Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem cigányozok, de nem tudom másképp kifejezni, akkor neked megfelelõen mondom: "Caramel-es" stílusban adta elõ a számot, és ez nekem nem tetszett, ez van. Remélem így megfelel.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ezzel szemben a Tomi SOKKAL szebben, gyönyörûen adta elõ és nem változtatott a dalon!
Hajrá Tomi, remélem te nyersz<#worship>#worship>
01110000 01110010 00110000
A Demjén szám olyan volt tõle, ohgy ilyet még nem hallottam... ennyi érzelmet kifejezni... hihetetlen!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Mellesleg ráférne egy angol nyelvtanfolyam a Caramelre...
Hajrá Palcsó Tomi!
There is only one Boss!
A segítségeteket szeretném kérni! A Megasztárban amikor kiesik valaki, akkor lejátszák a "legjobb pillanatok "címû kisfilmet. A kisfilm ideje alatt megy egy zene! Ennek a zenének szeretném megtudni a címét és elõadóját. Ha valaki ismeri, vagy felismeri, legyn szíves írni ide vagy a mailemre! Kérlek, ha tudtok segítsetek! Nem a Nitin Sawhney: Breathing Light címû számra gondolok. Amit keresek jóval dallamosabb.
Elõre is köszike!
[email protected]
Hozzá képest kicsik. Egy biztos... Õ volt a "legnagyobb"<#vigyor3>#vigyor3> a Megaszárban.
There is only one Boss!
Hát ez felháborító, mi ez a stílus, kinek képzeli ez magát? a nagy sztárnak, már csak "kicsik". Merem állítani, hogy vannak/voltak nála tehetségesebbek ebben, az elõzõben pedig kétségtelenül, tehetségesebb énekesek is.
Ja és 60x megkérdezte, és kb. fél órát lovagolt rajta, hogy kimondhat-e bizonyos dolgokat, nehogy reklámozzon😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
There is only one Boss!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
There is only one Boss!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
http://gaborszantai.co.uk/
szerintem ez nem tartozik ide, sõt aki diszkóba jár kikérheti magának, mert nem azt jelenti hogy Õ nem szereti a beülõs, borozgatós helyeket.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Tudom, hogy erõs túlzások, de kigyúrt tetkós leültetett 316-os béemvés Gusztika tuti Frenki meccsére kattant, nem Caramel elõadására...
Ez idézet volt, bocs
Tudom, hogy erõs túlzások, de kigyúrt tetkós leültetett 316-os béemvés Gusztika tuti Frenki meccsére kattant, nem Caramel elõadására...
Az 55 éves faterom is ez a kategória, csak õ nem vesz semmilyen újságot, és a Gold-ra nincs elõfizetve, így NG-t néz, meg Discovery-t. Hogy a többi stimmel-e mindenki találja ki maga...
...és semmiben sem különbözik a vele egykorú kiscsajoktól
Ezt kikérhetem magamnak, a vele egykorú lányok nevében?<#csodalk>#csodalk>
Én a családomnak, és szinte egész Tapolcának köszönhetõen mindent tudok a MSZ2-rõl, Gabika buta, de a természetébõl fakadóan és nem szándékosan ostoba, attól függetlenül kedves lány, és semmiben sem különbözik (énektudásán kívül) a vele egykorú kiscsajoktól: tud hisztizni, bõgni, de elbûvõlõ is lenni, lehet hogy bármelyünk, aki itt írogat sokkal elviselhetetlenebb jellem...
Mindenesetre hálás vagyok a barátaimnak, hogy mindig találunk olyan programokat, hogy ne kelljen néznem TV-t a hétvégén😊
http://gaborszantai.co.uk/
viszont az osztályban mindenki nézni!!áááááááááááá