Megasztár (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
Emlékeim szerint Frank Sinatra - Mack the knife

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sziasztok! Ha valami látta az elsõ adás Megasztár 3-mat a szereplõválogatást és tudja annak a számnak a címét amelyiket egy kék ingen éneklõ férfi énekelt és gitározott is közve. Na ha vki emlészik rá és tudja annak a számnak a címét az írja már ide le. Nagyon-nagyon örülnék neki.
Mellesleg megjegyzem, hogy szerintem ez a férfi be fog jutni az 10 valahány döntös közé.
Waterhorse
Fogod tudni, hidd el nekem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Amse
ez mindíg így van...
sok önkritiátlan <#lama>

fifi
most nézem vissza a tegnapit, és csak egy dolog:

teatyaúristen!!!
és pont az ugat, hogy igazságtalan, aki a leg kutyaütõbb volt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

katze
Jelentkezz. -.-

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

fifi
1 senki nem kérte, hogy bizonyítson
2 ilyen szinten ez nem fejlõdés...

de ilyen alapon én is fejlõdtem, ert idén peca közben szebben dúdoltam valamit mint tavaly... én is jelentkezzek a MSZ-ba?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez csak duma, a hülyeségre sokan harapnak (pl. én is:p), most talán azok és nézik a mûsort akiket eddig nem érdekelt a megasztár.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lóf@szt fejlõdött, aki ennyire önkritikátlan annak mit mondjon az ember? A csákó egy szánalomkupac.

Ez így van rendjén, én kimondottan élvezem ezeket a részeket. A tehetségektõl fogunk hallani eleget..

Amse
tényleg úgy jön le, hogy bénák vannak csak, de lehetett avégén hallani, hogy a Presser mondta, hogy ez a mezõny sokkal erõsebb mint a másik 2 szal....

fifi
nem sokszor ebben az életben, de megint egyetértek veled... 😄

Rózsalány
Ja, lehet, hogy ez pozitív jellemvonás, meg ha ismerném nagyon komálnám mint ember😊
Furcsa az ijen gondolkodás amúgy, hogy ojanok kiállnak akiknek abszolút semmi hallásuk meg hangjuk. Mondja nekik a környezetük - akik szintén botfülûek - hogy menjenek el a Megasztárba, mert ojan jól énekelnek???<#nemtudom>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

katze
Hát azért javult. Valamennyit. Vagy sokat jelent az, h nem olyan vonyítós muzsikát választott? :o
Végülis azért erény. Neki biztos, met egyfelõl azért becsülendõ h ismét kiállt az ország elé, h bizonyítsa, azóta fejlõdött. (Legalábbis megpróbálta)
(az peddig más kérdés hogy megint röhögnek rajta)

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Rózsalány
jajaja😄D
kár, hogy a hangja továbbra is fülsértõ - számomra😊
nem is tudom, hogy erény e ez a "kitartás" nála vagy mi...<#fejvakaras><#idiota>

katze
Apropó, a tavalyi Zámbó Jimmys... Mennyit jelent ha levágatja az ember a haját és nem anyuci öltözteti fel... Egybõl moderáltabban néz ki...

Rózsalány
Hogy te mijen együttérzõ vagy😄DD<#vigyor2>
Dehát látod, hogy az a tavalyi Zámbójimmys vonyító is visszajött, pedig hetekig rajta csámcsogott mindenki😊 Van ezekben biztos egy nagy adag mazochizmus (meg szadizmus😄D) is<#hehe>

Mike
nem, csak ez a vágyam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

musha
provokátor

Mike
ln azt szeretném ha a megasztár mexünne örökre

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Viktorr
my love is yor láv yor láv is my láv végülis ennyi

katze
Mindenesetre néha belegondolok és sajnálom azokat a tagokat akik nem elég hogy beégtek, egy ország röhög rajtuk... Mondjuk maguknak csinálták, önkritika mindek is? Mondjuk ha egyszer ég be, mikor leadják a mûsort... De akikkel meg egy hétig reklámozzák a következõ mûsort... Szerencsétlenek <#ravasz1><#vigyor5>

Rózsalány
Szerintem - hogy a gyenge produkcijókat mutatják - ez is csak egy olyan tvs fogás, hogy bemutatják a szerencsétleneket, hogy röhögjön rajtuk az egész ország, mert az köti le az emberek nagy többségét. Igaz, vannak akik kíváncsiak lennének már most a tehetségesebbjére is, de a nagy tömegeket a börleszk szórakoztatja...
Emléxem az elõzõben is amikor felállt a középdöntõ, akkor talán 3 arcot ismertem meg az elõdöntõkböl. <#smile>

Szabina
Õszintén szólva én is hiányoltam, hogy nem mutattak be 1-2 ügyes, tehetséges jelentkezõt, csak a gyengébbeket, mert így nekem az jön le hogy a harmadik szériába csupa botfülû, tehetségtelen ember jeletkezett akiktõl a zsûri a haját tépte.
Ugyanakkor lehet hogy ettõl lesz izgalmas az elõdöntõ, hogy leesik az állunk a továbbjutottaktól. (remélem)<#wink>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

JGTC
értem
szerintem több jó is volt
és hiába mutatták a végén pár percben a jókat emlékszek legalább annyi jóra mint ahány nagyon szarra (én legalábbis) gondolom mások is könnyen vissza tudnak emlékezni arra aki tetszett nekik

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

musha
nem értesz...nem azt mondom, hogy CSAK a jókat mutassák, régen sem csak azokat mutatták. csak a jókat IS jó lenne látni, nem CSAK a rosszakat (hû, volt tegnap 1 jó).

musha
pont ezért szólaltam meg, mert én is úgy vélekedtem eddig a megasztárról, hogy legalább egy olyan mûsor, amit elég nagy tömeg néz és némi kultúrát képvisel (fõleg a döntõk). a körítés persze mindig nagyon gány volt, a trilla-féle vonaglással, a 120 reklámmal, a soma-gésa-mama-féle szexuális energiával, stb., mégis a zene, az akarás, a küzdelem benne voltak, amik miatt - én legalábbis - néztem. és biztos meg is fog ez maradni a döntõkre, csak nem tetszik, hogy az elejét így elgyõzikésítik.

JGTC
ha azokat mutatnák végig akkor nem selejtezõ lenne a neve, hanem a már kiválasztottak bemutatása
de az egész arra épül hogy megnézd a rosszakat gondolj csak a reklámra

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ha én ezt a mûsort megnézem nem arra gondolok, hogy ez az alak mekkora "hülye" hanem arra, hogy ki mondta ennek a szerencsétlennek, hogy próbálkozzon, vagy hol hagyta a fülét amikor otthon énekelgetett...
az Ok hogy kineveti az ember õket sõt van amelyik még meg sem szólalt és már vihogok!!! de nemhinném, hogy ez az a mûsor amitõl a sok tapló termelõdik amíg mindenki tudja miféle mûsorok szoktak lenni hétfõnként a másik cstornán fõmûsoridõben(direkt nem írtam nevet)

a megasztárnak ez a része nevttetve szórakoztat, többi már a jó énekléssel teszi ugyanezt

musha
talán azért, hogy tudjuk kik fognak szerepelni a mûsorban...mert az, hogy a végén ledarálják azt a 10 (?) embert akik továbbmennek az nem sok.

Az az érdekes hogy szinte csak bénákat mutattak.Jókat alig

ez a lényege ennek a mûsorformátumnak. az elsõ pár adás a bénákra, a többi a jókra.
Waterhorse
De most minek mutassák azokat akiket úgyis megismerünk még az elõdöntõkben.

El Mariachi kinek tetszett, sztem ott volt a gyerek, de csak latin dalokban, megvan Banderas új magyarhangja, amúgy mintha láttam volna már ezt a csávót a Benne leszek a tévében mûsorban.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

musha
igen, csak ettõl hatványozottan fog csökkeni az átlag iq szint. a cél az, hogy `lásd mekkora hülyék vannak, hozzájuk képest még te (átlag tévénézõ) is okos, jófej, tehetséges ember vagy`. az elõzõ Megasztárokban is voltak ezek a szerencsétlenek, mókás is volt, de ott még mutatták mellette rendesen a jókat is. ezáltal a mostani selejtezõ nyíltan felvállalt kabaré lett, majd a döntõk lesznek komolyak (remélhetõleg).

JGTC
Szerintem meg ez a rész arra van, hogy megnevettessék az embereket. Ok persze tényleg most kevés jót mutatnak közben de hát mindíg az van ami a népnek kell, meg ami a nézettséghez kell......

musha
ez az...ezt figyeltem én is. oké, mókás röhögni/sírni a hülyéken egy darabig, de ez túlzás. a továbbjutottakból egyedül azt a Highway to Hell-es csajt mutatták (aki mellesleg nem volt rossz), a maradék cirka 30 béna volt. ennyire dívik a hülyeségkultusz, gyõzikesó meg bajkeverõk után most ez is ráment a gyökérség favorizálására...remélem a döntõk lesznek azért olyan színvonalon mint az elõzõk...

JGTC
na és a gvensztefani?? "innohavabedgörl....

STREEX
Az az érdekes hogy szinte csak bénákat mutattak.Jókat alig

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

katze
Csak néhány 😊

desigo
lekéstem ááááááá<#rinya><#rinya>
volt megint sok idióta?
Amse
ratyicsávók rulz!😄
lááááttam arcomat..........amit porrá tört egy pillanaaaat

JGTC
láááááttamm arodaaaaaatt....
az büntetett, és hogy állt ott a mikrofonnál hát az kész volt

STREEX
Mármint legrosszabb

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX
Eddig sztem ez a 17 éves gimis volt a legjobb.Meg smost ez az mp3-as

katze
Lassatemikántáreeeee

katze
Jahhhjjjaahhhjj... ezeknek az embereknek nincs önkritikájuk? :o
Vagy mindenki hazudik nekik, h ügyes vagy, menjél csak Megasparba?

STREEX
Kezdõdik!

STREEX
Mindjárt kezdõdik!

JGTC
én is csak ezt a részét szoktam nézni a többi... ugyanmár 😄D

fifi
hú most láttam a jövõ heti bemutatóját, hát lesznek érdekes figurák megint...
alapvetõen engem a mûsor már régen nem érdekel, de ezen a pár majmon jól szoktam szórakozni!

tep
hali
ezen röhögtem a legtöbbet : #1806 .......meg a zsûri ledöbbent arcán<#wilting>

\"SLICE of LIFE\"