Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lassú az oldal, de mûxik
[...] Te romboló állat! Te sátán!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Budapest - Bartók Eszti (25) és Molnár Ferenc Caramel (23), 2005 hangja egymásba szerettek. A fiatalok tegnap a Blikknek vallották be kapcsolatukat, mint mondják, nem akartak tovább hadakozni érzéseikkel. Mivel mindketten kapcsolatban éltek a verseny alatt, hosszú hónapokig magukban sem engedtek teret ennek a szerelemnek, ám végül gyõzött a szívük
Bartók Eszti és Caramel egymásra találtak. A két fiatal elmesélte, hogyan is kezdõdött ez a sokáig titkolt szerelem.
- Amikor beköltöztünk a villába, rögtön egy hullámhosszon voltunk, Eszti emberileg a tükörképem, zeneileg is hasonlóan gondolkodunk - emlékezett vissza a kezdetekre a Megasztár gyõztese. - Ám, hogy itt szerelemrõl van szó, az csak akkor tudatosult, amikor Eszti kiesett. Szerintem ekkor már szinte mindenki tisztában volt a házban azzal, hogy mi szeretjük egymást, csak mi magunk nem. Kapcsolatban éltem, annak ellenére, hogy az utóbbi idõben már nem mûködött rendesen. Problémáink voltak Szerénával, nem volt idõnk egymásra, én a házban éltem, távol tõle. A kiköltözés után azonban már tudtam: nincs jövõnk, hiszen én másba vagyok szerelmes. Elmondtam neki az igazat, hisz többet érdemelt annál, hogy hazudjak neki.
Miután Caramel lezárta kapcsolatát régi kedvesével, azonnal felhívta Esztit. A lány lakásán találkoztak, ahol Eszter is bevallotta: õ is ugyanúgy érez a fiú iránt.
- Egyelõre nem nagyon történt semmi köztünk, egyszerûen élvezzük az érzést - vallotta be boldogan a Megasztár gyõztese, aki úgy érzi, hogy most már nemcsak szakmailag, hanem privát vonalon is sínen van az élete.
Esztinél is hasonlóan zajlottak a dolgok.
- Egymástól függetlenül ugyanazon a napon döntöttük el, hogy tisztázunk mindent. Nehéz volt szakítani, de be kellett látnom, hogy vége lett, elmúlt. Caramel iránt annyira erõsek az érzelmeim, hogy nem volt mit tenni.
Forrás: Blikk
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
elmondtam amit akartam
minek ismételgessem
az már nem vélemény, hanem kötözködés
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hajrá Csepel
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
lépjetek túl azon hogy másvélemény is van.
Ez olyan alap, hogy önmagatokat zúzzátok, ha továbbra is itt fikázzátok a topic témáját.
Azt hiszed csak az a jó amit te csinálsz?, jó, bánja kánya, akkor arrafelé domborítsál légyszíves.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
ezért a heves érzelnmi kitörés
minél bizonytalabb vki, annál jobban fog hörögni
Nem kértem soha, hogy figyelembe vegye. Az olyanoknak mondtam, akik nem tudják elviselni, hogy az istenkirálycsúcsszuper mûsort mégsem szereti mindenki, és néhanapján egy-egy kritikát is betolnak a topicba. lyenkor vérben forgó szemekkel, gyilkos gondolatokkal fordulnak felém, mert leírtam a véleményem. Röviden ennyi, mégsem kellene errõl flamelni.
MERT NEM KELL NÉZNI! MINDEN ERRÕL SZÓL!
A tévében Megasztár, a rádióban Megasztár,az újságban Megasztár, a buszon Megasztár, töltsd le a telefonodra a csillagdalt, interneten mindenütt Megasztár-hirdetésekbe botlok, és Nektek nincs jobb dolgotok, mint 3 nappal az egész vége után még mindig arról beszélni, hogy a miénk jó, a másiké meg pancser.
Minek írogatok ide, Ja, értem, ide csak szép és jó dolgokat lehet írni?
Oké, ebben is benne vagok. Újra értelmes szombat esti mûsorok! TV2 Ring! Végre vége van! Megszabadultunk a 19792-tõl!!!
fel nem foghatom, hogy a szülõk ezt hogy engedhetik meg nekik
es mar hallottam mast is elotte
ehhez nem kell enekelni tudni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet, hogy már késõ van ^^