Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs értelme csak azért idejárni hogy olvassuk a sok okos miért utálja az egyiket, vagy másikat.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"-Általánosságban beszéltem.
-Nem rád válaszoltam." Pontosan, általánosságban beszéltél, tehát mivel személy szerint a fináléban Caramelnek szurkoltam ezért a mondanivalód rám is vonatkozott.
"-Azzal semmi bajom nem is volt.
-Miért veszed magadra?" Lásd feljebb.
"A viselkedésem tett gyõztessé, engem,.." Miért és hol? "..a Palcsó Tomit, és a többi olyan embert aki rá voksolt, mint olyan.." Ezekszerint a Palcsó tábor volt a gyõztes tábor, hajrá.
A cigányvirtus pedig, már ne is haragudj de ironikusnak tûnt, ha nem így volt, hát lelked legyen rajta.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mindenesetre nem akartam, se neked, se másnak névre szólóan küldeni, aki olyanokat írt az úgyis tudja, az olyan meg nem lepõdjön meg ha szóba sem állok vele😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Gabit inkább hagyjuk, ha ennyire szereted soha nem foglak meggyõzni miért gondolom amit gondolok a "hátbarúgást" illetõen.
Csak azt akarom újra hangsúlyozni, hogy nem a hátbarúgás volt szép, mivel az valamiért megtörtént. Azért volt szép amiért történt. Én is jobban örültem volna, ha nem õt támadják, hanem mondjuk elfoglalják a TV2 épületét, többen vasvilákkal, kaszákkal.<#nyes>#nyes>
Keress benne trágár, agresszzív, személyeskedésõ mondatot. Keress benne lehordást, akaratkényszerítést.
-Általánosságban beszéltem.
-Nem rád válaszoltam.
-Azzal semmi bajom nem is volt.
-Miért veszed magadra?
Az én viselkedésem tett gyõztessé?
Mindenek elõtt a szitut nézd, és azt, hogy mirõl is van itt szó. A viselkedésem tett gyõztessé, engem, a Palcsó Tomit, és a többi olyan embert aki rá voksolt, mint olyan. Ebben az esetben gyõztessé. A megasztárt illetõen? A Palcsót illetõen. Mint Palcsó kedvelõt illetõen!
Ezekszerint elõtte vesztes lehettél, de örülök, hogy segíthettem neked.
Ez ilyen logikus következtetés lenne? Aki gyõztes az elõtte egyértelmûen vesztes volt...hm-hm. Miért kell kiforgatnod a szavaimat? A segítséget köszönöm<#conf>#conf> Csak ne legyél ideges, nem akartalak megbántani<#wilting>#wilting>
Ha gondolod ezekután cigányozz le engem is, hátha megnyugszol.
Ezt hol olvastad?
Erre gondolsz?: cigányvirtus = lelkesedés, élénkség, energiával töltött, nagy életörömû. A szó nem bántó, nem sértõ akart lenni, csak frappáns, alkalomhoz illõ. A szót önmagában nem is használtam, ahogy te írtad. És nem mint emberre mondtam, hanem mint természetre, de ha használtam is volna, ez a szó nem káromkodás, nem minõsít senkit, mivel hivatalosan is elfogadott, és csak jelzõkkel együtt lehet bántó, sértõ pl. büdös, tetves, koszos, amit ehelyütt nem alkalmaztam soha.
Ha nem a virtust mondod, akkor lövésem sincs, de szivesen veszem ha beidézed, vagy leírod a hozzászólás számát😊)
a Tóth Gabit rúgdosó kis genyókat meg nem tudom hogy lehet az 56-os forradalmárokkal összehasonlítani. 56-ban egy elnyomásból akart az ország (egy része) kitörni, itt meg egy 17 éves énekes LÁNYT rúgott le valami részeg kis pondró. azért mert nem csípem Somát még nem tartanám magam jófejnek (sõt), ha odamennék hozzá, és betörném az orrát. ettõl se nekem, sem az országnak nem lenne jobb.
Ez a két írás egyszeri olvasatra tényleg ellentétes tartalmakat hordoz magában. A lentebbi szövegben kimutattam az örömömet az események miértjét illetõen, és azt próbáltam kifejteni, hogy támogatok minden média és más szervek félrevezetése, becsapása ellen irányuló nyilvános fellépést, akár ilyen módon is.
A márciusi ifjak vagy az 56-os forradalmárok talán agresszorok voltak? Amire írtam akkor, azt egyébként mindenki úgy értékeli ahogy akarja. Szóval csak egy költõi kérdést tettem föl, tudjuk a választ rá, nem belekötni😊)
Csak a mûsorban szereplõ 1 bizonyos személyt minõsítettem szóban, és a készítõket, akik ráadásul ebben az esetben névtelenek. A piros smile pedig arra való, hogy használjuk😊)
Ennek megint semmi köze ahhoz, hogy több olyan "Caramell-voksoló" beszólást olvastam ezen az oldalon, ami tulajdonképpen a többi ideíró embert minõsítette, csak mert õ inkább a Palcsóra voksolt + volt mersze azt mondani, hogy neki jobban tetszett a Tomi, személyeskedett és hencegett Caramell gyõzelmével, minek ellenében a Palcsót (nem szó szerint) még el is küldte a sunyiba.
Inkább olyan hozzászólást vadásszatok tõlem ahol kiemelten Caramellt durván minõsítem és azt az ideírót hordom le mindennek aki õt szereti. Ha lehet többet is, és ne csak tõlem😊
Keress benne trágár, agresszzív, személyeskedésõ mondatot. Keress benne lehordást, akaratkényszerítést.
Az én viselkedésem tett gyõztessé? Ezekszerint elõtte vesztes lehettél, de örülök, hogy segíthettem neked.
Ha gondolod ezekután cigányozz le engem is, hátha megnyugszol.
szervusz
[...] Te romboló állat! Te sátán!
a `szerény, amolyan Palcsós, nem személyeskedõ, csakis tudással és énekhanggal érvelõ` ezt nyilatkozta amikor felröppent a hír Tóth Gabi hátbarúgásáról:
`Ez eddig a legjobb hír amit valaha is hallottam talán. Így kell ezekkel bánni <#boxer>#boxer>
Elõre emberek, keljetek föl proletárok, leszámolunk a kapitalizmussal! Büszke vagyok a honfitársaimra, igazi hazafias cselekedet volt!`
no comment.
Ó a nagy igazságok ismerõje, nagyon bírom mikor vki felfelé és lefelé irányuló különbségeket lát a vélemények ütközésében.
Sülyedni...<#idiota>#idiota> te jó ég.
azért neked közel van már a fenék, ha ezt így frankónak gondolod
😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sztem mindkettõ jó volt, bármelyik megnyerhette volna, a döntõ már nem lóverseny.
Ezek a egyéni kombinációk itt a cigánysággal, meg politikával, meg mittomén mivel...
jó hangja volt? Jó hát! Mind a kettõnek.
akkor örülés van. pássz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
És nem a mûsor végkimenetele, nem a megbundázott szavazatok, nem a politikai befolyásoltság számít. Mert a fenti bekezdés tényei tesznek MINKET gyõztessé. Mindaz, hogy a vereséget, is emelt fõvel és nem fújjolással éljük meg, azokkal szemben akiknem a kedvence ugyan gyõzött, de ez nekik még nem lenne elég és mindennek lehordva probálják a Palcsó drukkereket meggyõzni a saját ízlésükrõl. "Te ne igyad mán a vaniliát, mert a karamell sokkal finomabb."
Nem értem még mit akartok ezek után?? Toronyórát lánccal?
Mindegy, engem pont a TI viselkedésetek tesz gyõztesség, és az összes többi PT rajongót, és õt magát is.
HAJRÁ PALCSÓ TOMI!!!!!!! HAJRÁ ÉV HANGJA!!! EZ AZ TOMI, MEGCSINÁLTAD!!!
u.i.: Remélem nem lankad ennek ellenére, ez a heves cigányvirtus bennetek, és kivárjátok azt a napot is amikor mindketten kiadják a lemezüket. Majd közösen, vállvetve fogom veletek figyelni a toplistákat és az eladási adatokat.
Köszöntem!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az egy másik csatorna, az a címe Riporter kerestetik. Keresd az R betû alatt😊))
ás Caramel helyett inkább LGT-t hallgatok
vmiért szerintem az jobb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
megint nem az ész diadalmaskodott
nem baj, nem sajnálom tõletek, élvezzétek
de tudjátok az a demokrácia, hogy más is elmondhatja, hoghy neki spec nem tetszett, és ezért nem kell megkövezni, vagy gyúlölni
vagy netán Caramell vmelyik rokonod? akkor mire ez a nagy érzelmi kitörés
Caramel ázsiója esik, mert én azt mondtam rá: vernyákol?
nekem ez az. ha szerinted énekelt, és neked ez tetszik hát élvezd
mondom, nem sajnálom tõled (tõletek)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem tudjátok mi a annak a zenének a címe ami még az elõdöntõkben szólt, akkor amikor az derült ki, hogy ki az aki marad és ki az aki kiesik?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
az én meglátásom szerint Caramel mellett Eszternek kellett volna állnia, de mindegy, jó ember nyert, így nem sajnálom (Eszter meg úgyis fog zenélni, nem is baj, ha nem lesz belõle tömegkultusz).
A fórumozoknak pedig külön köszönet, hogy a tavalyi szintet túl tudták lépni és a faji megkülönböztetés/rasszizmust mellõzték.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
sazl : c
sazl : c
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Rohadt sokat nyerhettek a szavazatokon, k*rva jól csinálták - grat TV2!
http://gaborszantai.co.uk/
másrészt meg minden fölösleges frátzispuffogtatás nélkül: szerintem a többiek a végén bennmaradtak közül is "nyertek", tökmindegy hogy ki lett a legelge, attól a közönség kedvence marad a placsó meg a torres meg a többiek.
Hogy ne legyek off, gáz, hogy Magyarországon nincsen egy nemcigány énekes/nõ aki megnyerhette volna ezt.
a palcsó is megérdemelte volna, de a Caramel jobb. pedig biztos voltam benne hogy a PT nyer...