Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi
batman
esetleg itt: http://gportal.hu/portal/megasztar02/

lassú az oldal, de mûxik

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Valaki tud egy linket ahonnan le lehet tölteni a megasztár gálát mp3-ba.?
menyus77
Soma tényleg egy iszonyat.. nem merem kiejteni miért lehet zsûritag..

I.C.ram
Iszonyat durva volt Soma "éneklése" meg az a "mozgás".... 😄 kb. fél percet hagyta énekelni a csajokat, többit õ kornyikálta egy nagyon szarap alapzenére, ami inkább csak egy ritumus volt. Nagyon erõltette magát soma... énektudása nem sok van, legalábbis nem sokat mutatott meg most.
awak3n
jah nagyon roszsûl ált neki az a mozgás..kicsit el lehet szállva magátol

GAthersw
Úristen, Soma nevettséges, iszonyat...

01110000 01110010 00110000

musha
nem gyenge dalok fognak ebbõl születni ^^

Rózsalány
<#wow2><#wow2><#wow2>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Caramel szerelmet vallott Bartók Esztinek
Budapest - Bartók Eszti (25) és Molnár Ferenc Caramel (23), 2005 hangja egymásba szerettek. A fiatalok tegnap a Blikknek vallották be kapcsolatukat, mint mondják, nem akartak tovább hadakozni érzéseikkel. Mivel mindketten kapcsolatban éltek a verseny alatt, hosszú hónapokig magukban sem engedtek teret ennek a szerelemnek, ám végül gyõzött a szívük

Bartók Eszti és Caramel egymásra találtak. A két fiatal elmesélte, hogyan is kezdõdött ez a sokáig titkolt szerelem.
- Amikor beköltöztünk a villába, rögtön egy hullámhosszon voltunk, Eszti emberileg a tükörképem, zeneileg is hasonlóan gondolkodunk - emlékezett vissza a kezdetekre a Megasztár gyõztese. - Ám, hogy itt szerelemrõl van szó, az csak akkor tudatosult, amikor Eszti kiesett. Szerintem ekkor már szinte mindenki tisztában volt a házban azzal, hogy mi szeretjük egymást, csak mi magunk nem. Kapcsolatban éltem, annak ellenére, hogy az utóbbi idõben már nem mûködött rendesen. Problémáink voltak Szerénával, nem volt idõnk egymásra, én a házban éltem, távol tõle. A kiköltözés után azonban már tudtam: nincs jövõnk, hiszen én másba vagyok szerelmes. Elmondtam neki az igazat, hisz többet érdemelt annál, hogy hazudjak neki.

Miután Caramel lezárta kapcsolatát régi kedvesével, azonnal felhívta Esztit. A lány lakásán találkoztak, ahol Eszter is bevallotta: õ is ugyanúgy érez a fiú iránt.
- Egyelõre nem nagyon történt semmi köztünk, egyszerûen élvezzük az érzést - vallotta be boldogan a Megasztár gyõztese, aki úgy érzi, hogy most már nemcsak szakmailag, hanem privát vonalon is sínen van az élete.

Esztinél is hasonlóan zajlottak a dolgok.
- Egymástól függetlenül ugyanazon a napon döntöttük el, hogy tisztázunk mindent. Nehéz volt szakítani, de be kellett látnom, hogy vége lett, elmúlt. Caramel iránt annyira erõsek az érzelmeim, hogy nem volt mit tenni.

Forrás: Blikk

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mike
így van
elmondtam amit akartam
minek ismételgessem
az már nem vélemény, hanem kötözködés

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Davidus
😄D

V9ykn8_TZL0

musha
ez király 😊

petesilver
LOL! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

JGTC
A Palcsó volt a legjobb!!
Hajrá Csepel

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DJ Bee18
nagyon jópofa beszólás <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Nem tudom mi ebben a mûsorban a szenny az SMS-ses, meg valóságshow-s bevágásokon kívûl? Az, hogy néhány tehetséges ember (a Benne leszek a tévébennel ellentétben) megmutatja, hogy mit tud, és ezért meg is dolgozik??

DJ Bee18
nem tudom mi a bajod, de ez az egyik legjobban nézhetõ mûsor. itt végre nem az volt a lényeg, hogy az zsebeli be a nagy lét, aki nagyobb bugyborékot fingik a jakuzziba, hanem aki tényleg tehetséges, és megdolgozik érte. Én nem szurkoltam senkinek se, de minden adást megnéztem mert szerintem egy igazán élvezhetõ mûsor volt. És itt van a szerintemen a hangsúly. Ha neked nem tetszik nem kell bunkó beszólásokkal mindenki értésére adnod, hogy a te ízlésednek nem megfelelõ a mûsor. Fõleg nem azon meglepõdni, hogy erre ingerülten válaszol néhány ember. Nem értem, hogy lehetsz te 30-35 év közötti felnõtt, ha nem tudod felfogni ésszel, hogy ez mekkora bunkóság. Én sem írok be pl. a nagy könyv topicba, hogy na kérem ez egy trágyalé. Mert egyrészt megsértem azokat, akik pl. intelligensebbek nálam, másrészt pedig magamról árulnám el, hogy buta tahó ember vagyok. Mert szerintem most rólad sokan ezt szûrték le.

b-type
Nem tom minek kell itt csinálni a kanálvizes vihart.
lépjetek túl azon hogy másvélemény is van.
Ez olyan alap, hogy önmagatokat zúzzátok, ha továbbra is itt fikázzátok a topic témáját.
Azt hiszed csak az a jó amit te csinálsz?, jó, bánja kánya, akkor arrafelé domborítsál légyszíves.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rózsalány
fúúú, most megy csak igazán a topik...

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

batman
bár engem nem fogsz megtalálni közöttük, csak a végén kapcsolódtam be...elnézést 😛

batman
pontosan 😊

batman
Nos azt senki sem szereti, ha a kedvencét (mindegy, hogy autó, kutya, énekes, punci) valaki fikázza. A válasz a vérmérséklettõl, illetve a "kritikától" függ szerintem. De te is túlbonyolítod ezt a dolgot. Tudat alatt tudtak?? Milyen baromság ez? Egyszerûen olyan emberek irnak errõl a témáról, akiknek tetszik a mûsor, volt olyan akinek drukkoltak, és kész. De a hozzátok hasonló arcok szétb*sszák az ilyen topikokat, mert hivatlan prókátorként osztjátok az észt. Itt kibiceltek, és azt lesitek, hogy mikor lehet valami ordas f*szságot beírni. Nem önmagában amit írtok a hülyeség (bár néha talán igen), hanem egyszerûen nem kívánatos, ide nem illõ, stb.

Mike
igaz, egymásnak estek ti itt külsõ fikázók nélkül is

Mike
ha imádatuk tárgyát sértegeted, õket magukat is sérted. hiszen azt sugallod, rossz döntést hoztak, és a csoda amiben hisznek, mégiscsak egy darab kaki, amit tudat alatt eddig is tudtak
ezért a heves érzelnmi kitörés
minél bizonytalabb vki, annál jobban fog hörögni

Mike
itt van olyan aki nem látott Megasztárt? még én is láttam

Mike
mondjuk ez is igaz, bekapcsolom a rádiót a kocsiban, és 5 percenként vmi megasztáros nyekereg, és szinte tök ugyanazon a hangszinen stílusban

Mike
nem
de küzdök a szenny ellen 😄

batman
Shakespeare-nek voltak jó gondolatai ;-). Egyetértek veled abban, hogy sokan itt hamar felkapják a vizet. Ugyanakkor annak sincs értelme, hogy többször leírja valaki, hogy mekkora fos a mûsor. Egyszer is elég, aztán meg hagyni kell a mûsor kedvelõit kedvükre marakodni a favoritjukról, és nem beleszólni abba is. Ez persze csak az én véleményem, de sajnos egyre kevesebb olyan topic van, ahol az adott témáról normális keretek között zajlik az eszmecsere. Persze nem gond ha a vélemények különböznek, ha a vita (ismétlem önmagam) releváns. Písz

megint én lettem a hunyó. Vajon miért? Mert okos enged? :- (pé)

"bolond beszéd, de van benne rendszer"

Nem kértem soha, hogy figyelembe vegye. Az olyanoknak mondtam, akik nem tudják elviselni, hogy az istenkirálycsúcsszuper mûsort mégsem szereti mindenki, és néhanapján egy-egy kritikát is betolnak a topicba. lyenkor vérben forgó szemekkel, gyilkos gondolatokkal fordulnak felém, mert leírtam a véleményem. Röviden ennyi, mégsem kellene errõl flamelni.

musha
ember, te nem a megasztrárt nem szereted ezalapján, hanem a fogyasztói társadalmat!!! de arról nyiss már egy külön topikot, mert nem ide való.

batman
Sajnos a média nem veszi figyelembe a te személyes véleményed a mûsort követõ kb 2.000.000 emberrel szemben. Kegyetlen dolog, de ez van. Ellenben van néhány praktika, amit használhatsz: elkapcsolás, átlapozás, le nem töltés, topic leszarás. Természetesen ide nem csak szép és jó dolgokat lehet írni, ám a releváns hozzászólás minden topicban elvárt követelmény. Pl egy olyan topicba, ahol azt tárgyalják, hogy milyen érzés Mercedest vezetni nem ír be az ember olyat, hogy bár még soha nem ültem Merciben, azt vezetni szar, és aki errõl beszél az egy véglény. A "Megszabadultunk a 19792" részt sajnos nem értem 😞.

(flameindítás lesz@rva)
MERT NEM KELL NÉZNI! MINDEN ERRÕL SZÓL!
A tévében Megasztár, a rádióban Megasztár,az újságban Megasztár, a buszon Megasztár, töltsd le a telefonodra a csillagdalt, interneten mindenütt Megasztár-hirdetésekbe botlok, és Nektek nincs jobb dolgotok, mint 3 nappal az egész vége után még mindig arról beszélni, hogy a miénk jó, a másiké meg pancser.
Minek írogatok ide, Ja, értem, ide csak szép és jó dolgokat lehet írni?
Oké, ebben is benne vagok. Újra értelmes szombat esti mûsorok! TV2 Ring! Végre vége van! Megszabadultunk a 19792-tõl!!!

musha
ezt én sem értem, hogy minek irogat ide olyan, aki nem nézte soha vagy nem szereti. komolyan jó nektek itt fikázni? ettõl jófejnek érzitek magatokat?

batman
Ha nekem címezted a visszavont hozzászólást, akkor nem kellett volna, mert nem álltam volna le vitatkozni. Úgyis csak a saját érveinket mondanánk, egymás mellett beszélnénk, és szét offolnánk a topicot elõbb utóbb. Bár nem láttam a visszavont hozzászólást.

flameindítás miatt visszavonva...

batman
no comment...ezek szerint a #1723 rád is vonatkozik

Mike
az óvodások nézik a megsztárt

fel nem foghatom, hogy a szülõk ezt hogy engedhetik meg nekik

batman
Bocs, de sajnos nem világos mire gondolsz

Mike
jaja, azok szokták nézni a megasztárt

batman
Ha förtelmesnek találtad a mûsort, és ennek megfelelõen gondolom nem is nézted, tehát fogalmad sincs az egészrõl, akkor miért irogatsz ide? Ha az elõzõ mondat állításai nem állnak meg, akkor meg nézz magadba, mert hülye vagy, ha olyan mûsort nézel hétrõl-hétre, amit útálsz.. Bocs, nem szoktam odamondogatni itt a fórumon senkinek, de már nekem is kezd tele lenni a hócipõm. Óvoda...komolyan.

Mike
jujdejó!
ez is ritka

bazz... három napja vége van ennek a förtelemnek, de itt mégf mindig üti egymást a két (három) rajongótábor. Valahogy most egyetértek Mike-kal és Vinyltoy-jal. Ezt is megértük :-)

Mike at home
inkabb ugy mondom, van fulem
es mar hallottam mast is elotte
ehhez nem kell enekelni tudni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

musha
oké-oké, vak vagyok, te csak utálkozókat kifogásoltad, sorry <#worship>
lehet, hogy már késõ van ^^

musha
teszem hozzá az utálatot én sem favorizálnám, de úgysem lehet ellene tenni, mindig lesznek, akik azért jönnek, hogy jól megmondják valakirõl, hogy mekkora béna, hülye, stb...

musha
de mondjuk mit vársz, mit fogsz itt olvasni azon kívül, hogy ki miért szereti vagy utálja a résztvevõket?

magus
teged nyilvanvaloan kenyszeritettek hoy megnezd az altalad tragyanak tartott musort, a nalad nyilvanvaloan tehetsegtelenebb enekesekkel. hihetetlen mikre kepes az ember ha kenyszeritik...

Mike at home
nem kell itt a Megasztart fikazni, olitek egymast amugy is

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]