Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
ezek voltak a leggázabbak :

Sugera-bugera
....Áááá ezt nem tudom megcsinálni... aztán kirohant
az az ember amelyiknél a Soma megkérdezte hogy ki javasolta hogy induljon itt.
Rozsomák -os is elég ütõs volt
amelyik a Pierrot -ot énekelte .
Crystal vagy Celine Dion -nal készült emberke.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Hi Tep

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

JGTC
a rozsomák dal is azért húzós volt

boldog névnapot ha már napja van, és én idetévedtem

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

jointeer
aryak^^

köcsög

Szabina
Köszönöm szépen <#wave><#puszis>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

tep
boldog névnapot a szép házigazdának<#smile>

\"SLICE of LIFE\"

Nem tudja valaki, hogy a szoke, gitaros srac melyik szamot enekelte?
Super Mario
Szerintem pedig az az afrofonásos csaj volt a legjobb. Megérdemelten jutott tovább.

https://supermario4ever.wordpress.com

Super Mario
Jönnek még a tehetségesebbek! Mindig az elsõ részben megy a lejáratás.

Super Mario
Hát, ez az! Egyébként én is jelentkeztem, de a szüleim nem tanácsolták, és igazuk van. Tényleg olyan hangom van, hogy ki lehet nevetni, nem élvezhetõ.

fifi
jól mondod!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

musha
Bugi õstehetség? ezt szerintem hagyjuk...(õstehetség az aki megelõzõ gyakorlás nélkül is komoly dolgokat produkál, Bugi meg 30 felett, több éves zenei múlttal a háta mögött érkezett (és erõsen hamiskásan indult). õstehetség a Caramel volt (pedig nem szeretem a stílusát) meg Bartók Eszti)

kivételesen egyetértek a többséggel, szerintem is egyértelmûen a szõke gitáros srác volt a legmeggyõzõbb (sõt, kimondottan nagyon jó volt).

Waterhorse
A szõke gyerek volt legjobb a gitárral ebben a körben<#eljen>

aztán jöttek az idióták. A tavaji selejtezõ legalja, sztem nem is akartak ezek újra menni csak megvolt a számuk és behivták õket, "gyere már el kapsz egy 10-est azt örülünk." Most már a határon túlról is jöhetnek, tehát bõvült a kör, és nem az hogy megadnák akkor minnél több embernek a lehetõséget, még az esélytelen tavajiakat szerepeltetik.<#duhos2>

Tartották a tinivonalat is, szinte kötelezõ módon kell onnann is egy továbbjutó. Aszongya az egyik: "nagyon bírom a cipõdet Soma" - hát ezen majdnem besírtam<#idiota>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Szabina
tényleg megdöbbentõen sokan vannak akik azt hiszik hogy tudnak énekelni, és dicsõségnek tartják hogy nem tudnak hangszeren játszani, és még soha nem jártak énektanárnál. (Persze vannak õstehetségek, de õk továbbjutnak).

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Bucser
Figyelj mindig összetévesztik a Valóvilág válogatással😄 Ez is valóságshow és azt hiszik, hogy elég ha exhibicionisták😊 mellesleg sokan vannak akik ényleg azt hiszik, hogy szép hangjuk van😊 Holott azt sem tudják mit énekelnek😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fifi
de azt nem értem még, hogy aki tényleg egyértelmûen kutyaütõ, de el van tájolva magával kapcsolatban, annak a családtagjai/barátai nem mondják, hogy: Béluska ne menjél be b+, mert nagyot fogsz égni, és az egész falu rajtad fog röhögni 10évig...
nem értem-nem értem
elõttük 2komplett széria lement, lehetett látni a "sztárok" elé tett követelményeket.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Super Mario
Egyszerüen borzasztó, hogy hány ember hiszi azt magáról, hogy tud énekelni.

fifi
én most a továbbjutottakra értem...

GAthersw
Emlékezz csak vissza az elõzõkre, elõször ott is a legnagyobb idiótákat mutatták mindig... 😉

01110000 01110010 00110000

tep
jahh , végigröhögtük az egészet<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Szabina
Ajajj, elfelejtettem, hogy ma van a Megasztár és csak a végét láttam. milyen volt? Voltak jó hangok?

JGTC
agygörcs mi? <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
egyértelmû

Sil3nt
szerintem is õ volt a legjobb....bár szerintem õ már profi zenész

desigo
nekem is tetszett az elõadása
fifi
sztem most az egész felhozatal nagyon-nagyon zsenge...
de lehet persze, hogy én látom rosszul!

fifi
nem értem hogy ez az igénytelen tehén Soma mit hangoztatja egyfolytában, hogy férfiak így, meg úgy? Otthon nem kapja meg a jussát? Eddig is útáltam, de ezzel a mosténaztánmindenkinekaszemébemondom stílussal végleg elásta magát. Mindemellett, nem akarom lebecsülni, mert nálam tuti szebben énekel, de volt szerencsétlenségem a "Teljes ebéd" v. mi a görcs címû albumába belehallgatni, és azt kell mondjam, sok ember/akiket õ nagy pofával fikáz/ talán képzetlenül is többet tud nála...
Ez nem zsûribe való ember!

STREEX
Szerintetek ki volt a legjobb a maiak közül?Szerintem az a szõke gitáros srác.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Davidus
ez nem a 1820-ra akart menni😛

arra ez

Az a gond hogy mindenféle stílusban meg kell mutatni magukat. Torres Dani nagyon nagy király az ilyen latin nótákban a többi meg mellékes😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
az a csávó tetszett a legjobban aki holló színház stílusban nyomta😊 beállna ilyen belga szintû bandához énekesnek és sztár lenne😄

V9ykn8_TZL0

JGTC
lol 😄

tep
Soma megkapta 😄DDDD

\"SLICE of LIFE\"

desigo
barázdában találták....
sztem nem anya szülte

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JGTC
Sugerabugera ááááááááááááááááááááááá 😊))

desigo
szegény családja
ezt kell hallgatniuk otthon
hát ez kész volt teljesen, elmegyógyintézetis valószínûleg

Christiansen
Ééélvezetii CÍÍÍK!!!<#worship>
Az új favorit nálam<#eljen>

STREEX
Uramisten, halljátok ezt a félpucér hapsit?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

desigo
hegesztõ rulez!!!!!!!!!!!
Christiansen
VISSZATÉÉÉRT!!!!!!!

atyaég ez a csávó<#idiota>

tep
jah...Torresnek a Tito&Tarantula száma tetszett naon<#eljen>

\"SLICE of LIFE\"

tep
mármint a szõke gitárost

\"SLICE of LIFE\"

tep
de legalább jó volt hallgatni , amit a többiekrõl nem lehet elmondani<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

Christiansen
Értem, de szerintem ez jobb mint a Bugi (nekem a Bugi fahangja nagyon nem tetszett), pedig mindketten csiszolatlanok. Pl. nekem a Torres eleinte tetszett(Desperado), pedig nem egy nagy durranás, azonban a Greenday után már utáltam...

Davidus
A szõke gitáros csávó nekem annyira nem jött be mint a zsûrinek. Látszott hogy X éve nyomja meg tehetséges is de nem õstehetség mint mondjuk Bugi volt.

V9ykn8_TZL0

Christiansen
Mármint visszapörgetem sokszor és lefülelem.û
Tavaly a "Minden kornak megvan AAAA..." volt a kedvemcem...
(egyszemélyes metál-zenekar)

desigo
honnan?
Christiansen
Ja, eddig a gitáros volt a legjobb, a capella még gondok voltak
de a gityó meghozta az önbizalmát😊)
A rozsomákon borultam, le fogom szedni!!