben, de nehéz volt. 😄

bp
Hmmmmm,maradjunk annyiban, hogy te nyertél! 😉

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Amse
Megnéztem videón és a This Love az.