Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
Tavaly is áprilisban lett vége kb. májusban még írtak ide, aztán októberben lett felhozva a topik, hogy indul a második.

Nincs értelme csak azért idejárni hogy olvassuk a sok okos miért utálja az egyiket, vagy másikat.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Szabina
Jajj, én nem szeretném ha feledésbe merülne, bár õszintén szólva kicsit el ment a kedvem az írástól, mert már másról sem lehett itt olvasni, csak arról hogy épp kit kell aktuálisan utálni vagy fikázni, mert miért ne teljen már el úgy nap hogy nem utálkozuk, hisz olyan jó kicsit piszkálódni, meg folyamatosan haragudni valakire, hisz a legjobb dolog a világon az irígykedés és a piszkálódás, az embernek másra sincs ideje. Midin azt várjuk hogy az emberek megjavuljanak, hogy szebb legyen a világ. Emberek, miétr nem kezdjük saját magunkkal?

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

VinylToy
Sose fogjátok megunni 😞 Remélem egy hónap (???) múlva ez a topik feledésbe merül.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"-Általánosságban beszéltem.
-Nem rád válaszoltam."
Pontosan, általánosságban beszéltél, tehát mivel személy szerint a fináléban Caramelnek szurkoltam ezért a mondanivalód rám is vonatkozott.
"-Azzal semmi bajom nem is volt.
-Miért veszed magadra?"
Lásd feljebb.
"A viselkedésem tett gyõztessé, engem,.." Miért és hol? "..a Palcsó Tomit, és a többi olyan embert aki rá voksolt, mint olyan.." Ezekszerint a Palcsó tábor volt a gyõztes tábor, hajrá.
A cigányvirtus pedig, már ne is haragudj de ironikusnak tûnt, ha nem így volt, hát lelked legyen rajta.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Waterhorse
Ja és általánosságban beszéltem igen, de direkt azért nem említettem neveket, mert el akartam kerülni a felesleges és értelmetlen szócsatákat, és nem akartam olyan minõsíthetetlen dolgokat a fejemhez kapni amiket lentebb olvastam. Nem akartam olyanokat megbántani akiknek semmi közük az egészhez. Még ez is elkerülhetõ lett volna, "Akinek nem inge..." szokták volt mondani.
Mindenesetre nem akartam, se neked, se másnak névre szólóan küldeni, aki olyanokat írt az úgyis tudja, az olyan meg nem lepõdjön meg ha szóba sem állok vele😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

musha
nem a Gabit szeretem ennyire, annak sem örültem volna, ha Pflum Orsit rúgják hátba vagy Kovács Timit. erre nincs magyarázat. nõt nem rúgunk hátba. ha nem tetszett ahogy viselkedett valahol (bár nem tudom hol), akkor el lehet mondani, hogy mi nem tetszett, de nem megverni. a tv2-t amúgy én sem szeretm összességében, de ez a mûsor pont követendõ példa szerintem (trillát meg a 250 reklámot leszámítva adásonként).

Waterhorse
Biztosan vannak mindkét táborban ilyenek szó se róla. Egy másik fórumon ahol történetesen mindenki Palcsó felé húz, elég élesen kritizálják Caramellt amiért megnyerte. Itt véletlenül úgy jött ki a lépés, legalábbis nekem úgy tûnt, hogy Caramell oldaláról az utóbbi 2-3 napban jöttek a modortalan beszólások, nemhogy örülnének. Ez kihozta belõlem a dolgot. Nekem mindegy, én a Palcsót szeretem jobban, valószínüleg mindegyiküknek meglesz az albuma, de õt hallgatom meg elõször. Az utolsó 2-vel én is teljesen egyetértek, csak az 1. helyezettel, nem és szerintem kettejük után Boogienak és Eszternek kellett volna következnie a sorban.

Gabit inkább hagyjuk, ha ennyire szereted soha nem foglak meggyõzni miért gondolom amit gondolok a "hátbarúgást" illetõen.
Csak azt akarom újra hangsúlyozni, hogy nem a hátbarúgás volt szép, mivel az valamiért megtörtént. Azért volt szép amiért történt. Én is jobban örültem volna, ha nem õt támadják, hanem mondjuk elfoglalják a TV2 épületét, többen vasvilákkal, kaszákkal.<#nyes>

Waterhorse
Keress benne trágár, agresszzív, személyeskedésõ mondatot. Keress benne lehordást, akaratkényszerítést.

-Általánosságban beszéltem.
-Nem rád válaszoltam.
-Azzal semmi bajom nem is volt.
-Miért veszed magadra?

Az én viselkedésem tett gyõztessé?

Mindenek elõtt a szitut nézd, és azt, hogy mirõl is van itt szó. A viselkedésem tett gyõztessé, engem, a Palcsó Tomit, és a többi olyan embert aki rá voksolt, mint olyan. Ebben az esetben gyõztessé. A megasztárt illetõen? A Palcsót illetõen. Mint Palcsó kedvelõt illetõen!

Ezekszerint elõtte vesztes lehettél, de örülök, hogy segíthettem neked.

Ez ilyen logikus következtetés lenne? Aki gyõztes az elõtte egyértelmûen vesztes volt...hm-hm. Miért kell kiforgatnod a szavaimat? A segítséget köszönöm<#conf> Csak ne legyél ideges, nem akartalak megbántani<#wilting>

Ha gondolod ezekután cigányozz le engem is, hátha megnyugszol.

Ezt hol olvastad?

Erre gondolsz?: cigányvirtus = lelkesedés, élénkség, energiával töltött, nagy életörömû. A szó nem bántó, nem sértõ akart lenni, csak frappáns, alkalomhoz illõ. A szót önmagában nem is használtam, ahogy te írtad. És nem mint emberre mondtam, hanem mint természetre, de ha használtam is volna, ez a szó nem káromkodás, nem minõsít senkit, mivel hivatalosan is elfogadott, és csak jelzõkkel együtt lehet bántó, sértõ pl. büdös, tetves, koszos, amit ehelyütt nem alkalmaztam soha.

Ha nem a virtust mondod, akkor lövésem sincs, de szivesen veszem ha beidézed, vagy leírod a hozzászólás számát😊)

musha
szerintem mindkét `táborban` (bár én nem vagyok Caramel fan, egyáltalán nem az én stílusom, csak meghajlok a tudása elõtt) vannak parasztok meg jófej emberek. nem kéne általánosítani, mert hidd el, hogy nem csak Caramel pártolói közt vannak kulturálatlan emberek.

a Tóth Gabit rúgdosó kis genyókat meg nem tudom hogy lehet az 56-os forradalmárokkal összehasonlítani. 56-ban egy elnyomásból akart az ország (egy része) kitörni, itt meg egy 17 éves énekes LÁNYT rúgott le valami részeg kis pondró. azért mert nem csípem Somát még nem tartanám magam jófejnek (sõt), ha odamennék hozzá, és betörném az orrát. ettõl se nekem, sem az országnak nem lenne jobb.

Waterhorse
Igen-igen<#zavart1>

Ez a két írás egyszeri olvasatra tényleg ellentétes tartalmakat hordoz magában. A lentebbi szövegben kimutattam az örömömet az események miértjét illetõen, és azt próbáltam kifejteni, hogy támogatok minden média és más szervek félrevezetése, becsapása ellen irányuló nyilvános fellépést, akár ilyen módon is.
A márciusi ifjak vagy az 56-os forradalmárok talán agresszorok voltak? Amire írtam akkor, azt egyébként mindenki úgy értékeli ahogy akarja. Szóval csak egy költõi kérdést tettem föl, tudjuk a választ rá, nem belekötni😊)
Csak a mûsorban szereplõ 1 bizonyos személyt minõsítettem szóban, és a készítõket, akik ráadásul ebben az esetben névtelenek. A piros smile pedig arra való, hogy használjuk😊)

Ennek megint semmi köze ahhoz, hogy több olyan "Caramell-voksoló" beszólást olvastam ezen az oldalon, ami tulajdonképpen a többi ideíró embert minõsítette, csak mert õ inkább a Palcsóra voksolt + volt mersze azt mondani, hogy neki jobban tetszett a Tomi, személyeskedett és hencegett Caramell gyõzelmével, minek ellenében a Palcsót (nem szó szerint) még el is küldte a sunyiba.
Inkább olyan hozzászólást vadásszatok tõlem ahol kiemelten Caramellt durván minõsítem és azt az ideírót hordom le mindennek aki õt szereti. Ha lehet többet is, és ne csak tõlem😊

Keress benne trágár, agresszzív, személyeskedésõ mondatot. Keress benne lehordást, akaratkényszerítést.

Az én viselkedésem tett gyõztessé? Ezekszerint elõtte vesztes lehettél, de örülök, hogy segíthettem neked.

Ha gondolod ezekután cigányozz le engem is, hátha megnyugszol.

szervusz

batman
nos igen, erre céloztam az #1700-ban. ja, és úgy tûnik az ték, vagy mi 😊

[...] Te romboló állat! Te sátán!

musha
huhhúúú...
a `szerény, amolyan Palcsós, nem személyeskedõ, csakis tudással és énekhanggal érvelõ` ezt nyilatkozta amikor felröppent a hír Tóth Gabi hátbarúgásáról:

`Ez eddig a legjobb hír amit valaha is hallottam talán. Így kell ezekkel bánni <#boxer>
Elõre emberek, keljetek föl proletárok, leszámolunk a kapitalizmussal! Büszke vagyok a honfitársaimra, igazi hazafias cselekedet volt!`

no comment.

batman
az meg, hogy ki milyen stílusban írja meg a hozzászólását nem attól függ, hogy kinek drukkolt, hanem attól, hogy volt-e gyerekszobája, vagy sem...no flame

batman
Azért azt beláthatod, hogy te nem tartozol a halk szavú, finoman foglamazó rajongók közé, ha átolvasod néhány korábbi üzeneted...meg kíváncsi lennék a hanghordozásodra, ha PT nyer. Én ma reggel láttam Soltész Rezsõt a Mokkában, és nagyon igazat adok neki, mert azt mondta: "Az almát és a körtét nem lehet összehasonlítani. Mindkettõ finom, de más az íze". Nem pontosan idéztem, de ez a lényege. Én örülök, hogy Caramel nyert, bár az általa képviselt zenei stílust nem kedvelem. Ugyanakkor bizonyította, hogy több stílusban is megállja a helyét, ha nem is mindegyikben persze.

b-type
A sülyedésed légyszives dugd fel magadnak.
Ó a nagy igazságok ismerõje, nagyon bírom mikor vki felfelé és lefelé irányuló különbségeket lát a vélemények ütközésében.
Sülyedni...<#idiota> te jó ég.
azért neked közel van már a fenék, ha ezt így frankónak gondolod
😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sil3nt
tudod néha le kell sülyedni..., hogy megértsék...amúgy egyetértek waterhoussal

b-type

Sztem mindkettõ jó volt, bármelyik megnyerhette volna, a döntõ már nem lóverseny.
Ezek a egyéni kombinációk itt a cigánysággal, meg politikával, meg mittomén mivel...
jó hangja volt? Jó hát! Mind a kettõnek.
akkor örülés van. pássz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rózsalány
ezzzel semmivel nem lettél különb mint a trágárok és mocskolódók😞

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Waterhorse
Észrevette itt valaki rajtam kívül, hogy a Caramell drukkerek mennyire szánalmasan, utálkozva, vulgárisan, személyeskedve, agreszívan felyezik ki magukat? A másik oldallal szemben, mindezt a kedvencük védelmében. Még a rajongói személyiségében is megfigyelhetõek az agresszió jelei. Mi Palcsó drukkerek, szerényen, amolyan Palcsósan, nem személyeskedve, hanem csakis tudással és énekhangal érvelve, habár lehet, hogy szubjektíven, de csendesen nyilatkozunk, még a keményebb hangnemû, ellentáborból származókkal szemben is.

És nem a mûsor végkimenetele, nem a megbundázott szavazatok, nem a politikai befolyásoltság számít. Mert a fenti bekezdés tényei tesznek MINKET gyõztessé. Mindaz, hogy a vereséget, is emelt fõvel és nem fújjolással éljük meg, azokkal szemben akiknem a kedvence ugyan gyõzött, de ez nekik még nem lenne elég és mindennek lehordva probálják a Palcsó drukkereket meggyõzni a saját ízlésükrõl. "Te ne igyad mán a vaniliát, mert a karamell sokkal finomabb."

Nem értem még mit akartok ezek után?? Toronyórát lánccal?
Mindegy, engem pont a TI viselkedésetek tesz gyõztesség, és az összes többi PT rajongót, és õt magát is.
HAJRÁ PALCSÓ TOMI!!!!!!! HAJRÁ ÉV HANGJA!!! EZ AZ TOMI, MEGCSINÁLTAD!!!

u.i.: Remélem nem lankad ennek ellenére, ez a heves cigányvirtus bennetek, és kivárjátok azt a napot is amikor mindketten kiadják a lemezüket. Majd közösen, vállvetve fogom veletek figyelni a toplistákat és az eladási adatokat.

Köszöntem!

modellmaker
Az az. köszi szépen!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Waterhorse
Mit vársz öregem? Nem sajtószóvívõt kerestek😊)
Az egy másik csatorna, az a címe Riporter kerestetik. Keresd az R betû alatt😊))

Pezsgõt bontottam a végén. Ez egy olyan mûsor, amelyik happy enddel végzõdik, mindenki boldog, hogy végre vége, megszabadultunk a 1792-es átoktól. Igaz, összesen nem láttam egy fél óraát a Mega2-bõl, de szombat éjjel - fél egykor - rendeltem egy üveg pezsgõt az "értelmiségi összejövetelen", és megittuk ketten... :-)

Mike
tudod mit? szarság az is. nem vagyok igénytelen.
ás Caramel helyett inkább LGT-t hallgatok
vmiért szerintem az jobb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
hú, láttom már megint vallási hevülettel állok szemben
megint nem az ész diadalmaskodott

nem baj, nem sajnálom tõletek, élvezzétek
de tudjátok az a demokrácia, hogy más is elmondhatja, hoghy neki spec nem tetszett, és ezért nem kell megkövezni, vagy gyúlölni
vagy netán Caramell vmelyik rokonod? akkor mire ez a nagy érzelmi kitörés
Caramel ázsiója esik, mert én azt mondtam rá: vernyákol?
nekem ez az. ha szerinted énekelt, és neked ez tetszik hát élvezd

mondom, nem sajnálom tõled (tõletek)

VinylToy
Mégis reagálsz rá, minek? Lépjünk már tovább ezen, vagy nõjjünk ki belõle.

Mike
pl Peter Greeneway-t

DJ Bee18
Hol élsz te? 😄 Ezzel normálisan beszélni se lehetne szerintem, nemhogy kultúráltan. 😄D Úgyhogy az elsõ mondatod igaz 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Igazad van teljes mértékben, de nem éri meg lealacsonyodni az õ szintjére 😄D

DJ Bee18
Összekaptál az asszonnyal, vagy rosszul mennek a dolgok otthon?? Akkor nézd a Való Világot, meg a Fear Factort, meg az egyéb Retekklubos szarságot, az való neked.

Szerintem a The Verve-tõl a Bittersweet Symphony szöveg nélküli változata, ha létezik ilyen. Vagy lehet, hogy csak megremixelték.

modellmaker
Sziasztok!

Nem tudjátok mi a annak a zenének a címe ami még az elõdöntõkben szólt, akkor amikor az derült ki, hogy ki az aki marad és ki az aki kiesik?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

musha
stílusát tekintve annyira nem áll közel hozzám, mégis nagyon örülök, hogy Caramel nyert. nem hittem volna ebben (sõt, komoly pénzekben mertem volna fogadni, hogy P.T. nyer, de hál`Istennek rosszul gondoltam).
az én meglátásom szerint Caramel mellett Eszternek kellett volna állnia, de mindegy, jó ember nyert, így nem sajnálom (Eszter meg úgyis fog zenélni, nem is baj, ha nem lesz belõle tömegkultusz).

Örülök a tegnapi végeredménynek. Igaz, nem õ volt a favoritom, de ettõl független eszméletlen jó hanggal áldotta meg az ég. Amit a Jégszívben kiadott magából attól folymatosan lúdbõröztem, utojára Oláh Ibolya elõadásánál tapasztaltam ilyet. Le a kalappal a Tamás elõtt is, iszonyat profin kezelte a 12000-es tömeget. Úgy gondolom, ha pár évvel tapsztaltabban, érettebben jelentkezett volna erre a játékra biztos befutó lett volna.
A fórumozoknak pedig külön köszönet, hogy a tavalyi szintet túl tudták lépni és a faji megkülönböztetés/rasszizmust mellõzték.

VinylToy
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni sem neked, sem neki. Kulturáltan meg lehet beszélni.

KeKKSZike
De mit osztja már az észt egy olyan, aki a fél év alatt, 10 percet látott a mûsorból?! 😮 Inkább õt kéne leosztanod, nem engem! 😛

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

VinylToy
miért kell ezt csinálni? nyugodjál már meg

KeKKSZike
De egy kis f*x vagy te... Neked biztosan szebb hangod van! Egy olyan minek pofázik, aki egy mûsorból 10 percet látott? Honnan tudod te, hogy Caramel vagy akárki más hogyan énekel! Caramel olyan gyönyörûen énekel, hogy többet meghatódtak rajta... Húúúúzz el te a pics*ba innen! <#mf3><#mf3><#boxer><#boxer>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

rezsofiz
Hm mostmár csak arra vagyok kíváncsi hogy te honnan veszed hogy tinik juttatták tovább. Benne van a pakliban, de ezt hogy mered te állítani? Ne legyél szánalmas...

sazl : c

rezsofiz
Hát igen, Caramel valoban megérdemelte 😊 Olyan kiegyensúlyozott és fantasztikus teljesítményt nyújtott, hogy meg is nyerte 😊

sazl : c

Rózsalány
szijjjja😊)))
szerintemis😊

Szabina
Én is nagyon örülök, hogy Caramel nyert, megérdemelte a gyõzelmet! <#eljen>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Ez már régen politika..

winona
honnan lehetne letölteni Megasztár 2 videókat?
Én egy kocsmában láttam a végét. és szerintem itt egy nyertes volt: a TV2, hihetetlen technikát bevásároltak a BS-be...
Rohadt sokat nyerhettek a szavazatokon, k*rva jól csinálták - grat TV2!

http://gaborszantai.co.uk/

Rózsalány
hogy legyen miért kötekedni😄DD

másrészt meg minden fölösleges frátzispuffogtatás nélkül: szerintem a többiek a végén bennmaradtak közül is "nyertek", tökmindegy hogy ki lett a legelge, attól a közönség kedvence marad a placsó meg a torres meg a többiek.

Miért tesztek névelõt a tulajdonnevek elé?

Hogy ne legyek off, gáz, hogy Magyarországon nincsen egy nemcigány énekes/nõ aki megnyerhette volna ezt.

Rózsalány
vanisten!!!<#eljen><#smile><#worship>
a palcsó is megérdemelte volna, de a Caramel jobb. pedig biztos voltam benne hogy a PT nyer...

Kicsit én is csodálkoztam, volt pár közönségkedvenc alkat, asszonynak is a Palcsó jött be, mert 'olyan aranyos'.
petesilver
írom vazze, csak válasz nincs! MSN!

Mission Impossible 2010: PRO Class