Megasztár (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://supermario4ever.wordpress.com
Mondjuk eddig még csak 4 döntõ volt. A második után még én is csak egy pár nevet meg arcot tudtam. Talán tényleg az elsõben nagyobb egyéniségek voltak. Bár most meg már azokat nem tudom kik voltak.
Szóval szeritem ez a mûsor még mindig százszor jobb mint egy Gyõzike, vagy Rex felügyelõ
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
És ezzel nem vagyok egyedül, mert a környezetemben is nagyon sok ember van aki nézte régebben, de most, aztse tudják hogy hogy hivják a döntõsöket....és szntem azért ez is jelent valamit...
A Kontol Tamás pedig így is ugy is zenél. De most itt nem mindegy ,hogy ki zenél? Itt az ének számít!! Vagy nem??!! Sok oldalról közelítik meg a továbbjutást, de nem onnan ahonnan kellene. AZ ÉV HANGJA!! Errõl beszélünk , nem?<#vigyor2>#vigyor2><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Ez olyan mint egy gazdálkodási társaság hogy joguk van a döntéseikben saját maguk döntsenek, viszont nem térhetnek el a már meglévõ jogoktól, azaz más ruhát nem vehetnek föl, ami pl momentán most a Megasztárt támogatja.
Szóval nem hiszem hogy megjelenhetnének Retro, Vagabonds, B-Box vagy ilyensmi öltözékbe, mert szerepük egyben egy színpadi színjáték is...
Bár érzékelhetõ hogx akire vmilyen szar farsangi cuccot aggatnak föl, mindig rosszabul énekelnek, mint ami az õ stílusuk. Pl Szabó Esztert a Már szerencsére nem kell törje jobbra-balra a ruhák fölvételével, mert hozzá a funky áll közel, de pl szegény Bíborkát mikor beöltöztették abba a förtelem kék jelmezbe, akkor hallani lehetett ahogy remegett a hangja
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
néha ott állnak egymás mellett a tilla, a zita, meg a versenyzõ, és mintha egy jelmezbálban lennénk és mindenki hajléktalanbohócbalerína lenne<#idiota>#idiota>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Az elõzõ szériához meg csak annyit hogy T.Gabinak kellett volna már kiesni az elején, és nem is értem hogy zsûri miért ajnározta annyira. Talán ciki lett volna ha a tesó nyer õ meg az elején kiesik.
Mindenesetre szerintem Eszter és Magdi mindegyik megasztárt (I, II) megnyerte volna magasan. Kár hogy nem mutatják a szavazás sorrendjét. Tény hogy nem mindenki jó itt sem, dehát ez van.
Sajnos megint nem voltam itthon tegnap, de elcsíptem 1-1 elõadást. Magdiról lemaradtam sajnos... 😞
Viszont a Puskás Petit pont láttam, és borzalmasan rossz volt ! egész egyszerûen nem üti meg ezt a szintet! Akik eddig kiestek mind jobban voltak mint õ, nagyon sajnáltam hogy maradt...
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Iszonyatos amit a stylist is mûvel. Hogy néznek ki az emberek? iszonyat! Ott van pl Tóth Gabi is! Tök jól nézett ki a megasztar elõtt. (Ezt onnan tudom hogy egy helyen léptünk föl, még beszélgettünk is vele...)De ott miket aggattak rá...
Mondjuk abban sem vagyok biztos, hogy nem kötelezõ e nekik amit ott rájuk adnak, mert biztos aláiratnak velük valamilyen szerzõdést...Azegész megvan írva...minek hogy kell lenni, mert úgy lesz sztár...Közben csak azért lesz úgy sztár (Ha azlesz egyáltalán..) mert a hülye TV ezt adja be az embereknek! Iszonyatosan manipulálva vagyunk!
Hogy ne csak azt hidjétek hogy fikázom,vannak persze itt is jó hangok, de nagyrészt õk esnek ki...
Na most röviden ennyit! 😊
Köszi
Akkor az biztos jó lesz! Nekik volt sok jó számuk!
Magdihoz a We are the champions illene 😊
V9ykn8_TZL0
Nem láttam a végét.
úgy értem, hogy ugye a Roy és Ártányban már ellavírozott mint háttérzenész vagy mi. Tehát közelebb van bizonyos körökhöz, mint a többi itt erõlködõ. Na akkor meg mit keres itt?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Szerintem egyértelmû,vagyis nekem Rúzsa Magdi a legjobb ebben a mezõnyben.
Már a válogatáson eldöntöttem neki kellene nyernie.
A tegnapi produkciók nemnagyonvoltak acélosak,valahogy lagymatag volt az egész.
Na persze ilyen számokkal nemlehet húzós mûsort csinálni.Talán majd a jövõhéten.
Go Jeff Go!!!!
Múlt adással azt mondta hogy nem szeretne itt lenni, most meg azt állítja hogy ezt a hetet várta a legjobban... ...bevallom ez számomra kellemes csalódás volt hogy milyen mûsort adott elõ...
Nekem a mostani adás nem volt annyira tetszõs, inkább csak a Rúzsa Magdolna, Szabó Eszter, Baktai Anikó, meg talán a Kontor Tamás tetszett...
Szegény Erdélyi csajszit meg milyen hülyén öltöztette föl az a hülye Lakatos Márk, hát ez kész😊
Mondjuk és mindig Eszterre vagy Magdira szavaznék akármit produkálna mert tudom hgoy legközelebb is akarom hallani õket
De valahogy már kezd megint nagyon rossz lenni
ez a szavazás. Nem így gondoljátok?
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
Látni kell a hajkoronáját élõben. A barátnõm csak úgy nézett hogy mekkora haja van, meg milyen szép.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
.