6021
Ki lesz a legjobb?
-
#2938 OFF
[Megasztar.S03.VIII.Donto.TVRip.Hun.X264-RpSs]
a varva vart.
ON -
#2937 erre most írhatnám, hogy kár, hogy mindent tudsz, csak írni nem, de ha neked jobban esik beszólni, mint segíteni, ám legyen... -
#2936 A régebbi illetve mostani Megasztár búcsúdalát honnét tudom leszedni? CSak az elsőt találtam meg, vki szolgálna egy linkkel? Köszi előre is! -
#2935 Kár, hogy mindent tudtok, csak olvasni nem (#2928).
Nekem aztán mindegy. -
#2934 varjal 1-2 napot, biztos fennlesz a megszokott helyeken. -
#2933 ehm...tudom, hogy ez nem az a hely, de nem tudja valaki, hogy az ezelőtti adás fellelhető valahol videó formátumban? csak mert a megszokott helyekre nem tették fel, pedig eddig az egyik legjobb volt... -
#2932 Ez mar nyilt titok. -
Menő #2931 De minek egyátalán négy óráig húzni ezt az egészet fogadok,hogy a reklámok 1 órát kitesznek a műsorból. Szerintem a Rúzsa Magdi foglya megnyerni. -
#2930 Az enekesek nagyon jova teszik az egeszet ;-) -
Menő #2929 A Megasztár mint műsor csapnivalóan rossz, de az énekeseknek nagyon szép hangjuk van. -
#2928 zene vagy a videó kell? -
Mojlepque #2927 nekem is szóljón akinek megvan a most szombati adás, mert ez egyenesen fenomenális volt.
A Magdiról meg el sem tudtam volna képzelni hogy ilyen kis ördög lelkében mekkora angyal lakozik -
#2926 asszem a `breaking the girl` volt az... -
#2925 Ha valakinek megvan a Magi és Angéla tegnapi előadása, az szóljon pls. :) -
#2924 Én meghatódtam Rúzsa Magdi második előadásán (amikor magyarul és szerbül énekelt), egyszerűen csodálatos volt!
Póka Angéla is nagyszerűen énekelte a Szomorú vasárnapot, eredetileg Seres Rezső írta zongorára, és csak később írtak hozzá szöveget. Nagyon depressziós dal, olvastam, hogy már többen lettek öngyilkosak erre a dalra (Seres Rezső is)... Fantasztikusan adta elő, olyan mély átéléssel, hogy a végén Ő maga is majdnem sírt.
A tegnap este színvonala egyedülálló volt, ilyen döntő még nem volt a Megasztár történetében -
Mojlepque #2923 Hát a tegnapi est nagyon jó volt... ...a megasztár történetében szerintem eddig az első 1. osztályú műsor volt...
Eszti is végre újból elővette azt a szép mély, érces hangját, Rúzsa meg egyszerűen letarolt mindenkit....
Ahogy a Bakács mondta: Szerintem mindenki mehet haza, mert eldőlt hogy ki lesz a győztes, az márpedig a Rúzsa Magdi:) -
#2922 Nagy a valószínűsége. -
#2921 a profi kiesett maradtak az őstehetségek. az emberek fejében már fel van állítva a sorrend. Szabó Eszter bármit csinálhat a következtő adásban ő fog kiesni. -
#2920 Hat, gyerekek, ez a Ruzsa Magdi tenyleg meg van aldva. Meg a Poka. Stilus ide vagy oda, a hangja az van. Meg az eloadas. Te jo eg! Mostmar azt is el tudom kepzelni, hogy Poka-Ruzsa donto lesz. -
#2919 hát én csak annyit tudok mondani Rúzsa Magdira mega Póka Angélára amit a BAkács szokott: húúúúúúúúúúúúúú, hát ez... húúúúúúúúúúúúú
A Kontor T-on nem is vagyok meglepve, várható volt, a következő az Eszter, aztán a Feri, aztán az Angéla... remélem:DD -
#2918 Kontor T. -
#2917 Igen -
#2916 Kontor Tamás -
#2915 Ki esett ma ki? -
#2914 Rúzsa Magdi ma megint nagyon nagyon jó volt! -
#2913 nekem annyira nem tetszik Szabó Eszter hangja, most latom eloszor ezt az uj szeriat, mindenki agybafobe isteniti, de az hogy elorditja magat es nem annyira szembetuno h nem birja a hangja amit enekelnie kene az nem jelenti azt h nincs jelen -
#2912 tudja valaki ennek a Red Hot Chili Peppers számnak a címét ami a visszaemlékezés alatt megy a Bíborka riportok alatt? -
#2911 durva -
#2910 de komolyan az.nem akartam itt a romákra utalni, de tényleg ők tudnak babakocsit tologatni susogós gatyában és makkor körömcipőben....
-
#2909 bejön a divatba a romalányok évszázados viselete: suhogós melegítő meg körömcipő - lehetőleg rózsaszín:DD -
#2908 hát nemtom hol volt a melle eddig, de most nagyon szembetűnő volt.ez a kick-box alsó magassarkúval viszont nagyon szar -
#2907 épp azt akartam beírni, hogy az öltöztetője monnyon le, meg hogy hétről hétre nagyobb a cickója:DD -
#2906 fú az Esztinek milyen szép a "ruhája" -
#2905 -
Aspyrin #2904 Blabla, hallgasd meg pl. Oláh Ibolya albumait, találsz rajtuk feldolgozást az igaz, de javarészt saját számok. Vagy esetleg ajánlom figyelmedbe Szabó Leslie számait.. -
#2903 akkor ti csak nézzétek Győzikét ő igazi sztár és az is lesz -
#2902 aha... -
nihillus #2901 Miféle zenéjük van a megasztároknak? Más világhírű énekesek dalait éneklik újra, ha meg sikerül kitalálniuk valami újat, az akkora baromság lesz, hogy legfeljebb a legelfogultabb rajongók veszik meg. Egyébként kevés ember van, aki igényli a zenéjüket, amint vége az adott megasztár sorozatnak, vége a hírnevüknek is. Csak addig érdeklik az embereket, amíg aktuálisak-aztán ők is eltűnnek a süllyesztőben. -
#2900 Igy van. Nem nyujtottak ok semmit! Azert a Megasztarosok megerdemlik az ismerettseget. -
#2899 Azért nem.
Akik a megasztárban vannak azok valamit adnak az embereknek és sok olyan ember van aki igényli a zenéjüket.
A Big Brother-es emberket meg senki nem fogja keresni, mert minek? :)