6021
Ki lesz a legjobb?
-
#3058 Hát a Szabó Esztire úgy látom vár még pár pofáraesés az életben ezzel a flegma, "majd jön minden magától" hozzáállásal... Úgy nézem, nem sok mindenért kellett még megküzdenie. -
#3057 Gyerekek, én hallottam rosszul, vagy a Szabó Eszternek és a Kontor Tominak tényleg babája lesz? -
#3056 Régen tuti nyomatta, mostanában nem juthat anyaghoz, azért rángatózik folyton... -
#3055 Most jutott eszembe, szerintetek Angéla nem szokta belőni magát? -
#3054 Mondasz valamit ;-) -
#3053 Szerintem az a helyfoglalás miatt van ott vagy vmi ilyesmi és mindenki azt szorongatja :D -
#3052 Jajj basszus szerintetek nem égő A4-es lapra Times New Roman-nal kedvencünk nevét rányomtatni, és azt lóbálva szurkolni neki? :D -
#3051 Elkezdődött!!! -
#3050 Nincs kizárva. És ha a Magdi fog kiesni? Mi lesz itt? Tűntetés? -
#3049 szerintem meg Feri fog kiesni -
#3048 Én azt mondom, hogy várjatok! Voltak itt már meglepetések! -
#3047 Szerintem is.Milyen érdekes a megasztár1 ben 2 csaj maradt a döntőben, aztán két pasi most meg vegyes.:) -
#3046 Én nem "szerintem"re, hanem biztosra mondom. ;-) -
#3045 Szerintem most Angéla fog kiesni és Ruzsa Magdi and Feri fog bentmaradni. -
Dns5000 #3044 ehh a t kimaradt pf, nem direkt volt nekem,is tetszik :) -
Dns5000 #3043 honnan lehet leszedni megasztaros videokat,mp3makat? -
#3042 Még nem hallottam, de tetszik a stílusa, meg az, hogy saját dalokat ír. Majd mindenképp beruházok az albumra. Szerintem ezzel Bartók Eszter beiratkozott Oláh Ibolya Gáspár Laci és Caramel mellé, mint azon Megasztárosok, akik vitték valamire... -
#3041 és jó is a lemez.
aki szereti az Eszter stílusát az nem csalódik... -
#3040 ebben egyetértünk, mert Eszert én jobbnak tartom Ferinél, de amint azt már a #2991 hsz-ben írtam, ezen a szinten már nem számít hogy ki esik ki. -
#3039 2 6 2 2 BARTÓK ESZTER: Beszállókártya Tom-Tom Records
Gyerekek, ez hihetetlen! Bartók Eszter albuma a 2. helyen áll a lemezeladási listán. Nem gondoltam volna, hogy ennyire keresett album lesz. Gratulálok Eszternek, én biztos, megveszem az albumát. -
#3038 ja, Feri se rossz, de szerintem nagy hiba volt Esztert kiejteni, ő még nagyon jó (volt) -
#3037 ja, bár szerintem Pókának egyénibb, kiforrottabb a hangja...csak sajna őt nem szeretik annyian mint Magdit :( :) -
#3036 nem fogorvos, szóval egy érvvel kevesebb amiért utálnod kell (fogtechnikus)
a Póka Angélát én is szeretem, szerintem művészi szintű előadásai vannak, és hétről-hétre fejlődik. Én annak örülnék, ha a végére Ő és Magdi maradna. Magdi győzelme nem kétséges, annyira tehetséges, hogy megérdemli a győzelmet. -
#3035 Amúgy én is jobban szeretem Pokeszt, de most, hogy nem lesz beleszólása a zsűrinek, így 100%-ban a nézők fognak dönteni. És ahogy ismerem az emberek véleményét, biztos, hogy Pokesz fog kiesni... sajna -
baca01 #3034 hát a póka angéla ezerszer jobban énekel mint az a gyökér fogorvos.
lehet mondjuk hogy már alapból azé utálom mer fogorvos, de tény hogy a két csaj jobb mint ő. a santana számot is csak ordította sztem marha szarul énekelt, még az angi kurvajó volt a magdiról már nem is beszélve. -
#3033 Na, ha Pokesz bent marad, akkor én hátraszaltózom! -
baca01 #3032 hajrá magdi, a varga fecó mostmá végre kiesik, én azt hittem már most ki fog esni de sajna...:( na mind1 -
#3031 Én Rúzsa Magdinak szurkolok!
Hajrá Magdi!
találtam egy oldalt az RTL honlpaján: http://ldc.extra.hu -
#3030 Legalább nem vagyok egyedül -
Mojlepque #3029 Óh jajj a fejemnek!
Elmentem utca bálra megünnepelni az 1 éves Európai Uniós tagságot, eközben Eszter kiesett:(
Ezek a napok nagyon kesergetnek engem:( -
#3028 Milyen a Hardcore változat? -
#3027 Kösz, már le is töltöttem! Már régóta keresem ezt az eredetit; eddig csak hardcore változatban volt meg. -
#3026 Most úgy lesz, hogy hogy kihívják a legtöbb szavazatot kapott versenyzőt, vagy énekest, és a másik kettőnek meg párbajozni kell. A saját életemre mernék fogadni, hogy Varga Ferenc és Póka Angéla fognak párbajozni, és markáns különbséggel fog nyerni a Feri. -
#3025 Az élet eddig ezt tanította nekem :( -
#3024 Namost, szerintetek a jövő héten is ugyanilyen lesz a kieséses rendszer?
Vagy ott úgy lesz mint a megasztár 2-ben hogy autómatikusan a legkevesebb szavazatot kapó esik ki? -
#3023 Túlzottan pesszimista vagy. Fel a fejjel ;-) -
#3022 ma már csak magamban hiszek (néha még azt sem ) -
#3021 Nekem is gyanús volt az elején, de egy ilyen nagy kaliberű műsornál csak nem hazudnak már össze-vissza... -
#3020 én egy kicsit pesszimistább vagyok :( -
#3019 Dehogy hiszek, de ebben az esetben már csak nem hazudnak... Bár nem látjuk a szavazatok állását szám szerint