6021
Ki lesz a legjobb?
-
#2858 Az biztos, hogy nagyon sok fog múlni, hogy kinek ki lesz a párja. Ha Bíborkának például Tóth Vera lesz a párja, és egy orbitális nagyot fognak énekelni, akkor biztos továbbjutó. Nagyon sok múlik a partneren. Amúgy Tóth Gabi, Tóth Vera, Gáspár Laci, Caramel, Palcsó Tomi és Torres Dani fognak duettezni. Az sajnos nincs a honlapon, hogy ki kivel fog Szerintem azok lesznek veszélyben, akik Palcsó Tomival és Torres Danival fognak duettezni. Ugyanígy volt az első szériában a duettes hétnél. Biztos volt, hogy aki a Szikorával fog duettezni, az kiesik. És úgy is lett. Szegény Schmidt Vera többet érdemelt. :-( Amúgy nem tudom, hogy tudjátok-e, de Torres Dani helyett Oláh Ibolya volt beszervezve, de ő megint ízléstelenkedett, és beszólt a Megasztárnak. Amúgy ő Póka Angélával lett volna duettben. Szóval fennáll a veszély, hogy Póka Angéla párja Torres Dani lesz, és akkor Angélának pápát inthetünk -
#2857 hát inkább szegény akinek a Torres lesz :) -
#2856 Atyaisten Itt szoktak sokan elvérezni. Szegény akinek a Palcsó Tomi lesz a párja.... -
#2855 Duettek lesznek:
Pacsó Tomi, Tóth testvérek, Torres ..... -
zerosdfd #2854 Nem tudja vki mi lesz a téma szombat este?
Amúgy kezd kevésbé édekes lenni mert a Magdi túl jó; én már most kiejteném egyszerre az összes többi bénázót. -
#2853 És ez hogy jön ide? :-S -
SeLFisCH #2852 Na ugyanaz a zene megy egy RTL klubos film trilere alatt !
Nem emléxem címére de ti úgyis ráismertek ? mi lehet az ? -
Mojlepque #2851 elküldöd a címet ahonnan letöltötted please? -
SeLFisCH #2850 esteleg valaki ad egy linket ahonnan le lehet szedni a dalokat? tesómank kéne -
#2849 Lekéstem ... Esetleg most megcsinálhatom??? -
#2848 Ma van Bocskor Bíborka névnapja. Mindenki álljon fel, és háromra utánam mondjátok, hogy "Boldog névnapot, kedves Bíboroka" Egy, két, há, és! "BOLDOG NÉVNAPOT KEDVES BÍBORKA!!!" -
#2847 Letöltöttem magamnak a 6. döntő dalait MP3-ban. Most megy Bocskor Bíborka dala. Hát, igen... -
#2846 más volt... :-) -
#2845 Olyan Oláh Ibolyás. De Ibolya mégis még volt... -
#2844 Eszterrel kapcsolatban egyet értek. Nekem sem tetszik a hangja, illetve nagyon nem lehet vele bármt elénekelni. -
holleanyó #2843 Bocs egy kicsit levagyok maradva mert ritkán érek rá netezni, De itt nem arról van szó hogy Bíborka aranyos e vagy sem hanem itt a hang a lényeg, és amit énekelt az borzalmas volt.Nekem Eszter produkciója sem tetszett annyira ,nem minden műfajba jön be ez a hangszin. Mindemellett nagyon szép és izgalmas csaj.De a Rúzsa M, az mindenben tuti. Az én fülemnek ő a tuti befutó. -
Aspyrin #2842 Döntőre beprotezsálhatnál két jeggyel ;-) -
#2841 De én külön örülnék neki -
Mojlepque #2840 nem csak már megszokásból kérdem:) -
#2839 Szerintem akkor nem szól bele a szűri, hanem mondják Tilláék azt a nevet, akinek biztosan nem kell párbajozni, és bejutott a döntőbe. -
#2838 Ez így van.
Sajna ha a zsűrin múlik akkor az a full unszimpatikus Angéla fog a döntőbe jutni.
Magdi egyszerűen nem eshet ki.
amikor 4-e lesznek akkor is zsűri ment meg egyet?
és amikor már csak 3-an? -
#2837 Szegény Kontor, ő párbajozik a legtöbbet. De nincs mit tenni. Kétségtelen, hogy ebben a hatosban ő, és Bíborka a leggyengébbek. Ha ezek most kiesnek, aztán egy olyan erős négyes lesz, hogy képtelenség lesz dönteni, hogy ki a legrosszabb. A helyzet fogja adni magát, szerintem, hogy ki fog a leggyengébben énekelni. -
#2836 Szegény Kontor, ő párbajozik a legtöbbet. De nincs mit tenni. Kétségtelen, hogy ebben a hatosban ő, és Bíborka a leggyengébbek. Ha ezek most kiesnek, aztán egy olyan erős négyes lesz, hogy képtelenség lesz dönteni, hogy ki a legrosszabb. A helyzet fogja adni magát, szerintem, hogy ki fog a leggyengébben énekelni. -
#2835 Na ja ez itt a kérdés.
De most hétvégén mennie kell.
Megint a Kontorral fog párbajozni de Tomi őt is lenyomja :)
-
#2834 Tényleg fura, hogy ott van még, de annyira aranyos, hogy nem bánöom, hogy ott van még. -
holleanyó #2833 A Bíborka mit keres még mindig itt.????
-
#2832 Ugyan nagyon követelőzőnek tűnünk, de én is várom :-) -
Mojlepque #2831 Na készvan a legújabb döntő pack? -
#2830 A legvégére gondolsz? Nekem az a zene az nem jön be. -
#2829 Nem baj, hogy idegbajos, a lényeg az, hogy tehetséges. -
#2828 Engem az a zene érdekelne, amelyik akkor megy, amikor a még aktiv játékosokat mutatják be a legelején.
Mi a cime? Ki az előadó? -
SeLFisCH #2827 Nem tudjátok milyen zene megy akkor amikor kimondják a párbajozók nevét ? -
#2826 Hát igen, de ott akárki akárhányszor szavazhat
Szóval szerintem
1 Magdi
2 Eszter
3 Feri
-
#2825 Álom szép álom (inkább rémálom)
Nehogymár azaz idegbajos, beképzelt, ronda Angéla legyen a győztes!!!
-
Mojlepque #2824 egyet értek... ...vagy rúzsa megfelezi azzal a nagy fogával az aranyérmet, és osztoz az Eszterrel rajta
-
#2823 Én nem bánom... -
#2822 ..hejett: bronzos a Feri, ezüst a Magdi, arany az Angéla!!! -
#2821 Van egy szavazás a Megasztár honlapján, nem tudom, hogy ti szavaztatok-e. De annak alapján a jövő héten Bocskor Bíborkának kell, kiesnie, aztán Kontor Tamás, és Póka Angéla. És Szabó Eszter nyakába csak a bronzérmet akaszthatjuk. Varga Ferenc és Rúzsa Magdi kerül a végső döntőbe, ahol Rúzsa Magdi kerül ki győztesen -
Mojlepque #2820 föltalálták már a micro-port-ot, nyomtatógépet, ami alapján vmi Tv2 Staff-os ember gyorsan oda lohol hozzá hogy átadja stb stb...
Másrészt tényleg mi érdekük fűződne a szervezőknek ahhoz hogy pl az Eszter kiessen amikor belevaló énekesnő, előadó művész, ha bár az élete az már megvan írva a nagykönyvbe ilyen hanggal.
Sztem a tegnapi est nem volt vmi jó, ami igazán tetszett az a Magdi volt, a többiek dúdorásztak, most Eszti sem tetszett annyira, de azért még mindig Rúzsa mellé sorolnám, mert attól hogy most 1. nem volt jó, attól nem fogom fikázni, mert a többi produkciója egyenesen nemzeti színvonali a véleményem szerint -
#2819 én nem hiszem, hogy csalnának. mi érdeke fűződik a szervezőknek, h pl az Eszter kiessen??