Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Azt mondta, hogy a dal stílusán ne nagyon változtassan, ezzel szemben a Caramel azt csinálta.

Amúgy nem cigányozok, de nem tudom másképp kifejezni, akkor neked megfelelõen mondom: "Caramel-es" stílusban adta elõ a számot, és ez nekem nem tetszett, ez van. Remélem így megfelel.

KeKKSZike
Mert a zsûri szakszemmel nézik és a jobbnak drukkol... Ez érthetõ, nem gondolod? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Hát te se vagy komplett, hogy egy nyávogó hangú, nyilatkozni NEM tudó, kis p*csnek drukkolsz... 😛

Lord AnonymouS
Éppen azt mondta, hogy a saját stílusuk szerint énekeljék... te itt cigányozol, akkor én most kivettem a topikot a kedvencek közül, nem veszek részt ilyenekben. Mik vannak!

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

petesilver
Jó volt a Caramelles Demjén szám, de ha nem variálja akkor sokkal nagyobbat durrant volna kiénekelve, nem elharapva. Ezzel szemben Tomi elõadása felrázva nem keverve naggyon ott volt!! Nálam döntetlen ezésrt, ha nem variálja, Caramell nyerte volna nálam ezt a részt.

Mission Impossible 2010: PRO Class

PLackó
letöltöttem,nem erre gondoltam de ez is jó 😊

PLackó
hmm,nem tudom mi a neve.ami a megasztár alatt megy mikor pl. tilláék beszélnek,akkor ez megy a háttérben,nem tudom milyen hangszer lehet,arra a zenére gondolok.

Alien
Amúgy kiváncsi lettem volna, hogy a Demjén mit mondana az elõadásokra.

Alien
Ja csak épp direkt mondta a Demjén, hogy ne változtassanak nagyon a dal stílusán, de természetesen Caramel belevitte (bocs nem tudok másképp fogalmazni) a cigányozást, és másképp énekelt egy-két helyen.

Ezzel szemben a Tomi SOKKAL szebben, gyönyörûen adta elõ és nem változtatott a dalon!
Hajrá Tomi, remélem te nyersz<#worship>

GAthersw
Elég sok zenében van pengetõs hangeszer lol.... A Brimful of Asha-ra gondolsz?

01110000 01110010 00110000

Alien
Tökéletesen jól érzékeled...

Lord AnonymouS
HAJRÁ CARAMEL!!!

A Demjén szám olyan volt tõle, ohgy ilyet még nem hallottam... ennyi érzelmet kifejezni... hihetetlen!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

PLackó
amúgy hamár zene témában vagyunk,nem tudja valaki annak a zenének a címét ami a mûsor alatt megy,és pengetõs hangszer van benne?

PLackó
mivel Törökszentmiklósi vagyok,HAJRÁ CARAMELL <#taps>

petesilver
Jól érzékelem, hogy csontig nyalnak Caramellnek? Palcsó életében elõször fiatalon mozog egy kurvanagy színpadon, erre kritizálják. Caramell áll ugyanezen a bazinagy színpadon mint a cövek vazze, erre az kurvajó, meg cool! Hihetetlen!!! A Simply red énekese egy ilyen szám alatt háromszor körbemegy egy ilyen színpadon pacsizni simán.

GAthersw
Jaja, Hajrá Tomi!

Alien
Így van , baromira nyomatják...

Mellesleg ráférne egy angol nyelvtanfolyam a Caramelre...

Hajrá Palcsó Tomi!

lee86
bazzeg ez a bakács be van tépve ma este!! 😄DD

&#161;Hala Madrid!

Sil3nt
enyhén elfogult a zsûri a caramellel szemben... Palcsó rulezzz!!!

KeKKSZike
És szerény... <#fejvakaras><#bee1><#vigyor>

GAthersw
k*rva jó vagyok 😄

KeKKSZike
Ezt te honnan a fenébõl tudtad? <#confused><#wilting><#vigyor>

LOL..még a szerkesztõség sem tudja milyen zenét raktak be alá ? <#wow1><#vigyor>

ISTEN vagy! Nagyon köszönöm! A büdös életbe nem találtam volna meg! Már hívtam a Megasztár szerkesztõségét, ott sem tudták! Köszike mégegyszer a zenét!
GAthersw

Moyko
Az egyik ismerosöm mesélte, hogy egy "neves bulvárlap" azt irta, hogy a Caramel-t állandóan kórházba szállítják a gerince miatt, és folyamatosan inekciózgatják. És hogy ezért nem szokot táncolni és azért izzad, mert fáj neki. Mondjunk nem tudom mennyire igaz (nm mindig hitelesek ezek a lapok...<#nezze>, de azt észre vettem, amikor a Doors-os elöadás volt és igy "térden vonaglottak" a táncparketten, akkor a Caramel állt fel a leghamarbb, és nem igen teccet neki a dolog látszott az arcán persze lehet, hogy semmi köze az egésznek semmihez és csak oltás megy...<#confused>

There is only one Boss!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! A Megasztárban amikor kiesik valaki, akkor lejátszák a "legjobb pillanatok "címû kisfilmet. A kisfilm ideje alatt megy egy zene! Ennek a zenének szeretném megtudni a címét és elõadóját. Ha valaki ismeri, vagy felismeri, legyn szíves írni ide vagy a mailemre! Kérlek, ha tudtok segítsetek! Nem a Nitin Sawhney: Breathing Light címû számra gondolok. Amit keresek jóval dallamosabb.
Elõre is köszike!
[email protected]
musha
de gonosz vagy <#vigyor1>

Moyko
A "kicsik" kifejezés elég eyértelmû... szerintem méretre értette.
Hozzá képest kicsik. Egy biztos... Õ volt a "legnagyobb"<#vigyor3> a Megaszárban.

There is only one Boss!

petesilver
Nyilván abban a családban hangot osztottak ész helyett a kezdeteknél. Vagy mindekttõ rosz helyen állt sorba repetáért.

Waterhorse
Tegnap a Viván láttam a dagattat. Le nem tagadhatja a testvérét. Ilyen beszólásokkal: "A kicsik, most majd 12-en koncertezésbe kezdenek...a kicsik, höhö, nem tudom miért hívom õket így, nekem õk csak kicsik, höhö..."

Hát ez felháborító, mi ez a stílus, kinek képzeli ez magát? a nagy sztárnak, már csak "kicsik". Merem állítani, hogy vannak/voltak nála tehetségesebbek ebben, az elõzõben pedig kétségtelenül, tehetségesebb énekesek is.

Ja és 60x megkérdezte, és kb. fél órát lovagolt rajta, hogy kimondhat-e bizonyos dolgokat, nehogy reklámozzon😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Föleg ha Pierrot lesz a producere😊)

GAthersw
Azt nem tudom, hogy ilyen hangok kritizálása után, hogy van bõr a képén lemezt kiadni... Önkritika nem játszik...

Rózsalány
mijen reklám?? nemláttam még...<#wilting>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Moyko
Természetesen a megasztár szünetében is nyomták vagy ezerrel a relámot...

There is only one Boss!

musha
aha <#szomoru1>

Rafaelo
jól láttam egy reklámban a soma uj lemezét ???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rózsalány
ezen énis mosojogtam😄D

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Moyko
Tóth Gabi: Pierrot-val nem jöttem ki igazán. Nem tudtunk jól együtt dolgozni, de valószín?leg nem illenek egymáshoz a csillagjegyeink. <#nyes> LOL - Biztos azzal van a baj!

There is only one Boss!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

VinylToy
igen így mindjárt más 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

olyanra gondoltam, aki szétpörgeti magát, nem arra, aki haverokkal egy jót bulizik...

http://gaborszantai.co.uk/

VinylToy
"...aki nyáron akármilyen diszkóba megy egy beszélgetõs, borozagtós kerti party helyett..."

szerintem ez nem tartozik ide, sõt aki diszkóba jár kikérheti magának, mert nem azt jelenti hogy Õ nem szereti a beülõs, borozgatós helyeket.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Waterhorse
az jó az egyszerû embernek, aki Blikket vesz Népszabadság helyett, éjfél után Gold-ot néz National Geographic helyett, aki nyáron akármilyen diszkóba megy egy beszélgetõs, borozagtós kerti party helyett...
Tudom, hogy erõs túlzások, de kigyúrt tetkós leültetett 316-os béemvés Gusztika tuti Frenki meccsére kattant, nem Caramel elõadására...

Ez idézet volt, bocs

Waterhorse
az jó az egyszerû embernek, aki Blikket vesz Népszabadság helyett, éjfél után Gold-ot néz National Geographic helyett, aki nyáron akármilyen diszkóba megy egy beszélgetõs, borozagtós kerti party helyett...
Tudom, hogy erõs túlzások, de kigyúrt tetkós leültetett 316-os béemvés Gusztika tuti Frenki meccsére kattant, nem Caramel elõadására...

Az 55 éves faterom is ez a kategória, csak õ nem vesz semmilyen újságot, és a Gold-ra nincs elõfizetve, így NG-t néz, meg Discovery-t. Hogy a többi stimmel-e mindenki találja ki maga...

Waterhorse
Gabika buta,...

...és semmiben sem különbözik a vele egykorú kiscsajoktól

Ezt kikérhetem magamnak, a vele egykorú lányok nevében?<#csodalk>

egy kicsit ezt az intelligenciára is vissza lehet vezetni: a TV2 mûsorai kicsit értelmesebbek, mint az RTL Klub-é: az jó az egyszerû embernek, aki Blikket vesz Népszabadság helyett, éjfél után Gold-ot néz National Geographic helyett, aki nyáron akármilyen diszkóba megy egy beszélgetõs, borozagtós kerti party helyett...
Én a családomnak, és szinte egész Tapolcának köszönhetõen mindent tudok a MSZ2-rõl, Gabika buta, de a természetébõl fakadóan és nem szándékosan ostoba, attól függetlenül kedves lány, és semmiben sem különbözik (énektudásán kívül) a vele egykorú kiscsajoktól: tud hisztizni, bõgni, de elbûvõlõ is lenni, lehet hogy bármelyünk, aki itt írogat sokkal elviselhetetlenebb jellem...
Mindenesetre hálás vagyok a barátaimnak, hogy mindig találunk olyan programokat, hogy ne kelljen néznem TV-t a hétvégén😊

http://gaborszantai.co.uk/

VinylToy
éljen

bigfoot
én nem nézek megasztárt! még egy részt se láttam!
viszont az osztályban mindenki nézni!!áááááááááááá

Waterhorse
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy azok akik a Sztárboxot nézték, alapsetben a Megasztár nézõi lettek volna. Ha a számadatokat összevetnénk egy olyan megasztárnál amivel egyidõben nem volt sztárbox ott sem hiszem, hogy ez jönne ki. Egyszerûen csak olyanokat is érdekelt az RTL mûsora akik alapesetben nem nézik a Megát. A két mûsor között az is éles ellentét, hogy míg a sztárbox egyszeri adás volt, addig a Megasztár mondhatni egy sorozat ami több adáson keresztül zajlik. Akik nem megszállott tévénézõk, egyértelmûen a Sztárboxot választották, és sztem a fiatalabb korosztály, a 15-30 évesek nem azok.