6021
Ki lesz a legjobb?
-
neménvoltam #2818 fülesen? -
#2817 Nekem az egész eredményhirdetés nem tetszik. Hogy van az, hogy alig zárták le a szavazást, máris eredményt hirdetnek? Én úgy tudom, hogy a szavazatok Fignár Andrea gépén vannak, sehol máshol. Hogy jut el Tillához villámsebességgel az eredmény? Ha valaki ezt megmagyarázza, meghívom egy korsó sörre. -
#2816 Hát én sem értem a közönséget, hogy a Bíborka nem állt kint az ESzter meg igen??? Nem tetszik az E hangja, de azért B sokkal rosszabb És mi bajuk a Kontor Tamással??? Jóképű, laza, tökjó a hangja, és ez a dal is tökjó volt -
#2815 Végre!!!!
Baktesz out!!! -
#2814 Azért értékes tagja volt a Megasztárnak. Bár várható volt, hogy ő fog kiesni. -
#2813 helyes kozonseg helyes! johogy kiesett -
#2812 Itt valami biztosan nincs rendben. Eszter kint áll???? A közönség monnyon' le! -
#2811 Amit igazán nem értek hogy Biborka hogy jutott tovább. Ma megint messze a legrosszabb volt!
-
#2810 csalás!!!!!!
-
#2809 Azért ez eléggé furcsa, hogy Eszter kevés szavazatott kapott. Szerintem annyira tetszett mindnekinek Magdni és Angéla, hogy mindenki rájuk szavazott.
-
Mojlepque #2808 Na szerencsére nem fog párbajozni -
Mojlepque #2807 Eszter kint áll a párbajosban??? -
Mojlepque #2806 jaj hát megőrölük ettől a Rúzsától... ...ma egyszerűen fenomenális-orbitális-szenzációs-észtvesztő produciója volt -
#2805 de igen, sokkal gyorsabb volt! Ez egy érzelmes dal, nem szabadna ennyire gyorsan énekelni, de gondolom így fért bele 2 percbe... -
#2804 Amúgy nem volt ez a dal kicsit gyorsabb mint az eredeti???Nincs meg nekem ez a szám, de én ezt kicsit furcsáltam, meg az Anikó számát is a HAir-ből -
#2803 ÉS a Magdi tényleg nagyon sokat fejlődött, meg teljesen máshogy énekel mint az elején, sokkal jobban használja a hangját:)) Nekem mindegy hogy mejik nyeri csak valamejik 3uk közül -
#2802 Lassan a vokalista lesz a Megasztár :-) -
#2801 Igen, sajnos, most valószínű, hogy ő lesz az. Tényleg túlvállalta magát. De a szokásos kettős, a Magdi és az Eszter, tőlük megint elájultam. -
#2800 nekem is ők a kedvenceim. Ma Magdi és Angéla nagyon nagyon jól voltak -
#2799 szerintem pedig a Bíborka fog most kiesni... Pedig annyira el tudnám őt képzelni egy valamilyen alternatív zenekat énekeseként
az én favoritjaim Póka Angéla, a Varga Feri és a Magdi!!! ők legyenek a győztesek A Varga Feri mennyire nagyon zúzós volt yeeeeeeeeeee:DD -
#2798 a háttér énekes csajnak milyen hangja van már! -
#2797 Vajon Soma a fejével elfér egy ajtón :-D -
#2796 Titkon annak örülnék a legjobban, ha Kontor Tamás esne ki. Nagyon nem szeretném, ha Baktai Anikó vagy Bochkor Bíborka esne ki. -
#2795 Valaki beadta először, és azóta divattá vált... :-S -
#2794 Rúzsa Magdi jó volt, de nem szeretem ezt a dalt
Az a rongy meg szoknya hejett...hmmm...
Sík ideg letem viszont ezektől a virágoktól Mér van erre szükség??? Eddig nem volt ijen (előző döntőkben) és most meg kazlakat visznek oda és akkor azzal szöszmötölnek ehh Közbe meg ez is visszadumál... -
#2793 Sajnos, nem volt több jegy, így csak otthonról tudom nézni Gyerekek, ez a Rúzsa Magdi egy Istennő!!! -
#2792 Én ma az Operaház fantomjából énekelnék, az biztos :) -
#2791 Kezdődik... -
#2790 Úgy értem nekem nem kell jegy a keddi koncertre mert már voltam és mindig ugyanazokat a dalokat nyomják. Amúgy a belépő valóban 3e.
De én a TVs felvételre gondoltam vagy esetleg a végső döntőre
-
#2789 Most mi van? Na, mindegy. Egy a lényeg, hogy a döntőkre is kell, jegyeket venni, de nem tudom, pontosan mennyi a jegy. Én 3000-re gondolok. -
#2788 de arra nem kell jegy mert minden alkalommal az elődöntős dalokat nyomják.
Esetleg a döntőre kellene
-
#2787 Most így visszagondolok a döntőkre, szerintem igazságosak a döntések. Szerintem pont a gyengék estek ki, és most erős lett a mezőny. Szerintem most a Kontor-Baktai-Bochkor hármas lesz kint. -
#2786 De, igen. Én úgy tudom, hogy 3000 a jegy... -
Mojlepque #2785 jó, mivel mikor alakultak akkor volt az Eszti, mikor csere volt, akkor egy pláza cicus féle, és az óta vagy 5-ször alakultak újra -
#2784 De az nem a keddi koncertre van?
Mert arra 3e tényleg.
De a szombati felvételről van most szó, nem?
-
#2783 én pasival hallottam -
Mojlepque #2782 mármint az még csak a zene béta verziója, mert amit a cd-re nyomtak föl azt más csajszi énekli -
#2781 Igen, igényes zenét csinálnak. -
#2780 Ma hallottam ezt a számot a rádióban eredetiben Tök tetszett! -
#2779 Az egy Magna Cum Laude dal volt. Az is egy gyulai együttes. Régebben Szabó Eszter volt az énekesnő, és ő énekelte még fel ezt a dalt.