6021
Ki lesz a legjobb?
-
G_ArchAngel #3098 azért nem mondom, elég kreatívak a TV2-nél...:)
a kedvesemre kellett volna hallgatnom, mert nem mondott hülyeséget a legelső döntő után:
volt fiú döntő, volt lány döntő, akkor most vegyes lesz - bejött
volt roma győztes, volt magyar, most határontúli fog nyerni - és Magdi el is jutott a döntőig, igaz nyomva is volt rendesen a csatorna részéről...
megjegyzem számomra négy favorit volt, ebből 2 a döntőig jutott, Kontor és Szabó korábban kiesett... -
#3097 de ez videó... mp3-ról volt szó azthiszem.az meg már tegnap is volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha valakinek kell írjon privit
köszi -
#3096 hmm tevedtem :) [Megasztar.S03.E19.PDTV.XViD.Hungarian-SCP]
SCP teammel nem szamoltam.
baoldogszulinapot amse -
#3095 -
#3094 Hadd kívánjak én is sok boldogságot! -
#3093 fúdeszép....
köszönöm szépen
-
#3092 Igen, ez volt az utolsó előtti döntő. Jövő szombaton lesz a nagy döntő. Varga Ferenc és Rúzsa Magdi között. -
#3091 Ez nagyon igaz! Akkor ez a magyarázat. -
#3090 Boldog Szülinapot Amse! -
Dns5000 #3089 ez volt a 10. donto? -
#3088 mer nem tud angolul olvasni -
#3087 Szegény Ibolyának, amennyi lehetősége volt suliba járni, sajnos lehet, hogy igazad van. Ne felejts el jelentkezni a 4. szériába :-D Biztos döntős vagy ;-) Engem majd a 5.-ben fogtok látni. -
G_ArchAngel #3086 Talán olvasási nehézségekkel küzd?
Más.
Én Megasztár tyúkok tojásait eszem: a Tóth lányok nagypapájától vesszük a tojásokat...
Ezért már sokkal jobban énekelek, mint 4 éve...:DDD -
#3085 Jelentem, nekem már holnap meglesz :-P -
#3084 meg nincs... kedd-szerdan lesz ha joltudom -
Dns5000 #3083 van mar mp3 a tegnapi adasbol? -
#3082 Persze, sok dátumot tudok fejben tartani. Biztos pont ebből a hibából kifolyólag vezették be a súgógépet. -
#3081 biztos nem volt még súgógép.
Te így emlékszel a dátumra? -
#3080 De jó volt neked! Nekem sajnos nem jött össze :-( Szerintem szükség van a súgógépre, mert akármennyire is megtanulja az ürge a szöveget, a nagy idegességben eltévesztheti :-) De akkor nem értem. Emlékeztek 2004. február 14-én, amikor Oláh Ibolya nem tudta a szöveget, és Barna hogy megalázta őt? (Azóta utálom Barnát) Akkor még nem volt a súgógép, vagy ha a volt, akkor Oláh Ibolya miért nem lesett? -
#3079 Ha tele van gátlásokkal, akkor nem valo színpadra. -
#3078 Hi
tegnap voltam a felvételen. Nagy élmény volt. Elsősorban azért mert Magditól kaptam a jegy másodsorban meg maga az esemény
Sok érdekes dolgot láttam.
Pl a súgógép nemcsak a műsorvezetőkenk súg hanem a számok szövege is megy rajta és bizony a Feri gyerek nagyon gyakran nézte.
Egyértelmű volt Magdi győzelem és csak reménykedtem hogy Feri megy tovább. Ő szerintem könnyű ellenfél lesz a döntőben. -
#3077 biztos van neki csak nem tudja felvinni a színpadra -
#3076 illetve sokra mész az egyéniségeddel (ha az éneklésből akarsz profitálni) ha nincs hangod :D -
Mojlepque #3075 Na mi volt emberek? Csak mert már megint buliban voltam, és nem volt időm Mg-t nézni:( -
#3074 Sokra megy a 4 oktávjával, ha nincs egyénisége. -
#3073 de szeretnék 4 oktávval a torkomban báb lenni ;) -
baca01 #3072 Sztem úgy lett volna reális, ha a két lány kerül a döntőbe, a feri sem rossz énekes de az angéla egy egyéniség, vannak saját ötletei amik nem is rosszak sőt, a feriben ezt nem látom, ő kiad max egy albumot és eltűnik, csak egy báb.
Ez az én véleményem. -
#3071 Angéla tényleg révbe ért már, meg itt már tökmindegy, hogy ki esik ki szerintem, úgyis már megszerezték bizonyos népszerűséget, benne vannak a köztudatban.
Szerintem amúgy a Feri úgyis el fog tűnni a sülyesztőben, mert nincs meg benne az a pitbull akarat ami a fennmaradáshoz kell... Bár, aztán ki tudja?! -
#3070 akkor azt gyorsan összekalapálták:DD -
#3069 És zenekarával csinálja, ami még fantasztikusabb lesz. Remélem lesz egy-két saját dala is. -
#3068 olyan felemás érzésem van. Szívem szerint én Angélát tartottam volna bent, de a Ferinek is jó hangja van, szóval Ő is megérdemelte a továbbjutást.
Angélát már egy kész művésznek tartom, ha lesz lemeze tuti megveszem! Gratula neki!
-
#3067 Azért ez így volt jól. Angéla célba ért. És talán a legjobb hely számára a 3. hely. -
#3066 Én személy szerint jobban örülnék Angélának. -
#3065 Hála Istennek! Azért szoros az állás. Én azt hittem, hogy 20-80 lesz az arány persze Feri javára, de 46-54 az állás, és NEM biztos, hogy Feri javára. -
#3064 Népfelkelés stornó... :) -
#3063 Népfelkelés :D -
#3062 Mi lesz, ha rúzsa Magdi esik ki? :-D -
#3061 Megcsinálták a Megasztár házban! :-D Akkor Eszternek nem lesz egyhamar lemeze -
#3060 Igen, igen az elvonásitünetek... Sajnálom őt -
#3059 Jah, lesz, csak úgy jött, mert az olyan "evidens"